Cok önemli 2 konuya deginmissin. Bir baska önemli konu ön cizgi, belli yerler güzel/idare eder ön cizgi yapsalarda cogu merkez hala berbat ön cizgiler yapiyor.
Gecenlerde evde Kirkpinar´i izliyordum, misafir geldi dedi Türkler yagli güreste en iyi. Ben de dedim baska ülkelerde olmadigi icin normal en iyi olmalari. Bu saydigimiz problemler de bu konuya benzer. Baska ülkelerde sac ekimi bu kadar yaygin olsa bu gelisimsizlik olmaz.
İse yeni baslayan yani piyasaya yeni giren klinikler mevcut piyasada ki isim yapmış kliniklere göre kendilerine özel bir ekim tarzı bulmaları lazım. Kimisi tepe ekimine yönelmeli kimisi vücut kıllarına yönelmeli kimisi de ön çizgiye yönelmeli.
Tepe ekimi deyince kimse tavsiye veremiyor şu klinik diye.
Eken kliniklere bakıyorum ya işte ekeriz ama tutması zor gibi cevaplara sariliyorlar.
Keşke tepe ekimi deyince kardeşim şu klinik 10 numara ekiyor buraya ektir diyebilmek ama yok oyke bir klinik.
Klinikler tepeyide dahil tek ekimde halletmeye çalışıyor 5500 greft ekiyor yoğunluğu önlere veriyor arkaya doğru yoğunluk azalıyor.
Dr.Hakan clinic güzel planlama yapıyor 2 ekim planlıyor 1. Ekim önden vertekse 2.ekimse verteks on çizgi tasarımı güzel oluyor ama 1.ekimlerini görüyorum 2. tepe ekimlerini son zamanlarda göremiyorum.
Aslinda forumda tepe ekimi konusu eksikliği var.
Kliniklerin çoğu tek ekimde kapatmaya çalışıyor tutmayınca da ya canım işte oraya 1000 1500 ektik zor tutuyor yine 300 500 çıkmış idare et 2. ekime halledelim diyor.
On çizgi konusunda
Dr.Bekir Bek
Dr.Muttalip Keser
Dr.Koray Erdogan
Dr.Hakan Clinic
Cüneyt Coşkun Bey
Serkan Aygin Bey
Çizdiği çizgiler hoşuma gidiyor.
Tabi diğer ekimcilerinde kendi ekim yöntemlerine göre bildiği birsey vardır bilemem.
İse yeni başlayan klinikler bu forumdaki kliniklerle rekabet edebilmeleri için uzmanlık alanlarıni geliştirmeliler.
Beklentilerimizi artırmamız lazım. Saç ekiminden sonra saç aralarında ki kelliklerin güneş ışığında görünmemesi için vücut kıllarıda kullanmalilar.
Bazı kliniklerin işine gelir bazılarının işine gelmez bilemem.
Sıkılaştırma ekimleride vücut kılları önemli bir rol oynar
Bunun hastaya artısı şu olur donorde kalan greftler mantıklı kullanılır tepe ekimine ayrılır hastalar saç ektirirken daha cesaretli olur. Önlere greftler yoğun ekilir saç ektirildigi kolay belli olmaz. Yoksa adam 5 metreden anlıyor saç mı ektirdin kardeş diyor
Bu anlattıklarımi sen anlarsın abi ama bazıları anlamak istemez niye olduğunu da bilirsin...