Gönderen Konu: Yaşım 24 ve önerilerinize ihtiyacım var  (Okunma sayısı 447 defa)

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Yaşım 24 ve önerilerinize ihtiyacım var
« Yanıtla #1 : 15 Ağustos 2026, 15:28:28 »
Başkan bu kafa daha açılır şimdi ektirirsin saçları mevcut dökülmeyen saçlar açıldıkça bu sefer ektirdiğin alanın yanları ve arkası açık kalır.Güzel görüntü oluşmaz.Biliyorum genç yaşta zor oluyor kız meseleleri felan... Psikolojikmen etkiliyor.Eğer dayanabilirseN 3 sene daha bekle dökülen dökülsün tabloyu gör. Saçlarını açık alan göre dağıtsınlar.Hemde bu süreçte forumda 100 lerce saç ekimi incelemiş olur nerede ektireceğine karar verirsin.Rabbim şifa versin herkese Amin...
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 15 Ağustos 2026, 15:35:48 »
Ben de kendi fikrimi söyleyeyim araştırmanı yap.

Tıbben saç üstünde faydası ispatlanmış tedavileri araştır. Saç dökülmeni stabilize et. Sonra duruma göre ekim yaptır.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

JaCKHaLL

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 15 Ağustos 2026, 15:47:16 »
Başkan bu kafa daha açılır şimdi ektirirsin saçları mevcut dökülmeyen saçlar açıldıkça bu sefer ektirdiğin alanın yanları ve arkası açık kalır.Güzel görüntü oluşmaz.Biliyorum genç yaşta zor oluyor kız meseleleri felan... Psikolojikmen etkiliyor.Eğer dayanabilirseN 3 sene daha bekle dökülen dökülsün tabloyu gör. Saçlarını açık alan göre dağıtsınlar.Hemde bu süreçte forumda 100 lerce saç ekimi incelemiş olur nerede ektireceğine karar verirsin.Rabbim şifa versin herkese Amin...
Hocam çok haklısınız ama 1 seneye meslek hayatına atılıcam inşallah. Meslekte izin alıp saç ektirmekte zor olucak. Aileme baktığımda herkesin benimki gibi tam açılan yok o yüzden böyle kalıcağını düşünüyorum ki 4 senedir böyle kaldı nerdeyse
  • Yaşınız 24

JaCKHaLL

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 15 Ağustos 2026, 15:49:03 »
Ben de kendi fikrimi söyleyeyim araştırmanı yap.

Tıbben saç üstünde faydası ispatlanmış tedavileri araştır. Saç dökülmeni stabilize et. Sonra duruma göre ekim yaptır.
Hocam aminexil kullanıyorum ve saç dökülmemi çok azalttı ve tüylenmeyi çoğalttı ama tüylenmeyle olucak şey değil ne yazık ki :) . Şu anki 7 8 aylık boşluğumdan faydalanıp ekim yaptırmak istiyorum çünkü psikolojik olarak ve özgüven olarakta hayatımı çok etkiliyor artık
  • Yaşınız 24

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 15 Ağustos 2026, 16:05:49 »
24 yaşında çok agresif bir dökülmen var NW6-7 ye gideceksin. Medikal tedavisiz ileride başarılı olma şansın 0.

Doktor kontrolünde fin veya dut başlayıp 1 yıl minimum seyretmen lazım. Eğer kalan saçlarını koruyabilirsen ekimle belki şansın olur. Saç ektirirsen 30 yaşında sadece ekilen saçlar kalacak ve kellikten daha kötü bir görüntü çıkacak ortaya.
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

xgxgx123

• Aktif Üye
  • Jr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 15 Ağustos 2026, 16:15:01 »
nw6/7 ye gideceğini belirtmişsin ama kendisi 4 yıldır değişmiyor diyor, bence herkesin saç dökülmesi illa bu seviyelere gidecek diye birşey yok belki hemen gidecek belki  çok uzun zaman alacak.belki hiç gitmeyecek böyle kalacak belli olmaz.Abim 30 da saçlar buna benzer bir hal aldı yaşı 36 oldu hala aynı seviyede.Bence kişinin genetik yapısı daha etkili bu süreçte. Bu kişinin mevcut saçları döküledebilir. Bunu genetiği belirler bence
« Son Düzenleme: 15 Ağustos 2026, 16:38:42 Gönderen: xgxgx123 »

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 15 Ağustos 2026, 16:26:51 »
Abi 24 yaşında adam bu yaşta ortadaki saçların zayıflığına bak görünen köy klavuz ister mi? Burası değil herhangi X yerde şu konuyu açıp sorsun ne cevap verirler merak ettim ekim yaptırılır mı yaptırılmaz mı.

Mantıklı olmak lazım 24 yaşında böyleyse büyülü bir şekilde genetik duracak mı? Ben tek yolu ve kendi uyguladığım da yolu söylüyorum uyup uymamak kişileri bağlar.
  • Yaşınız 30

xgxgx123

• Aktif Üye
  • Jr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 15 Ağustos 2026, 16:34:15 »
kral ben ekim yaptırıp yaptırmaması ile ilgili yorum yapmadım. Onu kendisi bilir. Ama bu saç nw6/7 ye gidecek yazmışsın. Bu kişinin genetiğine bağlı nw4 de uzun yıllar kalan adamlar var. Ve ya kısa sürede o yazdığın  paterne giden kişilerde var. Kişiye bağlı.
« Son Düzenleme: 15 Ağustos 2026, 16:43:23 Gönderen: xgxgx123 »

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 15 Ağustos 2026, 16:54:37 »
45 50 yaşında olsaydı desiğin gibi kalabilirdi saçı. Şu saç minimum nw6 yolcusu.
  • Yaşınız 30

JaCKHaLL

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 15 Ağustos 2026, 17:39:30 »
45 50 yaşında olsaydı desiğin gibi kalabilirdi saçı. Şu saç minimum nw6 yolcusu.
Hocam 6 sene önceki halim bu şekilde yanlara dikkat ederseniz şakak yine aynı seviyede açık nerdeyse. Saç uzun olduğu için tok duruyor yani yıllardır saçım aynı geliyor bana tabi ki şu an daha azdır ama greft bölgesine baktığımız zaman ileride dökülürse yeniden bir ekim ile halledemez miyim?
  • Yaşınız 24

JaCKHaLL

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 15 Ağustos 2026, 17:40:42 »
nw6/7 ye gideceğini belirtmişsin ama kendisi 4 yıldır değişmiyor diyor, bence herkesin saç dökülmesi illa bu seviyelere gidecek diye birşey yok belki hemen gidecek belki  çok uzun zaman alacak.belki hiç gitmeyecek böyle kalacak belli olmaz.Abim 30 da saçlar buna benzer bir hal aldı yaşı 36 oldu hala aynı seviyede.Bence kişinin genetik yapısı daha etkili bu süreçte. Bu kişinin mevcut saçları döküledebilir. Bunu genetiği belirler bence
6 sene öncede böyleydi :) lisede 1 kere sıfıra vurdum dahada çıkmadı saçım . Yani bana yıllardır aynı ben gibi geliyorum o yüzden artık ektirmek istiyorum bekelemekten de sıkıldım
  • Yaşınız 24

xgxgx123

• Aktif Üye
  • Jr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 15 Ağustos 2026, 17:42:15 »
bence aynı gibi durmuyor kral sadece şakaklardan yola çıkma, üstlerde kalite kaybı olmuş gibi gözüküyor.

JaCKHaLL

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 15 Ağustos 2026, 17:45:24 »
bence aynı gibi durmuyor kral sadece şakaklardan yola çıkma, üstlerde kalite kaybı olmuş gibi gözüküyor.
Tabiki aynı değildir şakaklardan bahsettim saç ekim merkezleri donör bölgen çok iyi diyorlar ileri zamanlar için. Siz olsanız napardınız ? Artık hiç şekil veremiyor topik vs kurtarmıyor çünkü
  • Yaşınız 24

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 15 Ağustos 2026, 18:20:36 »
Ben Spencer Kobren üstadımdan öğrendiğim bilgileri aktarayım da hayatını mahvedip mahvetmemek sana kalmış.

Saç dökülmesi (AGA), hayat boyu devam eden (kronik) genetik bir durumdur. Altta yatan sebep, Dihidrotestesteron (DHT) adlı hormonun saç foliküllerini minyatürize etmesidir. (Orta bölgende görüldüğü gibi) Bu sebebi ortadan kaldırmadan atacağın adım içinde kocaman bir deliği olan şişeye su koymak gibidir. Deliği yamamadan eksilen suyu doldurmak anlamsızdır. Saç ektirsen bile bu biyoloji, genetik DEĞİŞMEYECEK ve tependeki kalan saçlar çok büyük ihtimalle dökülecek. Döküldüğü zaman bir daha ektiririm diyorsun ama o sen evre kelliği anlamlı kapatmak inanılmaz zor. Forumda NW6 konularına bakabilirsin.

18 yaşında bile şakakların yokmuş, lisede saçlarını kaybetmeye başlamışsın. Anlıyorum canın yanıyor ben de tam bir sene önce şu foruma konu açtığımda benim de canım yanıyordu buradaki herkes gibi. Kellik seni şuan rahatsız ediyor gibi düşünüyorsun ama 27-28 yaşlarında evlilik çağına girdiğinde çok daha fazla canını yakacak ve o zaman kafanda sadece ekilen saçlar kalacak ve inanılmaz kötü bir görüntü kalacak. Bunları 1 yıllık araştırmalarım ve sayısız ekim gördükten ve birsürü saç ekim doktoru dinledikten sonra yazıyorum. İngilizce biliyorsan kaynak da veririm. Şuan saç ekimi yaparsan başarılı olma şansın 0. En fazla 1 yıl varolan saçlarınla fena olmayan bir görüntü yakalarsın ama sonra yine mutsuzluk başlar. Aradığın cevap bu değil biliyorum ama önündeki 30'lu, 40'lı ve 50'li yaşları da düşünmen lazım. Şuan donörün iyi ama 30-40 yaşlarında iyi olacak mı?

Araştırmanı çok iyi yap. Genç yaşta stabilize olmamış bir dökülmenin içine saç ekimi yaptırırsan ne olur iyi araştır.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39745.0
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=40624.0
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=38927.0
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=29407.0

Saç ekimi yaptırma demiyorum. Bunu doğru yoldan yapman lazım.
  • Yaşınız 30

Facebook Twitter Instagram