Gönderen Konu: 6 BUÇUK AYLIK SAÇ EKİMİ SONUCUM  (Okunma sayısı 548 defa)

Lacrimas

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
6 BUÇUK AYLIK SAÇ EKİMİ SONUCUM
« : 21 Ağustos 2026, 16:02:25 »
selam arkadaşlar hüseyin örs hocada 24-25 ocak ekim yapıldı 2 gün üst üste 7200 greft ekildi. Sırasıyla süreç bu şekilde,ilk resim ekim öncesi hali son iki resim 6 buçuk aylık durum sizce nasıl?

Aang

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Daha güzel günlere.
Ynt: 6 buçuk aylık Saç ekimi sonucum
« Yanıtla #1 : 21 Ağustos 2026, 16:19:42 »
Dostum merhaba,

Sıfır hesap açıp ilk mesajda şuraya ekim yaptırdım bakın sonucu bu denildikten sonra before after paylaşıyorsunuz. Sonucun güzel olduğu aşikar fakat bir de nasıl diye sormanız çok acemice bir reklam çalışması olmuş.

Lacrimas

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 6 BUÇUK AYLIK SAÇ EKİMİ SONUCUM
« Yanıtla #2 : 21 Ağustos 2026, 18:40:26 »
Merhaba dostum. İnan reklamla falan işim yok. Sadece görüş almak istedim burdaki tecrübeli kişilerden. Facebook da gruba koymak istedim görüş almak için ama onay vermediler ekim yeri belirtmediğim halde. Bende buraya koymak istedim hepsi bu

Aang

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #3 : 21 Ağustos 2026, 18:56:35 »
Dostum merhaba,

Açık konuşmak gerekirse bu paylaşım bana da pek doğal gelmedi. Sonuç üzerinden teknik bir değerlendirme yapmaktan ziyade, paylaşımın hazırlanış şekli dikkat çekiyor. Özellikle yeni açılmış bir hesapla gelip ilk mesajda doğrudan doktor/klinik ismi, operasyon tarihi, greft sayısı ve oldukça düzenli bir tanıtım formatında bilgi verilmesi forum kullanıcısı olarak ister istemez şüphelenmesine neden oluyor. Kimseye “kesin sahte” demek doğru olmaz; fakat gerçek bir kullanıcı deneyimi ile reklam amaçlı hazırlanmış içerik arasında bazı bariz farklar vardır. Burada da doğal bir süreç paylaşımından çok, belirli bir kliniği öne çıkaran bir içerik izlenimi oluşmuş.

Gerçekten kendi operasyon deneyimin ise bunu kanıtlamanın en basit yolu, operasyon öncesi fotoğraflarını, ekim günü çekilmiş doğal görüntüleri ve farklı aylardaki güncellemeleri aynı hesap üzerinden paylaşmak. Böylece insanlar sonucu kendileri değerlendirir.

Forumun amacı zaten klinik reklamı yapmak değil, gerçek hasta deneyimlerini birbirleriyle paylaşmak. O yüzden biraz daha şeffaf olmakta fayda var.

Lacrimas

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 21 Ağustos 2026, 19:03:56 »
Ben buraya ekim merkezi araştırmak için üye oldum yani burayı sadece bilgi amaçlı kullandım. Kimsenin gönderisine yorum yapmadan araştırdım o yüzden hesabım çok aktif değil bunun bende farkındayım. Buraya yüklerkende ekşm yeri greft sayısı ekim tarihi konu açmak için zorunlu yazıyordu baktığımda. Ondan dolayı detaylı yazdım. Ama ekim anındaki resimleri diğer süreçleride paylaşabilirim

Aang

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #5 : 21 Ağustos 2026, 19:38:53 »
Dostum merhaba,

Eğer bu forum sayfasında konuları araştırdıysan bu şekilde bir yorumu kimsenin yapmadığını gözlemleyerek anlayabileceğini düşünüyorum. Bununla birlikte herkes önce ameliyat öncesi fotoğraflarını paylaşıyor, sonrasında ameliyat sürecindeki fotoğraflarını paylaşıyor. Belirli aralıklarla bu geçişlerin nasıl olduğunu paylaşıyor ve bu kişinin doğal sürecini takip etmiş oluyoruz. Bu durumu bilgi amaçlı kullanan basit kişiler bile anlayacaktır diye düşünüyorum.

Şimdi sizde sürecinizin durumuna göre ameliyat ekim anındaki değil her saç ektiren kişinin yaptığı gibi merakla çekmiş olduğunuz aylık fotoğraflarınızı yüklerseniz bir "reklam" iletisi  olmadığını ve gerçek bir kişi olduğunuzu göstermiş olursunuz. Bu şekilde bu forumu takip eden kişiler için sizin daha önce yapmış olduğunuz araştırmalarda olduğu gibi daha gerçekçi bir durum olacaktır.

Lacrimas

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 21 Ağustos 2026, 19:54:46 »
Ekim öncesi ve ekim anındaki resimler

Lacrimas

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 21 Ağustos 2026, 20:05:50 »
Kabuk dükümü
1. Ay
3. Ay
4. Ay
5.ay

Lacrimas

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 22 Ağustos 2026, 11:37:57 »
Merhaba dostum

Yeterli mi sence bu kadar resim

Aang

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #9 : 22 Ağustos 2026, 13:23:09 »
Dostum merhaba,

Fotoğraflar için teşekkürler. Bu şekilde yüklemeler daha gerçek ve doğru bilgiler olmaktadır.

Bununla beraber zaten gözle görülen bir değişim olduğu için yorumlanacak çok bir durum yoktur. Başarılı bir gelişim olmuş

Es650

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 22 Ağustos 2026, 15:20:13 »
Tepe bölgesi ve donörün son durumunu görebilirmiyiz ? Ne kadar ücret ödedin ? İki güne yayılması güzel

Facebook Twitter Instagram