Gönderen Konu: Saç ekimine karar verdim ve fotoğraflarımı yorumlayarak görüşlerinizi bekliyorum  (Okunma sayısı 722 defa)

yyunusyasar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar öncelikle bu forum sitesinin kurulmasında, fikir ve bilgileriyle destekleriyle fikir sahibi olmamıza katkı sağlayan her kim varsa teşekkür ederim. Siteyi şans eseri gördüm ve çok faydalı buluyorum. Benim de siteden kaynaklı bazı saç ekim merkezleri hakkında fikrim oluşmaya başladı ancak fotoğraflarımı atarak değerli fikirlerinizi almak istiyorum. Yaşım 36 ve dökülmem çok kalmadı gibi ama var. Saçım ince telli ancak donör alanımın iyi olduğu söylendi. İstanbul'da AHMET TOSUN, ASUMAN HAİR, DR. HAKAN KLİNİK, CÜNEYT COŞKUN SAÇ EKİM MERKEZİ, ERS CLİNİC, HELSA ,ESTECAPELLİ EKİM MERKEZİ (MEHMET HANİFİ KUTLAR), BERKAY TULPAR BT HAİR CLİNİC, ELEGANCE CLİNİC, ADEM ÖZKÖSE ve İSTANBUL HAİR LİNE ekim merkezlerinden fiyat ve bilgi alıp kararımı vereceğim. Bütçem maksimum 100 bin tl olabilir. Forumda bahsettiğim klinikleri araştırmam daha bitmedi. Sizce nasıl bir süreç beni bekliyor. Fikirlerinize önem verdiğim için fotoğrafları atıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

kelbabangida

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
saç telleri kalın ve donör bölgede güçlü maşallah .bu yüzden ben olsam öncelikle doğal sonuç elde edebileceğim bir yere bakardım .sizin bu malzemeyle başarısız bir sonuç alma ihtimalinizi düşük görüyorum ekilenler çıkar çıkmasınada doğallık yönünden negatif faktörler var sizde ,örneğin saç teli kalınlığı ve beyaz saçların çok olması gibi .beyaz ve kalın saç sert çıkar .bunları göz önünde bulundurunca sizin durumunuzda ben hakanklinik derim.

yyunusyasar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Fikrin için çok teşekkür ederim. Siyah beyaz dengesi şansa kalacak artık biraz. Saç ekimi ve güçlendirici takviyeler ile bu sürece girmek istiyorum artık.

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İlk 4 merkezi beğeniyorum, onların görüşlerini alabilirsin.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

yyunusyasar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İlk 4 merkezi beğeniyorum, onların görüşlerini alabilirsin.

Çok teşekkür ederim değerlendireceğim. Sizin çok yorumunuzu gördüm saç analizi konusundan. Fotoğraflar ve süreç hakkında düşünceleriniz nedir? Takviyeler hususunda da araştırma yapacağım çünkü o konuda da bilgili olduğunuzu görüyorum.

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Açıklık büyük değil. Tek ekimle iyi bir netice alırsın. Kan tahlilinde eksik varsa takviye olarak vitamin kullanabilirsin.
Bunun dışında saçlara finasteride dışında bir şeye gerek yok.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

yyunusyasar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim. Finasteride hususunu da araştıracağım.

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim. Finasteride hususunu da araştıracağım.

Finasterid cinsel yönden zararlı yan etkileri oluyor bunuda araştırın yan etkileri ağırdır DHT hormonunu baskılıyor kesinlikle urologa gidip sorun
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

yyunusyasar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
2 farklı görüşe sahip arkadaş sizi biliyorum ama dediğim gibi farkındayım ve araştıracağım :)

yyunusyasar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Benim saç yapıma, rengine, açıklığına uygun olup saç ektiren arkadaşlarımız var mı? Forumu tarıyorum incelemelerim devam ediyor. Önerebileceğiniz klinikleri bakmak isterim. Özellikle @Hintell dostumun fikrini ve yorumunu merak ediyorum.

Romanadam

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
Benim saç yapıma, rengine, açıklığına uygun olup saç ektiren arkadaşlarımız var mı? Forumu tarıyorum incelemelerim devam ediyor. Önerebileceğiniz klinikleri bakmak isterim. Özellikle @Hintell dostumun fikrini ve yorumunu merak ediyorum.

alın şeklin iyi bir estetik sonuca müsait değil bence bu yüzden önceliğin güzel bir saç çizgisi dizaynı yapabilecek merkez olsun.

yyunusyasar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
alın şeklin iyi bir estetik sonuca müsait değil bence bu yüzden önceliğin güzel bir saç çizgisi dizaynı yapabilecek merkez olsun.

Haklısın bu benim aklımda ve örnekleri siteden inceliyorum. Teşekkür ederim.

yyunusyasar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

Facebook Twitter Instagram