Gönderen Konu: 30 Yaş Ankara veya İstanbul'da Saç ekim Tavsiyesi  (Okunma sayısı 718 defa)

magma2634

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
30 Yaş Ankara veya İstanbul'da Saç ekim Tavsiyesi
« : 12 Ağustos 2026, 23:40:48 »
Merhaba Ankara veya İstanbulda 100 bin tl lik bütçe ile saç ekimi yaptırabileceğim güvenilir nereler vardır. Forumdaki birçok yeri araştırdım resim yolladım ancak kötü ve nekroz olan sonuçları da gordukten sonra bu işlemden iyice soğumaya başladım. Çok fazla ticari mantıkla şans eseri teknisyenlerle ekim yapan yerlerde var özellikle İstanbul'da. Dönor bölge iyi diyip 5000 üzeri greft ile tamamen kaparız dıyende var. Fazla greft alınması nekroza sebebiyet verir mi ilerleyen yıllarda 2. bir ekim gerekirse 5 bın uzerı greft alımı sorun olur mu  ne önerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. (şuana kadar wp üzerinden resim atıp fiyat bilgisi aldığım yerler şunlar: Ers Clinic,Akl Klinik, Medeks, Metrapolmed, İbrahim Erayhan, Şahin Çelik, Cüneyt Coşkun. (Yaşım 30)

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 30 Yaş Ankara veya İstanbul'da Saç ekim Tavsiyesi
« Yanıtla #1 : 13 Ağustos 2026, 07:25:39 »
Cüneyt hoca iyidir. Serumunu kullanmanı da tavsiye ederim
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

magma2634

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 13 Ağustos 2026, 10:07:33 »
Cüneyt coşkun 5200 greft cıkar kapanır alan dönor iyi oldugunu söyledi. Şahin çelike göre fiyat olarak biraz daha uygun ama. İşlemin başında kendisi ne kadar var veya ekibi nasıl. Şahin çelik forumda çok övüldüğü için ona yöneldim biraz daha Şahin Çelikte 4500 4700 grefte kadar olacağını söyledi. Metropolmed hakkında ne düşünüyorsunuz bir yakınım oraya yaptırdı memnun oldugunu söyledi.

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 13 Ağustos 2026, 10:16:38 »
Arkadaşım mutlu oldu burası bana yakın gibi sebeplerle asla yer seçilmez. Metropolmed hiç duymadım forumda konusu var mı bakmak lazım. Ama bilinen iyi yerler varken riske neden giresin ki?

Cüneyt hoca da Şahin hoca da iyidir. Ben şahsen Cüneyt hocayı biraz daha beğeniyorum. Bu süre zarfında saçlarını kuvvetlendirecek ve ekime hazırlayacak medikal tedavileri araştırman iyi olacaktır. Donörün iyi dendiği gibi.
Cüneyt hoca'yı seçersen zaten sana serum verecek onu beklemeden kendin onun serumunu alabilirsin. Tependeki kellik yavaştan aşağıya doğru iniyor o malum "U" şeklindeki görüntüye gidiyor. Bu yüzden o mevcut saçlarını korursan iyi olur.  Koray hoca attığım resimde orayı anlatıyor.

Link paylaşamıyorum ama resim attım kendin bulabilirsin demek istediğimi.

Greft konusunda Türkiye'deki merkezler biraz fazla söylüyor. 3000+ üstü ekimler yüksek greftli, 6000 ve üstü giga session bile denebilir.
Ne kadar az greftle kapatıcılık sağlanırsa o kadar iyidir her zaman.
« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2026, 10:23:58 Gönderen: Yusuf333 »
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

magma2634

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 13 Ağustos 2026, 10:27:16 »
Teşekkür ederim hocam metropolmed ile alakalı cok bilgi olmadıgı için vazgeçtim oradan. Birçok yer acil satış politikası da yapıyor Ağustos sonuna kadar geçerli fiyatlar diyerek. Biraz daha araştırarak bir yere karar vereceğim. Eskişehirde yaşıyorum. İstanbul olursa Gebze de kalacağım yakınım var. Ankara olursa 2 3 gunluk otel tutabılırım yıkama işlemi vs için. Cüneyt hoca dhl tekniği ile 5200 greftlık ekım olacagını sedasyonlu ıslemde 5 bınlık fark alındıgını soyledı. Sedasyonlu mu yapılmalı

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 13 Ağustos 2026, 10:54:07 »
O konuda bilgim yok malesef :D Ama 5000 lira rahatım için verirdim şahsen.
  • Yaşınız 30

orldpsjoasd

• Aktif Üye
  • Jr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 14 Ağustos 2026, 19:57:07 »
Medeks ekimlerini çok beğeniyorum ben 

theking

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 15 Ağustos 2026, 00:25:46 »
İbrahm erayı tavsiye etmem. Makyajlı fueyesanatı başarısız bence. Hatta ekim yaptırma. Masajla kurtarırsın cogunu. Ekim keriz silkeleme.

magma2634

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 15 Ağustos 2026, 15:41:51 »
cüneyt çoşkun daha şeffaf cevaplar verdi sorduklarıma kendi wp uzerinden sesli yanıt gönderdi. Ekim işlemini kendisinin alım işlemini de ekıbınde uzun yıllar bırlıkte calıstıgı birinin yaptıgını söyledi. Şahin Çelik için ise şunnları sordum: kanal açma işlemini şahin bey mi yapıyor peki operasyon sırasında basta mı duruyor. Gelen yanıt: İşlem süresince klinikten ayrılmaz Şahin bey hastalarını her zaman kontrol eder sürekli işlemlerin gidişatına bakar. Oldu. Bu bakımdan cüneyt coşkun daha öne çıktı bende. Medeks te ise olumsuz yorum da çok gördüğüm ekim sonrası ilgisiz olduklarına yönelik şeyler okudugum için sevemedim pek.

Facebook Twitter Instagram