Öncelikle buradaki arkadaşların önenerileri macera arama şeklinde olmamalı…
Asuman hanım
Hakan klinik
Serkan hoca
Bu merkezlerde ne macera aramış olabilir acaba arkadaş? Asuman hanım mesala daha nr kadar başarılı olabilir ? Bence önerilerde bulunmayın uzun bir süre lütfen. Merkez olarak
Hakan hoca da gayet başarılı onu seçersende gönül rahatlığı ile seçebilirsin.
3 merkezde başarılı sıralamada yazdığım şekilde
1,2,3
Bazen yanlış kelimeler kullanıyorsunuz yapmayın bunu ve abuk sabuk bir merkez olmadıkça kişilerin araştırdıkları merkezlerin dışına çıkıp öneri vermeyin..
Karar veren arkadaşlarda lütfen son kez bize özelden ya da konulardan ulaşarak teyid fikirimizi sorsun
Sonuçta başarılar saç durumuna görese değişiyor
Hintell bey macera arama derken merdiven altı kliniklerden uzak dur anlamında yazdım.
Araştırmasını söylediğim 2 ekimcinin ekimlerini sizde beğeniyorsunuz ve olumlu yorumlar yazıyorsunuz.
Galiba gönderiyi paylaşan üyenin yorumunu okumamisiniz Asuman Hair ve Hakan Hoca arasında kaldım demiş.
Bende Asuman hairi eledim Hakan Hocanin yanına Cüneyt Hocayı ekledim
Asmede bütçen yetmez Euro ile ekiyor dedim.
Serkan Aygından hiç bahsetmedim o nerden çıktı yorumda onu anlamadım ben. Soylemedigim birini yoruma katmissiniz
Herkes kendine göre yorumlayıp beni hedef gösteriyor gibi anladım.
Sanki merdiven altı 2 başarısız ekim merkezini önermişim de yorumlarda lince baslaniyorum ayıp oluyor yakışmıyor soyleyim beni elestirenlerde ilk sıraya Asuman hairi koyması da ayrı bir durum. Asuman Haire yorum bile yazmadım ben eleştirmedim bile
Şimdi ben illa Asuman hairi önermek zorundamiyim ?
Merhaba daha önce ankara şahin çelik 2860 kök ekimi oldu başta fena değildi sıklığı ama zamanla iyice seyreldi tekrar ekim düşünüyorum bu sefer İstanbulda ektireceğim çünkü ilk ekim ön çizgi tasarım saçların çıkış yönü ve sıklığını beğenmedim şuan kafamda hakan clinic ve asuman hair var hakan clinic daha ağır basıyor şuan sizin öneriniz nedir yaş 36 minoxil kullanıyorum