Gönderen Konu: 30 yaş için İstanbul-Ankara ekim önerisi  (Okunma sayısı 423 defa)

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 30 yaş için İstanbul-Ankara ekim önerisi
« Yanıtla #1 : 11 Ağustos 2026, 11:46:04 »
Başkan daha önce saç ekimi felan yaptırdın mı ? Saçlar sanki biraz seyrek gibi görünüyor.

Dikkat etmen gereken şey dönörünü mantıklı kullanacaksın. 2 ekim yaptır İlk ekim önden tepe başlangıcına kadar 2. ekim ise tepe verteks bölüme.

Klinik tavsiyesi istemeden önce maddi durumunu da yazmalısın. Euro ve TL ile ekim yapan klinikler var.

Bunun dışında 6 ay forumda gez saç ekimlerini ve sonuçlarını takip et hangi klinik nasıl ekiyor hangi açıklığa hangi klinik iyi iş çıkarıyor görür kendin karar verirsin. Hakkında hayırlısı olsun.
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

egekun246

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 11 Ağustos 2026, 11:58:22 »
Başkan daha önce saç ekimi felan yaptırdın mı ? Saçlar sanki biraz seyrek gibi görünüyor.

Dikkat etmen gereken şey dönörünü mantıklı kullanacaksın. 2 ekim yaptır İlk ekim önden tepe başlangıcına kadar 2. ekim ise tepe verteks bölüme.

Klinik tavsiyesi istemeden önce maddi durumunu da yazmalısın. Euro ve TL ile ekim yapan klinikler var.

Bunun dışında 6 ay forumda gez saç ekimlerini ve sonuçlarını takip et hangi klinik nasıl ekiyor hangi açıklığa hangi klinik iyi iş çıkarıyor görür kendin karar verirsin. Hakkında hayırlısı olsun.

Merhaba hiç ekim yaptırmadım. Pek bilgim de yok açıkçası ama bütçe olarak 150bin tlye kadar çıkabilirim.

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 11 Ağustos 2026, 12:06:02 »

Merhaba hiç ekim yaptırmadım. Pek bilgim de yok açıkçası ama bütçe olarak 150bin tlye kadar çıkabilirim.

Bu kafaya Dr. Hakan Clinic gider Hakan hoca ile bir görüş hazır gitmişken yine Beşiktaş tarafında Cüneyt Coşkun Bey var birde onla görüş oda iyi iş çıakrıyor Seni bir görsünler greftleri saç yapını incelesinler durumunu değerlendirsinler.

Ankara için bu bütçe Şahin ÇELİK

İzmir Sibel ULUSAN

Hakkında hayırlısı olsun ekim yaptırmadan önce forumda saç ekim sonuçlarını incele ona göre kendin karar ver benim dememe de bakma araştır sonuçta bunun sonucunu sen yaşayacaksın

Bazı fake klinik adamları da oluyor dikkat etmek lazım
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

kelbabangida

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 12 Ağustos 2026, 00:39:24 »
resimler çıkmıyor başkan.

Facebook Twitter Instagram