Gönderen Konu: Cüneyt Coşkun | Yaş 30 | 5100 Greft | DHI Teknik - Traşsız | 11.08.2026 |  (Okunma sayısı 1594 defa)

Ademrt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 7-8 yıldır aktif saç dökülmesi yaşıyordum.Forumda yaptığım kısa araştırma neticesinde Cüneyt hoca ve birkaç klinik arasında kaldım,en son cüneyt hocada karar kaldım.11.08.2026 Tarihinde saç ekimim gerçekleştir.Saat 12:00 da başladı ve 20:00 gibi işlem bitti.İşlem öncesi ve sonrası Cüneyt hoca ve ekibi her ayrıntıyı tek tek anlattı.Donör alım işlemini ekibi gerçekleştirdi.Ekim işlemini Cüneyt Hoca ve kendi ekibi tarafından yapıldı.

Sedasyon istemedim lokal anestezi yaptırdım.Normalde acı eşiğim düşüktür ama 4-5 dklık anestezi işlemi sırasında biraz acı hissettim onun haricinde sıfır acı ile işlem tamamlandı.Cüneyt bey traşsız olarak ekimi gerçekleştirebileceğini söyledi.Bu benim için iyi birşeydi ekimden 10 gün sonra işbaşı yapacağım.2.gün Cüneyt bey ilk yıkamayı kendisi yaptı ve nemlendirici köpük ile köpük şampuan verdiler.Bugün ekimden sonraki 3.gün ve kaşınmalar artmaya başladı.

Ekim sonrası 5 günlük tedavi verildi ecopirin,prednol ve aksef.İşlem öncesi ve sonrası herhangi bir takviye edici ilaç,vitamin,minoxil vs kullanmadım.Bunlar hakkında detaylı bilgim de yok açıkçası.10.gün kabuk dökümünden sonra ilerleyen süreçteki tedavi sürecini Cüneyt hoca anlatacaktır diye tahmin ediyorum.

Değerli yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.Saç ektirecek arkadaşlara deneyim olması açısından bende süreci paylaşacağım.

Ademrt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Operasyon sonrası 1.gün
  • Ekim Tarihi: 11.08.2026
  • Ekim Merkezi ismi Cüneyt Coşkun
  • Greft Miktarı 5100
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Solgar VM 2000, Orzax Ocean Omega 3, Biotin 5000, Orzax Ocean D3K2, Topikal %0.1 Finasterid-%5 Minoxidil-%1 Adenozin

Ademrt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Operasyon sonrası 3.gün
Kabuk dökümü sonrası tekrar görsel paylaşacağım
  • Greft Miktarı 5100
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Solgar VM 2000, Orzax Ocean Omega 3, Biotin 5000, Orzax Ocean D3K2, Topikal %0.1 Finasterid-%5 Minoxidil-%1 Adenozin

sahinarn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 7-8 yıldır aktif saç dökülmesi yaşıyordum.Forumda yaptığım kısa araştırma neticesinde Cüneyt hoca ve birkaç klinik arasında kaldım,en son cüneyt hocada karar kaldım.11.08.2026 Tarihinde saç ekimim gerçekleştir.Saat 12:00 da başladı ve 20:00 gibi işlem bitti.İşlem öncesi ve sonrası Cüneyt hoca ve ekibi her ayrıntıyı tek tek anlattı.Donör alım işlemini ekibi gerçekleştirdi.Ekim işlemini Cüneyt Hoca ve kendi ekibi tarafından yapıldı.

Sedasyon istemedim lokal anestezi yaptırdım.Normalde acı eşiğim düşüktür ama 4-5 dklık anestezi işlemi sırasında biraz acı hissettim onun haricinde sıfır acı ile işlem tamamlandı.Cüneyt bey traşsız olarak ekimi gerçekleştirebileceğini söyledi.Bu benim için iyi birşeydi ekimden 10 gün sonra işbaşı yapacağım.2.gün Cüneyt bey ilk yıkamayı kendisi yaptı ve nemlendirici köpük ile köpük şampuan verdiler.Bugün ekimden sonraki 3.gün ve kaşınmalar artmaya başladı.

Ekim sonrası 5 günlük tedavi verildi ecopirin,prednol ve aksef.İşlem öncesi ve sonrası herhangi bir takviye edici ilaç,vitamin,minoxil vs kullanmadım.Bunlar hakkında detaylı bilgim de yok açıkçası.10.gün kabuk dökümünden sonra ilerleyen süreçteki tedavi sürecini Cüneyt hoca anlatacaktır diye tahmin ediyorum.

Değerli yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.Saç ektirecek arkadaşlara deneyim olması açısından bende süreci paylaşacağım.

Traşsız ekim uzun saç ve az açıklıklarda gerçekten iyi bir alternatif olabilir fakat sizin gibi açıklığı olanlarda ben anlam veremiyorum açıkçası bence bu saç modeliyle daha fazla dikkat çekersiniz 🙂 Cüneyt Hocada birşey demiyor farketmez diyor sanırsam farkını öyle ortaya koymak istiyor özellikle bu ilk dönemlerinde,, fakat temiz bir bölgede çalışmak eminimki traşsız bölgede çalışmaktan daha kolaydır "iki taraf içinde",, hayırlı olsun ekiminiz.

Ademrt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
  Traşsız ekim uzun saç ve az açıklıklarda gerçekten iyi bir alternatif olabilir fakat sizin gibi açıklığı olanlarda ben anlam veremiyorum açıkçası bence bu saç modeliyle daha fazla dikkat çekersiniz 🙂 Cüneyt Hocada birşey demiyor farketmez diyor sanırsam farkını öyle ortaya koymak istiyor özellikle bu ilk dönemlerinde,, fakat temiz bir bölgede çalışmak eminimki traşsız bölgede çalışmaktan daha kolaydır "iki taraf içinde",, hayırlı olsun ekiminiz.

Teşekkürler hocam. Açıkçası sonuç iyi olsunda şuanki görüntüm pek önemli değil. Forumda görmüştüm traşsız ekim örneklerini. Cüneyt hoca da benim için iki türlü de farkeden hiçbir şey yok deyince bu şekilde yaptırdım.
  • Greft Miktarı 5100
  • Yaşınız 30

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Merhaba saç ekiminiz hayırlı olsun planlamanız açık alana göre oldukça güzel yapılmış temiz sık bir saç ekimi ön çizgide güzel şimdilik gayet sağlıklı güzel bir saç ekimi olmuş bundan sonrada umarım çok başarılı bir sonuç ile tamamlanır
Global Moderator

Ademrt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba saç ekiminiz hayırlı olsun planlamanız açık alana göre oldukça güzel yapılmış temiz sık bir saç ekimi ön çizgide güzel şimdilik gayet sağlıklı güzel bir saç ekimi olmuş bundan sonrada umarım çok başarılı bir sonuç ile tamamlanır

Teşekkürler hintell hocam
İlerleyen süreçleri paylaşacağım zaten. Sizin tavsiye edeceğiniz herhangi birşey var mı? Bir de 1.gün 1 dal sigara içtim daha içmedim,kan akışını yavallattığı için zararlıymış forumda okuduğum kadarıyla. Kaçıncı günden sonra sigara içilebilir?
  • Greft Miktarı 5100
  • Yaşınız 30

SpaWn

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun ekiminiz, umarım istediğiniz gibi gelişir. Tepeye vertexe kaç adet ekildiği söylendi mi?
  • Ekim Tarihi: 23 Mart 2026
  • Greft Miktarı 4600
  • Medikal Tedavi Xpecia, c, d vitamini, magnezyum, b12 complex, Multivitamin, Omega 3, Folik asit, Topikal %0.1 Finasterid-%5 Minoxidil-%1 Adenozin

Ademrt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun ekiminiz, umarım istediğiniz gibi gelişir. Tepeye vertexe kaç adet ekildiği söylendi mi?

Teşekkürler, kabaca ön tarafa 3000, tepe kısmına 2000 dendi.
  • Greft Miktarı 5100
  • Yaşınız 30

Hidoyyeat

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun hocam, planlama ve ön çizgi tasarımın gayet güzel gözüküyor umarım gönlünce olur Cüneyt hocada senden bir gün sonrada ben ektirdim dün sürecimle ilgili konuyu paylaştım
  • Ekim Tarihi: 12.08.2026
  • Greft Miktarı 5120
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Solgar VM 2000, Nutraxin Omega-3, Biotin 5000, Orzax Ocean D3K2, Topikal %0.1 Finasterid-%5 Minoxidil-%1 Adenozin

Ademrt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun hocam, planlama ve ön çizgi tasarımın gayet güzel gözüküyor umarım gönlünce olur Cüneyt hocada senden bir gün sonrada ben ektirdim dün sürecimle ilgili konuyu paylaştım

Senin konuna yazdım, tekrar hayırlı olsun.Sizin ön çizgi ve ekim de çok iyi duruyor. Kabuk dökümüne ne zaman çağırdı sizi?

Bi de yıkama için verdiği nemlendirici köpüğü ne kadar durularsam durulayım yıkama esnasında çıkmıyor. Daha sonrasında kendiliğinden kayboluyor,problem olur mu acaba?
  • Greft Miktarı 5100
  • Yaşınız 30

Captain07

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Senin konuna yazdım, tekrar hayırlı olsun.Sizin ön çizgi ve ekim de çok iyi duruyor. Kabuk dökümüne ne zaman çağırdı sizi?

Bi de yıkama için verdiği nemlendirici köpüğü ne kadar durularsam durulayım yıkama esnasında çıkmıyor. Daha sonrasında kendiliğinden kayboluyor,problem olur mu acaba?
hiçbirşey olmaz . Bunları kafana takma .

Hidoyyeat

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları

Teşekkür ederim. Kabuk dökümünü ben kendim yapacam genelde 10 yada 11. günde oluyor şu an 5. gündeyim henüz konuşmadım Cüneyt hocayla.
İlk yıkamada onu bende endişe etmiştim fakat Cüneyt hoca o beyaz beyaz gözüken şeylerin aslında köpüğün artığı değil orada oluşan dokunun rengi olduğunu söyledi yani deri artığı onlar zamanla kuruyup kabuk bağlayacak endişelenecek bir durum yok için rahat olsun :)
« Son Düzenleme: 17 Ağustos 2026, 18:24:25 Gönderen: Hidoyyeat »
  • Ekim Tarihi: 12.08.2026
  • Greft Miktarı 5120
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Solgar VM 2000, Nutraxin Omega-3, Biotin 5000, Orzax Ocean D3K2, Topikal %0.1 Finasterid-%5 Minoxidil-%1 Adenozin

Ademrt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Tekrar merhaba 11.Gün kabuk dökümü gerçekleşti.sonuçlar aşağıdaki gibi.
Sizce durum nasıl?
  • Greft Miktarı 5100
  • Yaşınız 30

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Özelden yazdım şunu ekleyeyim serum gerçekten sende işe yarayacaktır çünkü vertekste ve ön hatta zayıf saçların var bunları serumla geri kazanırsan büyük bir kazanç olur güzel bir netice gerçekleşir.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Facebook Twitter Instagram