21 Ocak 2025 tarihinde Hollanda’dan İzmir’e gelerek Dr. Sibel Ulusan Polikinliği'de saç ekimi yaptırdım. Bugün üzerinden 1,5 yıldan fazla zaman geçti ve sonuca baktığımda gerçekten iyi ki bu kararı vermişim diyorum.
Saç ekimi yaptırmadan önce oldukça fazla araştırma yaptım. Yurtdışında yaşadığım için kliniği uzaktan seçmem gerekiyordu ve saçlarım benim için önemli olduğu için bu konuda acele etmek istemedim. İnternette birçok forum okudum, insanların deneyimlerini inceledim ve farklı sosyal medya kanallarını uzun süre araştırdım. Benim için en önemli şey güvenebileceğim ve şeffaf bir klinik bulmaktı iyi ki burayı bulmuşum.
İlk iletişim kurduğum andan itibaren kendimi rahat hissettim. Sorduğum her soruya detaylı cevap verildi ve özellikle yurtdışından gelecek olmam nedeniyle aklımdaki hiçbir soru cevapsız bırakılmadı. Bu benim için çok önemliydi ve kliniğe olan güvenimi daha da artırdı.
Operasyon günü kliniğe girdiğim andan çıkana kadar herkes benimle çok ilgilendi. Kendimi mümkün olduğunca rahat hissetmem için ellerinden geleni yaptılar. Sibel Hocam ile tanıştıktan sonra saç çizgimi kendisi çizdi ve bu aşamada gerçekten itina gösterdi. Saç çizgisinin doğal görünmesi konusunda ne kadar titiz olduğunu o anda görmek bile bana doğru yerde olduğumu hissettirdi. Toplamda 4509 graft ekildi ve operasyon çok konforlu geçti hatta tv bile izledim. Doktor ve hemşireler işlerini özenle yaptılar ve sadece işlemi bitirmek için değil sonuçtan gerçekten memnun kalana kadar çalıştıklarını gördüm.
Operasyondan sonra da ilgileri devam etti. İlk yıkamadan itibaren kabuklar tamamen dökülene kadar her gün gönül rahatlığıyla kliniğe giderek saç yıkamalarımı yaptırdım ve kabuklar döküldükten sonra rahat bir şekilde Hollanda’ya geri döndüm. Ondan sonraki süreçte takip bitmedi her üç ayda bir ilgili hemşire iletişime geçip kontrol ve PRP için randevu planladı. İhtiyaç duyduğumda her zaman klinige ulaşabileceğimi bilmek cok guzel.
Sonuçtan çok memnunum ve ekilen saçların neredeyse tamamı çıktı. Ön bölgem dolgun, doğal ve vertex bölgem de gayet iyi görünüyor. İnsanlar dışarıdan baktığında saç ekimi yaptırdığımı kesinlikle anlamıyor. Uzun zaman sonra istediğim saçlarıma yeniden kavuşmuş olmam beni her gün mutlu ediyor.
Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Saç ekimi yaptırmayı düşünen ve özellikle yurtdışından Türkiye’ye gelmeyi planlayan herkese bu kliniği gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.