Saç ektirme araştırması senin dediğin gibi olmuyor dostum .Video olayı zaten başlı başına bir sorun çünkü bulabildiğin bütün videolar ilgili merkezin iyi sonuçlarına aittir buna inan .Bak ülkede nerdeyse binlerce saç ekimi merkezi var ve bunların hepsinin youtube ,insta ,tiktok vb platformlarda iyi sonuçları var ve işin ilginci hiç birinin tek bir tane bile kötü sonucu yok ,Bu neden böyle oluyor bir düşün .Örnek x ekim merkezi araştırmaya kalktın diyelim bu saydığım platformlara bakınca gayet iyiymiş dersin ve gider ektirirsin ama bu foruma gelip konu açtığında ekim sonucun kötü olur biz buna sürekli şahit oluyoruz burada. Kötü sonuçlar sadece bu forumda oluyor sebebi nedir diye düşünürsen işte o zaman bilinçli araştırmacı olursun.ben genede sebebini yazayım daha net anlayabilmen için ; çünkü bu bin ekim merkezininde en az 900 ü çok kötü ve amatör yerler ve bunların gerçek sonuçlarınıda ancak bu forumda görebilirsin.
Senin bahsini ettiğin yerde bu mantıkla kesin kötüdür demiyorum ama iyi bir yer olsaydı çoktan keşfedilir ve bu forumda tercih edilirdi diye düşünüyorum.