Gönderen Konu: Zafer ULUSAN - 4018 Greft - 21.08.2026  (Okunma sayısı 363 defa)

frkn_35

• Yeni üye
  • *
Zafer ULUSAN - 4018 Greft - 21.08.2026
« : 23 Ağustos 2026, 01:27:13 »
Merhabalar,

Öncelikle daha önce saç ekim merkezi tavsiyesi ve çizgi önerisi almıştım. İlgili konu için https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=40994.

Önerileriniz sonrasında Ulusan Klinikte saç ekimi yaptırmaya karar verdim. Operasyon günü rahat bir kıyafetle gelmemiz isteniyor. Kan testleri yapıldıktan ve imzalar atıldıktan sonra Zafer Bey gelip ön çizgi çizimini ve planlamayı yaptı. Ön ve arkaya yapılabileceği söylendi fakat ben ön tarafa ağırlık verilmesini istedim. Önden arkaya doğru sıklık azalacak şekilde 4018 greft ekimi yapıldı.

Operasyonun en zor kısmı lokal anestezi iğnelerinin yapıldığı an. Bu kısım acı veriyor ve küçük bir acı değil. Lokalden sonra hiç bir şey hissedilmiyor. En sorunlu kısım ense bölgesinden köklerin alım aşaması. Bu aşamada yüzüstü yatıldığından biraz rahatsız oluyor. Kökler alındıktan sonra kök açma ve ekim şeklinde devam ediyor. Uzun sürüyor fakat ben zamanın nasıl geçtiğini fark etmedim.

Operasyon günü akşam gidip sırtüstü yattım hala yatar pozisyondayım. İlk gün sabahı arkadaki bandajı çıkardım. Yattığım sürece yastık ıslanıyor. Yastığın üstüne havlu koyabileceğim söylendi. Kafadaki ödem arka taraftan boşalıyor. Ekim sonuçlarını görsel olarak paylaştım yorumlarınızı bekliyorum.

Son olarak bir sorum var henüz 1. günün sonundayım fakat ekim bölgesinin ön tarafında bir siyahlık var. Bu nekroz olabilir mi? Yoksa kan pıhtısı mı? Yorumlarsanız sevinirim.

İlk görsel operasyondan hemen sonrası eve gelince çekildim. İkinci görsel ise operasyondan sonraki sabah.

Celal200048

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
Ynt: Zafer ULUSAN - 4018 Greft - 21.08.2026
« Yanıtla #1 : 23 Ağustos 2026, 12:47:03 »
Hayırlı olsun hocam ulusan kligin sonuçları gerçekten güzel senin ekiminde umarım güzel olur kesin nekroz diyemeyiz ufak bir alanda pıhtı da olabilir umarım sorunsuz atlatırsın süreci
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Finasterid, dutasterid

frkn_35

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 23 Ağustos 2026, 12:57:12 »
Teşekkürler bana da pıhtı gibi geliyor ama nekroz ihtimali endişelendiriyor. Ekimi ben de beğendim gelen olarak aldığım hizmetten de memnunum.

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 23 Ağustos 2026, 13:00:56 »
Yine genel uyarımı yapayım ekim öncesi verteksindeki saçlara önlem almazsan hepsi kalıcı olarak gidecek. O saçlar çok kıymetli. Ekimde oralara girilememiş sanırım pek çünkü zayıf da olsa saç var.
Zafer bey'e finasteride sormanızda fayda var çünkü o saçları kaybedersen verteks restorasyonu çok zordur.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

frkn_35

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 23 Ağustos 2026, 13:48:27 »
Çok haklısınız. Zafer Hoca da bu durumu belirtti. Hatta başta 3000 ön 1000 arka şeklinde ekim önerdi fakat ben öne yoğunluk vermesini istedim. Verteks kısmına gelmese de saçların başladığı yere de ekim yapıldı. Tepedeki saçları korumak adına Proscar'a başladım 1/4 oranında kullanıyorum. Ayrıca Biotin de önerildi ona da başladım.

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 23 Ağustos 2026, 14:22:01 »
Biotin çöp ama fin başlaman iyi olmuş
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Facebook Twitter Instagram