Gönderen Konu: 24.5 yaş ektirmeli miyim erken mi?  (Okunma sayısı 500 defa)

bandarkaymak

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
24.5 yaş ektirmeli miyim erken mi?
« : 19 Ağustos 2026, 21:48:16 »
Bütçe: 200-300k

Beklenti: daha çok ön bölge kapanmasını ve sonradan ekim gerekebileceği için donör koruyucu işlem.

Saçlar birz uzayınca belli olmuyor tepe ve vertex bölgesindeki açıklıklar. Oralardan şikayetim yok şu anlık 2 3sene sonra ektirebilirim.
Koray hocaya sordum fakan greft sayısı basına islem olduğu için su anki bütcemi aştı biraz alternatif önerileriniz var mı? Türkiyenin her yeri olur fark etmez.

Belki bir sene bekleyip koray hocaya da ektirebilirim. Birkaç kliniğe fiyat sordum 75-60-70 gibi inanılmaz düşük fiyatlar verdiler. Yine görüşmeye gideceğim belli olmaz belki iyidir. Aldığım fiyatın 10 da 1 i olması beni uzaklaştırdı biraz. Yok mu bu işin ortası pahalısı çok pahalı, ucuzu da güven vermiyor.

Ve son olarak kullanmamı önerdiğiniz ürünler var mı finasterid kullanmayı istemiyorum onun haricinde fayda eder diyeceğiniz takbiyeler nedir saç ekimi öncesi.

Diyelim saç ekimimi beğenmedim kısa kestirsem 3e vursam saç ekimi kötü gözükür mü?

bandarkaymak

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 24.5 yaş ektirmeli miyim erken mi?
« Yanıtla #1 : 19 Ağustos 2026, 21:50:34 »
Bağışçımız da bu

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 19 Ağustos 2026, 22:31:42 »
25 yaş çok genç. Yanlarında ciddi seyrelme var retrograde olabilir sanırım.
Saç ekimi sonrası saçlarını ne kadar uzun giyersen o kadar etkili olur çünkü amaç ilüzyon yaratmak.
Arka donörün iyi görünüyor ama 30'lu, 40'lı yaşlarında iyi olacak mı?
Verteks'te minyatürizasyonlar başlamış. Arka kısım da aşağı inmeye başlıyor.

Donör alanın da çok kısıtlı yanlara giremezler.

Saçını kazıtmayı düşündün mü belki görüntüyü seveceksin? Yaşın genç ve saç ekimi geri dönüşü olmayan bir işlem. Kısıtlı donör, erken yaş ve medikal tedavisiz yaptıracağın bir ekim seni mutlu etmeyecektir.
Finasteride harici fayda eden dutasteride var.
Saç ekimini beğenmemen durumunda saçını kazıtamazsın. Arkadan alınan greftlerin etrafında beyaz renkli yaralar kalacak.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

bandarkaymak

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 19 Ağustos 2026, 23:08:28 »
Teşekkürler yanıt için, şu anlık beklemek en iyisi gibi. Çok şikayetçi değilim 0 a vurunca hosuma gidiyor görüntü. Ama insnaın içinde bi acaba kalıyor ektirip güzel olanşarı görünce

En iyi yerde de ektirsen bile ilaçsız sadece ekimle benim süreç olumlu değil diyorsunuz yani, çok tercih edeceğim bir durum değil o zaman saç ekimi benim için.

30 a doğru buralarda olursak bi daha düşünürüz güncel durumda. Şiödilik olana alışmaya sevmeye çalışmak lazım

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 19 Ağustos 2026, 23:35:51 »
Kesinlikle doğru karar. Eğer görüntünden şikayetçi değilsen ve hatta alıştıysan hiç gerek yok.
Saç defterini kapatmak böyle olur işte.
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 20 Ağustos 2026, 12:20:50 »
Psikolojin dayanıyorsa 30 yaşına kadar bekle tabloyu gör dönorü de ona göre mantıklı kullan 24 25 yaş erken dökülme devam eder dökülen dökülsün ondan sonra mevcut dönorü boş alana mantıklı bir şekilde ektirirsin. Hakkında hayırlısı olsun
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

bandarkaymak

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 20 Ağustos 2026, 22:07:45 »
Tesekkürler |-onayisareti-|

ahmet turan

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
« Yanıtla #7 : 21 Ağustos 2026, 03:31:03 »
Psikolojin dayanıyorsa 30 yaşına kadar bekle tabloyu gör dönorü de ona göre mantıklı kullan 24 25 yaş erken dökülme devam eder dökülen dökülsün ondan sonra mevcut dönorü boş alana mantıklı bir şekilde ektirirsin. Hakkında hayırlısı olsun

Bu mantık doğru değil ya .. ondan sonra ekilen saçlar tutmuyor çünkü saç derisi çoraklaşıp verimsiz hale geliyor .dikkat edin tam kel kafaya saç ektirenlerin sadece kalın ve güçlü olanları çıkıyor sonrada manzara çim adamdan hallice .
Bu şuna benziyor; dişçim bana çektirdiğim dişin yerine ya şimdi implant yaparız yada hiç bir zaman dedi çünkü çene kemiği dişsiz kalınca kısa sürede eriyormuş . Saç deriside muhtemelen aynı mekaznizma var .saçsız deri bir fonsiyonu kalmayınca eriyor ve inceliyor.
Bilmeyerek İnsanlara bu şekilde tavsiye vererek çok zarar veriyorsunuz ve vebal alıyorsunuz benden söylemesi.

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 21 Ağustos 2026, 08:42:44 »
Forumda eski konuları tararken gördüğüm yorumların başına geliyor dökülen dökülsün sonra ektirirsin yorumları. 2018'lerde, 2020'lerde vs. çok var.
Sorun şu ki ne kadar döküleceğini ön görmek mümkün değil. Bir de bittiğini nereden bileceksin saç dökülmesinin? NW5 oldun hadi ekeyim dedin sonra NW7'ye gittin ne yapacaksın?
Donör de seyrelebilir o zaman ne yapacaksın?

Şuan zaten NW6-NW7 vakaları adam eden Dünya'da 3-4 doktor var ben şahsen NW6-7 olsam Türkiye'de bir yere ektirmezdim büyük ihtimalle Pittella'ya giderdim.
Yani buradaki insanlara bekle NW6-7 ol ve olduktan sonra ektir yerine şahsen kalanı da kazıtıp hayatlarına devam etmesini tavsiye ederdim.

Arkadaş zaten kelliği takmıyor. Kazıtıp spor yapmasını, güzel bir sakal bırakmasını tavsiye ederim. Çünkü saç ektirirse sonsuza kadar kazıtma şansını elinden alacak.
  • Yaşınız 30

Facebook Twitter Instagram