Gönderen Konu: Saç ekimi tavsiye  (Okunma sayısı 325 defa)

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi tavsiye
« Yanıtla #1 : 20 Ağustos 2026, 16:11:37 »
Çok iyi bir yer tavsiye ederim hemen ektirebilirsin (!)
« Son Düzenleme: 21 Ağustos 2026, 18:44:19 Gönderen: Yusuf333 »
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Kingslayer

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 20 Ağustos 2026, 16:25:38 »
Çok pahalı geldi bana ya 250.000 lira civarı tutuyor

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 20 Ağustos 2026, 18:35:57 »
Çok iyi bir yer tavsiye ederim hemen ektirebilirsin

İlk defa duydum
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Romanadam

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
« Yanıtla #4 : 20 Ağustos 2026, 19:04:11 »
iyi bir ekim merkezi ama 250000 likte değil .yabancılara odaklı çalışan bir yer olduğu için fiyatları çok yüksek ben olsam kendimi yabancı kategorisine sokmazdım  :)

Kingslayer

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 20 Ağustos 2026, 21:38:33 »
Bende instada gördüm meraktan sordum da yabancı odaklı arkadaşın dediği gibi nasıl yapıyor hallediyor mu onu bilmiyorum Ekim için ayırdığım parayı 3 oran kupona basıp tutarsa belki denerim

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 20 Ağustos 2026, 23:07:33 »
Bende instada gördüm meraktan sordum da yabancı odaklı arkadaşın dediği gibi nasıl yapıyor hallediyor mu onu bilmiyorum Ekim için ayırdığım parayı 3 oran kupona basıp tutarsa belki denerim

Haram kupon parayla ekilen saçtan ne hayır gelecek :D
« Son Düzenleme: 20 Ağustos 2026, 23:14:54 Gönderen: Conqueror1453 »
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)

Celal200048

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #7 : 20 Ağustos 2026, 23:09:50 »
Instagram'da çok reklamları var forum harici güven vermiyor acele etme
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Finasterid, dutasterid

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 20 Ağustos 2026, 23:17:15 »
Instagram'da çok reklamları var forum harici güven vermiyor acele etme

Bu arkadaşın bütçesi biraz ksııtlı.Dr. Hakan Clinic ya da  Cüneyt Coşkun gibi ekimcilerin takip etsin ekimlerini.Verteksi de açık önlere doğru geliyor. 2 ekim şart bu kafaya. Gidince de hocalara söylesin ben takıntılıyım adam akıllı ekin benim kafayı diye ona göre bir plan çizerle greft durumuna göre.

İstanbula git gel 4 .000 harcasan değer be kardeşim hocalar yüzyüze seni görür saçlarına bakar kontrol eder saç çizgini aşağı yukarı ekilecek greft sayısını belirler.
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33

Kingslayer

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 21 Ağustos 2026, 17:38:31 »
Bütçem 80-90 arası o miktarda iyi Ekim yapan kim varsa gidecem Bekir bek düşünüyorum da kaça mal olur bilmiyorum

Kingslayer

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #10 : 21 Ağustos 2026, 17:40:10 »
Altyapı işinde çalışıyorum toz toprak ekimden sonra zaten mecburen 10-15 gün izin alacam git gel yaparsam çok olur diye düşünüyorum parası mevzu değil gitgel sıkıntı olur

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 21 Ağustos 2026, 17:50:58 »
Bütçem 80-90 arası o miktarda iyi Ekim yapan kim varsa gidecem Bekir bek düşünüyorum da kaça mal olur bilmiyorum

Sen o bütçeyi 150 160 çıkar iyi yere ektir Bekir Hocaya bütçen yetmez Euro ile ekiyor
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33

Aang

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #12 : 21 Ağustos 2026, 18:42:54 »
Dostum merhaba,

Bence bu seviyedeki bir bütçede karar verirken fiyatı tek başına kriter olarak değerlendirmemek gerekiyor. Özellikle saç ekiminde asıl önemli olan; mevcut donör kapasitesinin doğru analiz edilmesi, ihtiyaç duyulan greft sayısının gerçekçi belirlenmesi, ön saç çizgisinin yüz yapısına uygun planlanması ve mevcut saçların gelecekteki dökülme ihtimalinin hesaba katılması.

80–90 bin TL gibi bir bütçe söz konusuysa, birkaç merkezden sadece fiyat değil; kaç greft önerdikleri, ekimin kim tarafından ve hangi aşamalarda yapıldığı, kanal açma ve greft yerleştirme süreçlerinin nasıl yürütüldüğü ve operasyon sonrası takiplerinin ne şekilde olduğu konusunda detaylı bilgi almak daha sağlıklı olur. Özellikle vertex bölgesi de işin içindeyse mevcut donör rezervini tek seansta tüketmemek çok önemli. İlk ekimde kısa vadede yoğun bir görüntü elde etmek yerine, ileride oluşabilecek kayıpları da düşünerek donörü kontrollü kullanmak uzun vadede çok daha doğru bir yaklaşım.

Kısacası ben olsam sadece “şu merkez şu kadar, bu doktor bu kadar” şeklinde değerlendirme yapmazdım. Aynı greft sayısı ve aynı cerrahi plan üzerinden birkaç yerden görüş alıp, işlemin tıbbi sorumluluğunu kimin üstlendiğine ve operasyonun gerçekten kim tarafından yapıldığına bakarak karar verirdim. Fiyat farkının neye karşılık geldiği netleştiğinde zaten seçim yapmak çok daha kolay oluyor.

Facebook Twitter Instagram