Gönderen Konu: Erzurum Buhara Hastanesi – 5500 kök saç ekimi sonrası süreç ve deneyimim  (Okunma sayısı 595 defa)

LordBrtl

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar, kendi saç ekimi deneyimimi paylaşmak istiyorum. Belki ekim yaptırmayı düşünen arkadaşlara fikir olur.

Erzurum Buhara Hastanesi’nde 13.07.2026 tarihinde yaklaşık 5500 kök saç ekimi yaptırdım. Ekim ekibinde Muhammet Bey ilgilendi. Ekim işlemi genel olarak güzel geçti ve ekim sırasında herhangi bir problem yaşamadım. Ancak benim asıl memnuniyetsizliğim ekim sonrasındaki süreçle ilgili.

Ekim öncesinde ve ekim sırasında ilgi vardı fakat ekim bittikten sonra iletişim konusunda ciddi sıkıntılar yaşamaya başladım. İlk birkaç yıkamam hastanede yapıldı, sonrasında ise süreç hakkında neredeyse hiçbir şekilde bilgilendirme yapılmadı.

Örneğin şok dökülmenin ne zaman başlayacağını öğrenmek için aradım, ulaşamadım. Daha sonrasında birkaç farklı konuda soru sormak için tekrar aradım, yine cevap alamadım. Mesaj attığım zamanlarda da çoğu zaman dönüş olmadı. Açıkçası bazen canları istediğinde cevap veriyorlarmış gibi bir iletişim oldu.

Bir diğer konu da ekimde adı geçen doktor. Doktorun ekim sürecindeki rolü ve sonrasındaki takip konusunda açıkçası yeterli bilgi alamadım; kendisini doğru düzgün göremedik. Ekim sonrası süreçte de hastane tarafından arayıp “nasılsın, süreç nasıl gidiyor, herhangi bir sorun var mı?” şeklinde bir takip yapılmadı.

Benim açımdan saç ekimi sadece ekim gününden ibaret değil. Özellikle 5500 kök gibi yüksek sayıda bir ekim yaptırdıktan sonra, hastanın ekim sonrası süreçte soru sorduğunda ulaşabileceği ve yönlendirme alabileceği bir ekip olmasını bekliyorum.

Şu an için ekim sonucunu değerlendirmek için henüz erken. Bu nedenle ekimin sonucunun kötü olduğunu söylemiyorum. Ekim sırasında ve hemen sonrasındaki işlemler genel olarak güzel geçti. Ancak ekim sonrası iletişim ve takip konusunda kesinlikle daha fazla ilgi beklerdim.

İlerleyen aylarda saçların çıkış sürecini ve nihai sonucu da burada paylaşacağım. Şimdilik deneyimimin özellikle iletişim ve ekim sonrası takip kısmını paylaşmak istedim.

Ekim yaptırmayı düşünen arkadaşlar için benim tavsiyem, sadece ekim gününü değil, ekimden sonraki takip ve iletişim sürecini de mutlaka önceden sormanız.

LordBrtl

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2026, 13:32:56 Gönderen: LordBrtl »

LordBrtl

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2026, 13:33:13 Gönderen: LordBrtl »

LordBrtl

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Şok dökülme başladı bitti sayılır arada bazen 1-2 tel geliyor gün 42 yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

LordBrtl

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2026, 13:33:40 Gönderen: LordBrtl »

LordBrtl

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

Aang

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Daha güzel günlere.
Dostum merhaba,

Öncelikle ekimin hayırlı olsun. Ekimini incelediğimiz zaman ön taraf güzel görünüyor ama orta kısımdan sonra seyrek bir ekim yapılmış bunu daha güzel geçiş yaparak seyrelen bir çalışma olabilirdi. Kısıtlı bir donör alanı gibi dursa da sık bir alana sahip gibi görünüyor. 5500 greftlik bir çalışma da ideal bir çalışma olarak görünüyor. Şok dökülme süreciniz neredeyse tamamlanmış artık zamanla çıkışlarınız devam edecektir.

Yaşadığınız iletişim sıkıntısını tabii ki anlıyorum; özellikle saç ekimi sonrasında insanın aklına takılan şeyleri sorabileceği ve gerektiğinde ulaşabileceği birilerinin olması önemli. Ama hemen olumsuz düşünmemekte de fayda var. Hastane veya ekim ekibinin 7/24 mesajlara ve aramalara cevap veren sürekli aktif bir iletişim sistemi olmayabilir. Özellikle doktor veya ilgili ekip o sırada başka bir ameliyatta/prosedürde olabilir, yoğunluk nedeniyle telefon ve mesajlara anlık dönüş yapamayabilirler. Bazen de ekim sonrası süreçte belirli bir takip sistemi olmadığı için iletişim aksayabiliyor.

Bu nedenle birkaç farklı kanaldan, mümkünse hastanenin genel iletişim hattından veya ilgili birimden tekrar ulaşmayı deneyebilirsiniz. Özellikle şok dökülme, mevcut durum ve bundan sonraki süreçle ilgili birkaç soruyu toplu şekilde iletmeniz daha kolay olabilir. Tabii ki bunlar iletişim problemini haklı çıkarmaz; sadece şu aşamada kesin olarak ilgilenmedikleri veya sizi önemsemedikleri sonucuna varmadan önce biraz daha süre tanımak gerektiğini düşünüyorum. İnşallah kısa zamanda dönüş yaparlar ve süreçle ilgili kafanızdaki soru işaretleri giderilir.

LordBrtl

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum merhaba,

Öncelikle ekimin hayırlı olsun. Ekimini incelediğimiz zaman ön taraf güzel görünüyor ama orta kısımdan sonra seyrek bir ekim yapılmış bunu daha güzel geçiş yaparak seyrelen bir çalışma olabilirdi. Kısıtlı bir donör alanı gibi dursa da sık bir alana sahip gibi görünüyor. 5500 greftlik bir çalışma da ideal bir çalışma olarak görünüyor. Şok dökülme süreciniz neredeyse tamamlanmış artık zamanla çıkışlarınız devam edecektir.

Yaşadığınız iletişim sıkıntısını tabii ki anlıyorum; özellikle saç ekimi sonrasında insanın aklına takılan şeyleri sorabileceği ve gerektiğinde ulaşabileceği birilerinin olması önemli. Ama hemen olumsuz düşünmemekte de fayda var. Hastane veya ekim ekibinin 7/24 mesajlara ve aramalara cevap veren sürekli aktif bir iletişim sistemi olmayabilir. Özellikle doktor veya ilgili ekip o sırada başka bir ameliyatta/prosedürde olabilir, yoğunluk nedeniyle telefon ve mesajlara anlık dönüş yapamayabilirler. Bazen de ekim sonrası süreçte belirli bir takip sistemi olmadığı için iletişim aksayabiliyor.

Bu nedenle birkaç farklı kanaldan, mümkünse hastanenin genel iletişim hattından veya ilgili birimden tekrar ulaşmayı deneyebilirsiniz. Özellikle şok dökülme, mevcut durum ve bundan sonraki süreçle ilgili birkaç soruyu toplu şekilde iletmeniz daha kolay olabilir. Tabii ki bunlar iletişim problemini haklı çıkarmaz; sadece şu aşamada kesin olarak ilgilenmedikleri veya sizi önemsemedikleri sonucuna varmadan önce biraz daha süre tanımak gerektiğini düşünüyorum. İnşallah kısa zamanda dönüş yaparlar ve süreçle ilgili kafanızdaki soru işaretleri giderilir.
Aag öncelikle güzel yorumların için çok teşekkür ederim çok memnun kaldım diğer kişiler sanırım ektirdiğim yer önemsiz diye umursayıp yorum yapmıyorlar .
Bahsettiğim süreç koz dökümünde cevap verilmedi kendim döktüm sonra 15 günlük süreç içerisinde 3-4 defa aradım farklı günlerde ve aramayla bırakmayıp mesaj attım yine dönüş ve cevap alamadım . Sonra bi ara şükür ulaştım aldığım cevap telefon bozuktu tamirdeydi koskoca ekip ve hastanenin telefonu bozuluyor 15 güne yapılmıyor ve nasıl oluyorsa bu süreç içerisinde telefon açık çalıyor , whatsapptan atılan mesajlara görüldü atılıyor . 😊 tekrardan çok teşekkür ederim bilgilendirme ve yorumların için

LordBrtl

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

LordBrtl

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yorumlarınızı bekliyorum size zahmet .

Facebook Twitter Instagram