Yıllar sonra tekrar merhaba 2018 yılından bu yana kafada sadece ekilen saçların kalması ve artık dökülmenin kısmen bitmesinden sonra Şahin hocaya muayene oldum.
Daha o zamanlar ikinci ekim için Şahin hocaya gitmeye karar vermiştim zaten ilk 2018 konuma bakarsanız orda yazmışım.
Neyse Şahin hoca muayene etti donör bölge zayıf sakal destekli elimden geleni yaparım dedi eksozom tedavisi için gün verdi eksozomdan iki hafta sonrada ekimi gerçekleştirdik ve gerçekten 3.700 greft duyduğumda ekim sırasında çok sevindim 3bin saç 700 sakal dediler.
Ekibine ilgi ve özverili çalışmaları için çok teşekkür ediyorum. Güzel bir süreç geçirdim 7.30da Şahin hocayla buluştum saçı traş etti ilk ekimin ön çizgisini biraz düzeltti planını yaptı ve beni içeri aldılar 8 gibi başladık 15.30 gibi bitirdik operasyonu ağrı sızı olmadı hala da yok her şey yolunda gidiyor. İlk ekimde proscar vs kullandım bu süreçte Şahin hocada pek önermediğini söyledi onun verdiği vitamin takviyeler dışında hiç bir şey kullanmayı düşünmüyorum zaten koruyacağım kendi saçımda pek kalmadı
Herkese selamlar saygılar süreci paylaşacağım.
Umarım düşünen aklında soru işareti olan herkese faydası olur.