Gönderen Konu: Şahin Çelik Saç sakal 3700 greft ikinci operasyon 20.08.2026  (Okunma sayısı 959 defa)

Erseno

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yıllar sonra tekrar merhaba 2018 yılından bu yana kafada sadece ekilen saçların kalması ve artık dökülmenin kısmen bitmesinden sonra Şahin hocaya muayene oldum.
Daha o zamanlar ikinci ekim için Şahin hocaya gitmeye karar vermiştim zaten ilk 2018 konuma bakarsanız orda yazmışım.
Neyse Şahin hoca muayene etti donör bölge zayıf sakal destekli elimden geleni yaparım dedi eksozom tedavisi için gün verdi eksozomdan iki hafta sonrada ekimi gerçekleştirdik  ve gerçekten 3.700 greft duyduğumda ekim sırasında çok sevindim 3bin saç 700 sakal dediler.
Ekibine ilgi ve özverili çalışmaları için çok teşekkür ediyorum. Güzel bir süreç geçirdim 7.30da Şahin hocayla buluştum saçı traş etti ilk ekimin ön çizgisini biraz düzeltti planını yaptı ve beni içeri aldılar 8 gibi başladık 15.30 gibi bitirdik operasyonu ağrı sızı olmadı hala da yok her şey yolunda gidiyor. İlk ekimde proscar vs kullandım bu süreçte Şahin hocada pek önermediğini söyledi onun verdiği vitamin takviyeler dışında hiç bir şey kullanmayı düşünmüyorum zaten koruyacağım kendi saçımda pek kalmadı
Herkese selamlar saygılar süreci paylaşacağım.
Umarım düşünen aklında soru işareti olan herkese faydası olur.

Erseno

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Şahin Çelik Saç sakal 3700 greft ikinci operasyon 20.08.2026
« Yanıtla #1 : 23 Ağustos 2026, 00:55:41 »
Ekim bittiğinde bu şekilde

Erseno

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 23 Ağustos 2026, 00:57:22 »
İkinci gün sakal

Erseno

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 23 Ağustos 2026, 01:01:23 »
3.gün yıkamayı Şahin hoca ve Ergin hocayla birlikte yaptık gayet iyi olduğunu ifade ettiler sadece ikinci gün oturduğum yerde birden tepeden öne doğru bir kan geldi fotoğrafta gördüğünüz kan izi.
Şahin hoca belki orda bir kök kaybetmiş olabiliriz dedi onun dışında her şeyin yolunda olduğunu ifade ettiler.
Yıkama sonrası fotoğraflar

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 23 Ağustos 2026, 01:55:41 »
Başkan ekimin hayirli olsun.İlk.ekimde kaç greft ekilmisti ve ekilen saçlardan bu zamana kadar yüzde olarak ne kadarı döküldü? Teşekkürler
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Erseno

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 23 Ağustos 2026, 11:43:12 »
Başkan ekimin hayirli olsun.İlk.ekimde kaç greft ekilmisti ve ekilen saçlardan bu zamana kadar yüzde olarak ne kadarı döküldü? Teşekkürler

Teşekkür ederim yine 3000,3500 arası ekilmişti ekilen saçların çok döküldüğünü düşünmüyorum 26 yaşında ektirmiştim dökülme aktif olarak devam ediyordu her sene git gide daha da açıldı saçım kalanlar artık gerçekten ilk ekimden kalan saçlardı
Ama kayıp olduysada azdır

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 23 Ağustos 2026, 12:28:29 »
Eski konuna baktım gelen geçen finasteride kullan yazmış valla forum eskiden daha sağlammış. Netice iyi olmamış zaten ve o iyi olmayan netice bugünkü duruma dönmüş.

Verteks boş geçecek sanırım. Önlerin bile dolacağından şüpheliyim çünkü saçların çok ince telli ve çok zayıf.

Finasteride'e hiç şans vermeme sebebinizi merak ettim şu şekilde bir neticeyle aynaya bakmak şahsen bana günlük 2.5mg dut kullanmaktan daha zor gelirdi ama kişisel tercih geçmiş olsun iyi büyümeler.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Erseno

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 23 Ağustos 2026, 12:43:36 »
Eski konuna baktım gelen geçen finasteride kullan yazmış valla forum eskiden daha sağlammış. Netice iyi olmamış zaten ve o iyi olmayan netice bugünkü duruma dönmüş.

Verteks boş geçecek sanırım. Önlerin bile dolacağından şüpheliyim çünkü saçların çok ince telli ve çok zayıf.

Finasteride'e hiç şans vermeme sebebinizi merak ettim şu şekilde bir neticeyle aynaya bakmak şahsen bana günlük 2.5mg dut kullanmaktan daha zor gelirdi ama kişisel tercih geçmiş olsun iyi büyümeler.

Teşekkür ederim
Dediğim gibi önceki ekimde kullandım pek bi faydasını görmedim
Bu ekimde Şahin hocaya sordum gerek olmadığını söyledi süreç içerisinde kullan derse kullanırım şimdilik gerekli vitamin takviyeleriyle götürücem süreci
O zamanlar fazla kafaya takmıştım artık öyle bi durumdada değilim bilmiyorum zaman gösterecek her şeyi

Celal200048

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #8 : 23 Ağustos 2026, 12:50:58 »
Hayırlı olsun
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Finasterid, dutasterid

Erseno

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

Erseno

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 24 Ağustos 2026, 19:24:57 »
5.gün Ağrı sızı yok sadece donör bölgesinde arka alt kısımda fazla bir kızarıklık var 3 gün üst üste foto istediler takipte olacaz bakalım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 24 Ağustos 2026, 19:29:05 »
Hayırlı olmasını dilerim Şahin çelik saç ekiminiz
Umarım duruma göre beklentiyi karşılayan bir saç ekimi sonucu elde edersiniz
Planlamanız gayet güzel kısaca şahin bey elinden geleni yapmış sizin durumunuza göre ama malım açıklık geniş donör zayır .. sanırım ikinci ekim.

İnşallah güzel sonuç olur biraz risk almış görünüyor ama elinden gelenin en iyisini yaptığını düşünüyorum.
Global Moderator

Erseno

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 24 Ağustos 2026, 19:43:51 »
Hayırlı olmasını dilerim Şahin çelik saç ekiminiz
Umarım duruma göre beklentiyi karşılayan bir saç ekimi sonucu elde edersiniz
Planlamanız gayet güzel kısaca şahin bey elinden geleni yapmış sizin durumunuza göre ama malım açıklık geniş donör zayır .. sanırım ikinci ekim.

İnşallah güzel sonuç olur biraz risk almış görünüyor ama elinden gelenin en iyisini yaptığını düşünüyorum.

Hintell hocam teşekkür ederim evet sağolsun olumlu baktı hep ilk muayenede çok bişey bekleme ama şuanki halinden çok daha iyi olacak merak etme diye motivasyon konuşmasınıda yaptı şahın hoca sağolsun :)ama Ekim günü beklediğinden de iyi geçtiğini söyledi  teşekkür ederim yorum için

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 24 Ağustos 2026, 19:48:18 »
Teşekkür ederim yine 3000,3500 arası ekilmişti ekilen saçların çok döküldüğünü düşünmüyorum 26 yaşında ektirmiştim dökülme aktif olarak devam ediyordu her sene git gide daha da açıldı saçım kalanlar artık gerçekten ilk ekimden kalan saçlardı
Ama kayıp olduysada azdır

Hayırlı olsun tekrardan ekiminiz umarım istediğiniz sonucu alırsınız
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Erseno

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 24 Ağustos 2026, 19:50:07 »
Hayırlı olsun tekrardan ekiminiz umarım istediğiniz sonucu alırsınız

Teşekkür ederim umarım 🙏

Facebook Twitter Instagram