Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 7-8 yıldır aktif saç dökülmesi yaşıyordum.Forumda yaptığım kısa araştırma neticesinde Cüneyt hoca ve birkaç klinik arasında kaldım,en son cüneyt hocada karar kaldım.11.08.2026 Tarihinde saç ekimim gerçekleştir.Saat 12:00 da başladı ve 20:00 gibi işlem bitti.İşlem öncesi ve sonrası Cüneyt hoca ve ekibi her ayrıntıyı tek tek anlattı.Donör alım işlemini ekibi gerçekleştirdi.Ekim işlemini Cüneyt Hoca ve kendi ekibi tarafından yapıldı.
Sedasyon istemedim lokal anestezi yaptırdım.Normalde acı eşiğim düşüktür ama 4-5 dklık anestezi işlemi sırasında biraz acı hissettim onun haricinde sıfır acı ile işlem tamamlandı.Cüneyt bey traşsız olarak ekimi gerçekleştirebileceğini söyledi.Bu benim için iyi birşeydi ekimden 10 gün sonra işbaşı yapacağım.2.gün Cüneyt bey ilk yıkamayı kendisi yaptı ve nemlendirici köpük ile köpük şampuan verdiler.Bugün ekimden sonraki 3.gün ve kaşınmalar artmaya başladı.
Ekim sonrası 5 günlük tedavi verildi ecopirin,prednol ve aksef.İşlem öncesi ve sonrası herhangi bir takviye edici ilaç,vitamin,minoxil vs kullanmadım.Bunlar hakkında detaylı bilgim de yok açıkçası.10.gün kabuk dökümünden sonra ilerleyen süreçteki tedavi sürecini Cüneyt hoca anlatacaktır diye tahmin ediyorum.
Değerli yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.Saç ektirecek arkadaşlara deneyim olması açısından bende süreci paylaşacağım.