Ben genelleme yaptım elbette doktor bilir dozunu ama burada o kadar çok konu gördüm ki doktor kafein serum şampuan vitamin ve xpecia vermişti ama birkaç doktor gördüm fin yazmış. Doktordan doktora değişiyor.
Bir şansını dene devletten cildiye kısmından randevu al.
Doz olayını yine de söyleyeyim finasteride günde 1mg olarak alınıyor ama daha alt dozlarda da başlayanlar var yavaş yavaş yükseltiyorlar dozunu.
Finasteride etken maddenin adı. İlacın marka adı propecia ya da proscar. Eczacı finasteride'i bilmeyebilir ona propecia ya da proscar diyeceksin. Para derdin yoksa propecia al 1mg olarak geliyor. Para derdin varsa proscar alabilirsin 5mg olur onu 4e bölersin. Etken maddeleri aynı (finasteride) ama propecia 1mg, proscar 5mg
Ben özelde bir doktora gittim şahsen ama araştırmıştım yaşadığım şehirde saç ile ilgili en bilgili doktoru buldum ve gittim sorar sormaz tam finasteride'lik senin kafa dedi hatta. Ama yanlış doktora gidersen sana PRP, mezoterapi falan satmaya çalışır.
Tabi bu gittiğim doktordan önce de Bekir hocaya gitmiştim o da senin finasteride kullanman lazım demişti

2 doktor teyidiyle başladım.