Gönderen Konu: Saç ekimine uygun muyum?  (Okunma sayısı 641 defa)

Deyziii

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimine uygun muyum?
« : 22 Ağustos 2026, 02:38:28 »
Norwood 7 tipi saç dökülmem var yurtdışında Norwood 7 tipi dökülmeyi çok büyük oranda eken doktorlar var ama çok uçuk fiyatlar ülkemizde bu seviye dökülmeyi eken yerler var mı? Saç ekimine uygun muyum sizce görüştüğüm bir kaç yer 2 seansta falan ekeriz dedi ama sonucun iyi olacağını zannetmiyorum

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimine uygun muyum?
« Yanıtla #1 : 24 Ağustos 2026, 01:36:28 »
Başkan açıklığın fazla bunu biliyorsun ..Şu ekimi bir incele 4 ay oldu adam ektireli .Ocak ayında 8. Ay olacak Ocakayı bitene kadar takip et fikir sahibi olursun. Hakkında hayırlısı olsun şifalar diliyorum.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=40957.0
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Deyziii

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 24 Ağustos 2026, 10:43:31 »
Teşekkür ederim. Açıklıklarımız benziyor bakalım nasıl bir süreç olacak bende takipte kalacam

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 24 Ağustos 2026, 10:45:05 »
Teşekkür ederim. Açıklıklarımız benziyor bakalım nasıl bir süreç olacak bende takipte kalacam

Adam bak güncelleme paylaşmış bugün  son resme bak

Saç açıklıği çok olanları görünce üzülüyorum umarım mutlu olacağınız bir sonuç alırsınız
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 24 Ağustos 2026, 10:55:14 »
Saç sistemi kullanıyorsun sanırım. NW7 değil NW6'sın. Saç tipin nasıl? Kıvırcık mı yoksa düz mü? İnce telli mi kalın telli mi? Biraz uzatıp donör alanını görsek iyi olur.

En bilinen yol fin + min kombosu 1 yıl verip NW5 falan olursan iki aşamalı saç ekimi. Fin'in sebebi hem donörü kuvvetlendirme hem de sistemi giymek için kazıdığın yer var ya ora da dökülebilir ilerde onları tutmak için.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Deyziii

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 24 Ağustos 2026, 11:02:14 »
Yok hocam şaç sistemi kullanmıyorum. Kazıtalı 10 gün falan oldu daha uzamış hali ilk iletideki resim. Hiç fin yada mino da kullanmadım hayatımda. Sol taraftaki yara izi de depremde oldu ona benzer bir yumru daha var kafamın üst kısmında onu alacakları için kazıttım saçları. Saçlarım ince telli ve açık renkli

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 24 Ağustos 2026, 19:38:26 »
Merhaba kafa tamamen kapanmaz
Ama bu alana kadar ekim olabilir sizi bu mutlu edecekse güzel bir merkezde ekim düşünebilirsiniz çizdiğim sınıra kadar
Global Moderator

Deyziii

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 24 Ağustos 2026, 20:31:19 »
Hocam var mı önerebileceğiniz merkezler doğal durmaması seyrek olmasından daha kötü benim için

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 24 Ağustos 2026, 20:41:35 »
Hakan Bozkurtoğlu
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 24 Ağustos 2026, 21:10:24 »
Hocam var mı önerebileceğiniz merkezler doğal durmaması seyrek olmasından daha kötü benim için

Dönorün azsa bu ekimi de takip et vücut killarıyla ekilmiş.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=40966.0

Kafanda bir plan yap onleri donorle ektirsem.ortalari vücut kılı dönor sakalla karışık ektirsen.diye tepe açık kalır ama on bölge ortalar idare eder. Tamamen planlamana ve donore bağlı  eğer tepeye kadar sadece saç sakal ektireceksen tabi sen bilirsin saç ekimi önemli iş giden greftin telafisi olmaz

« Son Düzenleme: 24 Ağustos 2026, 21:48:35 Gönderen: Conqueror1453 »
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 24 Ağustos 2026, 21:30:19 »

Ahmet tosun
Büşra hanım
Hakan klinik 
Şahin çelik
Medeks
Ers

Bunları incele istersen sakal dan da 800 greft eklenir .. ahmet tosun daha çok sakal kullanıyor hepsinide araştır belkide ekime uygun değilsin diyebilirler
Global Moderator

Deyziii

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 24 Ağustos 2026, 21:40:16 »
Teşekkür ederim ben bi inceleyeyim hepsini öyle karar verecem. Fin hiç kullanmadım 1 yıl kullanıp donörü güçlendirmeye de çalışabilirim

Facebook Twitter Instagram