Gönderen Konu: Saç ektirme  (Okunma sayısı 217 defa)

Burakm

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ektirme
« : 21 Ağustos 2026, 12:37:07 »
Merhaba arkadaşlar benle saç ektirme arifesindeyim çeşitli klinikleri araştırıyorum. Henüz bu konu hakkında çok bilgi sahibi değilim. Şu anda İstanbul Sefaköy tarafında estelike isminde bir klinik ile anlaşmayı düşünüyorum özel class polikliniğinde sanırım saç ekimi gerçekleştiriyorlar izlediğim videolar ve saç ektirenlerin videoları yorumları oldukça olumlu. Henüz görüşmek için gitmedim telefon ile görüştüm birkaç kez çok ilgililer çok iyi bilgilendirme yaptılar fiyatları da hesaplı ama daha önce burada saç ektiren ya da buraya giden görüşen oldu mu lütfen yardımcı olabilir misiniz...

Edgar X

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
Ynt: Saç ektirme
« Yanıtla #1 : 21 Ağustos 2026, 13:01:24 »
Saç ektirme araştırması senin dediğin gibi olmuyor dostum .Video olayı zaten başlı başına bir sorun çünkü bulabildiğin bütün videolar ilgili merkezin iyi sonuçlarına aittir buna inan .Bak ülkede nerdeyse binlerce saç ekimi merkezi var ve bunların hepsinin youtube ,insta ,tiktok vb platformlarda iyi sonuçları var ve işin ilginci hiç birinin tek bir tane bile kötü sonucu yok ,Bu neden böyle oluyor bir düşün .Örnek x ekim merkezi araştırmaya kalktın diyelim bu saydığım platformlara bakınca gayet iyiymiş dersin ve gider ektirirsin ama bu foruma gelip konu açtığında  ekim sonucun kötü olur biz buna sürekli şahit oluyoruz burada. Kötü sonuçlar sadece bu forumda oluyor sebebi nedir diye düşünürsen işte o zaman bilinçli araştırmacı olursun.ben genede sebebini yazayım daha net anlayabilmen için ; çünkü bu bin ekim merkezininde en az 900 ü çok kötü ve amatör yerler ve bunların gerçek sonuçlarınıda ancak bu forumda görebilirsin.
Senin bahsini ettiğin yerde bu mantıkla kesin kötüdür demiyorum ama iyi bir yer olsaydı çoktan keşfedilir ve bu forumda tercih edilirdi diye düşünüyorum.

Burakm

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 21 Ağustos 2026, 13:07:14 »
Bilmiyorum ki üstat henüz daha birkaç gündür araştırıyorum ve yaptıracağım 1-2 hafta içerisinde. Bu siteyi de iki gün önce keşfettim o yüzden buradan fikir sormak istedim bu estelike kliniğinde saç ektiren var mıdır diye tecrübesi olan ya da yeri bilen Daha önce gitmiş olanlarda yorum yapabilirseler çok iyi olur aydınlatıcı olur çünkü fiyatları çok hesaplı geldi bana ve kadro kesinlikle çok bilgili alakalı çok iyi ilgilendiler telefonla benimle ama tabii ki yeri gidip görmek lazım Daha önce gidenlerin tecrübelerini dinlemek lazım O yüzden soruyorum... Bu arada konuyu da yanlış yeri açtım sanırım şimdiden affola

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 21 Ağustos 2026, 14:33:06 »
Saçlarını konuya eklermisin?

Büşra hanım
Ahmet tosun
Ers

Bunların konularada bir bak
Global Moderator

Burakm

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 21 Ağustos 2026, 17:08:10 »
Yahu ben bu piyasayı pek bilmiyorum ama burası baya reklamı olan bir yer di arkadaşlar hiç burada işlem yaptıran yada danışan olmadı mı acaba

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 21 Ağustos 2026, 17:16:04 »
1) Randevuyu iptal et.
2) Resmini buraya at. Yaşını yaz.
3) Sitedeki saç ekim konularını incele. Gerçek sonuçlar bunlar hastalar tarafından paylaşılmış. Eğrisiyle doğrusuyla yani. Hastanın açtığı konu ötesi yok.

Saç ekimi basit bir işlem değil. Vücudun en görünen yerine yaptırıyorsun kötü olursa saklayamazsın ve bir ömür boyu taşımak zorunda kalırsın. Zaman ver kendine ben de tam 1 sene önce senin gibiyken konu açmıştım. Araştırdım ve doğru yolu buldum sen de araştır ve öğren.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Facebook Twitter Instagram