Gönderen Konu: DR HAKAN CLINIC 18.04.2026 5000 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 339 defa)

kzm

• Yeni üye
  • *
DR HAKAN CLINIC 18.04.2026 5000 greft saç ekimi
« : 26 Ağustos 2026, 10:30:29 »
Selamlar,

Saç ekimi sürecine girmeye karar verdikten sonra bu forumdan oldukça fazla faydalandım. Hatta yapay zeka yardımıyla forumdaki klinikler ve kullanıcı yorumları üzerine genel bir değerlendirme de yaptırdım. Sonrasında 3-4 farklı yerle yüz yüze görüştüm ve en sonunda Dr. Hakan Clinic’te ekim yaptırmaya karar verdim.

Klinik seçerken benim için en önemli konulardan biri ön saç çizgisinin doğal tasarlanması ve sürecin doktor gözetiminde ilerlemesi, yani ekimimin sorumluluğunun bir doktor tarafından alınmasıydı. Saç açıklığım biraz fazlaydı fakat donör bölgem yeterli durumdaydı. Görüştüğüm yerlerin çoğu mevcut açıklığın tamamına ekim yapabileceklerini söyledi.

Dr. Hakan Hoca ile görüşmemizde ise farklı bir yaklaşım oldu. Açıklığın tamamına greftleri dağıtmak yerine, özellikle ön bölgenin daha sık ekilmesinin ve ön çizginin doğru tasarlanmasının doğal ve güzel bir sonuç açısından daha önemli olduğunu söylediler. Greftleri tüm alana yayarak seyrek bir görüntü oluşturmak istemediklerini, bu nedenle arka tepe bölgesine bu operasyonda ekim yapmayacaklarını belirttiler. Ben de bu yaklaşımı mantıklı buldum ve karar vermemde etkili oldu.

Ekimden yaklaşık 4 ay geçti. Şu anki görünümden memnunum ve önümüzdeki aylarda yoğunluğun daha da artacağını düşünüyorum. Arka tepe bölgesine ekim yapılmadı. O bölge için ileride gerekirse ikinci bir ekim yaptırmayı düşünebilirim.

Fotoğrafları da ekliyorum. Şu ana kadar hem ekim sürecinden hem de ortaya çıkan görüntüden oldukça memnun kaldım. Çevremde daha önce saç ekimi yaptırmış ve sonucundan memnun olan kişiler olmasına rağmen, klinik seçimimi özellikle bu forumdaki gerçek kullanıcı deneyimlerini ve sonuçları inceleyerek yapmak istedim. Şu an için verdiğim karardan memnunum ve kendi yaşadığım deneyime dayanarak Dr. Hakan hocayı ve ekibini saç ekimi düşünenlere tavsiye edebilirim.

ekim günü
2.gün
10.gün
11.gün
3.ay

kzm

• Yeni üye
  • *
Ynt: DR HAKAN CLINIC 18.04.2026 5000 greft saç ekimi
« Yanıtla #1 : 26 Ağustos 2026, 10:43:25 »
4.ay 10 gün

Mr.Wayne

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 26 Ağustos 2026, 16:29:48 »
çok başarılı gözüküyor, hayırlı olsun.
  • Ekim Tarihi: 22 Eylül 2025
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Hakan Clinic
  • Greft Miktarı 4800
  • Yaşınız 32

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 26 Ağustos 2026, 18:17:07 »
Dr.Hakan clinic güzel planlama yapıyor. Güzel görünüyor ekiminiz hayırlı olsun
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Facebook Twitter Instagram