Gönderen Konu: Dr. Sibel Ulusan Polikinliği - 4509 Greft - 21.01.2025 - 28 Yaş  (Okunma sayısı 441 defa)

Ertugrul E

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
21 Ocak 2025 tarihinde Hollanda’dan İzmir’e gelerek Dr. Sibel Ulusan Polikinliği'de saç ekimi yaptırdım. Bugün üzerinden 1,5 yıldan fazla zaman geçti ve sonuca baktığımda gerçekten iyi ki bu kararı vermişim diyorum.

Saç ekimi yaptırmadan önce oldukça fazla araştırma yaptım. Yurtdışında yaşadığım için kliniği uzaktan seçmem gerekiyordu ve saçlarım benim için önemli olduğu için bu konuda acele etmek istemedim. İnternette birçok forum okudum, insanların deneyimlerini inceledim ve farklı sosyal medya kanallarını uzun süre araştırdım. Benim için en önemli şey güvenebileceğim ve şeffaf bir klinik bulmaktı iyi ki burayı bulmuşum.

İlk iletişim kurduğum andan itibaren kendimi rahat hissettim. Sorduğum her soruya detaylı cevap verildi ve özellikle yurtdışından gelecek olmam nedeniyle aklımdaki hiçbir soru cevapsız bırakılmadı. Bu benim için çok önemliydi ve kliniğe olan güvenimi daha da artırdı.
Operasyon günü kliniğe girdiğim andan çıkana kadar herkes benimle çok ilgilendi. Kendimi mümkün olduğunca rahat hissetmem için ellerinden geleni yaptılar. Sibel Hocam ile tanıştıktan sonra saç çizgimi kendisi çizdi ve bu aşamada gerçekten itina gösterdi. Saç çizgisinin doğal görünmesi konusunda ne kadar titiz olduğunu o anda görmek bile bana doğru yerde olduğumu hissettirdi. Toplamda 4509 graft ekildi ve operasyon çok konforlu geçti hatta tv bile izledim. Doktor ve hemşireler işlerini özenle yaptılar ve sadece işlemi bitirmek için değil sonuçtan gerçekten memnun kalana kadar çalıştıklarını gördüm.

Operasyondan sonra da ilgileri devam etti. İlk yıkamadan itibaren kabuklar tamamen dökülene kadar her gün gönül rahatlığıyla kliniğe giderek saç yıkamalarımı yaptırdım ve kabuklar döküldükten sonra rahat bir şekilde Hollanda’ya geri döndüm. Ondan sonraki süreçte takip bitmedi her üç ayda bir ilgili hemşire iletişime geçip kontrol ve PRP için randevu planladı. İhtiyaç duyduğumda her zaman klinige ulaşabileceğimi bilmek cok guzel.

Sonuçtan çok memnunum ve ekilen saçların neredeyse tamamı çıktı. Ön bölgem dolgun, doğal ve vertex bölgem de gayet iyi görünüyor. İnsanlar dışarıdan baktığında saç ekimi yaptırdığımı kesinlikle anlamıyor. Uzun zaman sonra istediğim saçlarıma yeniden kavuşmuş olmam beni her gün mutlu ediyor.

Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Saç ekimi yaptırmayı düşünen ve özellikle yurtdışından Türkiye’ye gelmeyi planlayan herkese bu kliniği gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Tuna97

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Sibel Ulusan Polikinliği - 4509 Greft - 21.01.2025 - 28 Yaş
« Yanıtla #1 : 10 Ağustos 2026, 23:38:45 »
Öncesi resimleri eklermisin konuya

Sahinsahinn

• Aktif Üye
  • Jr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 17 Ağustos 2026, 12:53:02 »
Ekimizin hayırlı olsun hocam sık ve güzel bir ekim olmuş güle güle kullanın

bambino

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 25 Ağustos 2026, 13:42:15 »
Hayırlı olsun hocam güzel bir planlama olmuş son durum nedir

Bal Porsuğu

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
« Yanıtla #4 : 25 Ağustos 2026, 13:52:11 »
Güzel sonuç sibel hoca her hastasının sonuçlanmış sonuçlanmamış konu açmasını ister olumlu olsada olmasada bilmeyen arkadaşlar bu durumu yanlış anlamasın.

Çok iyi sonuç maşallah

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 25 Ağustos 2026, 13:58:07 »
4500 greftle iyi iş çıkarmış Sibel Ulusan klinik
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 25 Ağustos 2026, 14:15:55 »
Güzel sonuç sibel hoca her hastasının sonuçlanmış sonuçlanmamış konu açmasını ister olumlu olsada olmasada bilmeyen arkadaşlar bu durumu yanlış anlamasın.

Çok iyi sonuç maşallah

Evet, Sibel Hoca’nın kliniği tüm hastalarından süreçlerini forumda paylaşmalarını istiyor. Ancak konuyu açanlar gerçekten saç ekimi yaptırmış kişiler. Keşke konuyu açıp gitmek yerine süreçlerini güncelleseler, gelen soruları da yanıtlasalar. Çünkü bu durum ister istemez yanlış anlaşılmalara sebebiyet veriyor.

Normal şartlarda bu tarz paylaşımlara izin vermem. Fakat Sibel Hoca’yı yaklaşık 8 senedir tanıyoruz, yaptığı ekimlerin kalitesini de biliyoruz. Burada paylaşılan sonuçların kliniğin gerçek hastalarına ve gerçek çalışmalarına ait olduğunu bildiğimiz için bu konuda kendilerine karışmıyoruz. Bizim için kaliteli merkez ve işlerini düzgün yapan bir merkez. Türkiyede de saç ekimi ilk yapanlardan bu mesleği Türkiyede geliştiren insanlardan biri sonuç olarak yeri ayrıdır bizde

Güzel olmuş sonucun kardeşim.
Global Moderator

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 25 Ağustos 2026, 15:01:34 »
Hocam arkalar açılmaya başlıyor Sibel hocaya danış o kısımları.
Ekim güzel olmuş ama önemli olan 5 sene 10 sene bunu koruyabilmek.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Facebook Twitter Instagram