Gönderen Konu: Ekim nerde yapmalıyım  (Okunma sayısı 260 defa)

zulafurkan

• Yeni üye
  • *
Ynt: Ekim nerde yapmalıyım
« Yanıtla #1 : 26 Ağustos 2026, 13:47:59 »
Dönürüm

zulafurkan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 26 Ağustos 2026, 13:49:00 »
Buda  traşlı hali ensenin

zulafurkan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 26 Ağustos 2026, 13:52:23 »
Yaşım 37 kullandığım vitaminler ilaçlar bu şekilde. 2 aydır kullanıyorum

zulafurkan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 26 Ağustos 2026, 13:54:49 »
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar ?

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 26 Ağustos 2026, 14:44:16 »
Hala kaybedecek saçın var. Donörün güzel. Tepedeki saçlarını finasteride ve minoxidil kullanıyorsun zaten onlar kuvvetlendirecek. Minoxidil kullanmaya devam et bence. Eğer bu ilaçlar işe yararsa NW4'e kadar düşebilirsin. (Şu an NW5-6 civarısın)
6.ay olduğunda resim atarsın, tekrar değerlendiririz. Bu arada bu ikiliyi uzun dönem kullanıp kullanamayacağını da görmüş oluruz.

Ekim merkezi olarak bu aralar benim favorim FİYAT OLARAK YETENEK DEĞİL üst segmentte Bekir Hoca, orta segmentte Hakan Bozkurtoğlu hoca, alt segmentte Cüneyt hoca. Elbette forumda diğer isimler de mevcut onlar da iyi.
Ama şuan ekim zamanı değil ilaca çalışması için vakit verme zamanı.

Fin ve min dışındakileri atabilirsin vitamin eksiğim yok demiştin. Boşuna paranı verme.

Zaten şuan ekime gitsen her türlü iki ekim gerekecek. Ama şanslıysan ilaçlar tepedeki saçlarını ve verteksini toparlarsa tek ekimle bitirme şansın var.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

zulafurkan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 26 Ağustos 2026, 15:14:45 »
Ben 6 yıldır protez saç kullandım  hiç hava almadı saçlarım şimdi 40 gün oldu protezi çıkardım bidaha hiç kullanmıycam saç dökülmem durdu diyendüşünüyorum. Hiç dökülmem olmuyor hiç görmedim protez saçımı zayıflattı sadece bu yıllar içinde hava almadığı için bende şuan Asuman hair öne çıkıyor Ekim için  araştırma sonucunda burayı kendime uygun gördüm vitaminleri bitirip zaten bidaha almıycam değerlerim zaten iyiydi biraz abarttık bu konuda sadece. Proscar 4/1 bölüp kullanmayı düşünüyorum yan etki görmediğim sürece  şuana kadar görmedim 40 gündür

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 26 Ağustos 2026, 15:37:11 »
Saçların az olduğu için doğrudan dökülme görmüyor olabilirsin ama oldukça fazla minyatür saçın var.

Protezi bırarak iyi bir karar vermişsin.

Asuman hanım iyi bir ekim planı yapacaktır ama minimum 6. aya kadar bekle sonra randevunu al.

Saç dökülmesi öyle duran bir şey değil malesef
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

borella01

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 26 Ağustos 2026, 15:43:56 »
bence ekimden memnun kalırsın hocam .donör bölge güzel açıklık biraz fazla ama karar kıldığın ekim merkezi bu konuda en iyilerden .kullandığın medikallerde çok üst düzey. iyi bir sonuç almak için gereken şartlar oluşmuş ve birde ketoral krem yada ketakonozol şampuan mutllaka kullanılmasını tavsiye ederim malum uzun dönem protez kullananlarda saç derisi problemleri sebore gibi olması kaçınılmaz bir şey.

zulafurkan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 26 Ağustos 2026, 16:10:05 »
Arkadaşlar daha beklemeye niyetim yok
Asuman hoca gün aldım Eylül ayı sonuna doğru planladık dönürün iyi dedi   Minoksidil ben ilk aldığımda ömürlük kullanılan diye düşündüm ama sonra baktım araştırmam sonunda döngü olayı var o yüzden bu ikinci kutumdu bitince kullanmıycam hocanın dediklerine uyucam en büyük pişmanlığım 2019 tanıştım forma üye olmuştum o zman zaman harcasaydım şuanki gibi vakit geçirseydim Ekim yapardım kesinlikle geç oldu artık geri bakmak la bi fayda gelmez bundan sonra dikkatli gitmem gerek  Asuman hanımı düşünme sebebim ekimleri çok sıkı yani  ben öyle görüyorum  bazı yerler 5.000 diyor Ekim oldu mesala ama 3.500  ekilmiş duruyor Asuman hanımda araştırma sonucu şöyle diyorum 4.000 ekimi 5.000 gibi duruyor hocanın arkadaşlar. Tabi her merkez için geçerli dil bazı merkezler için demek istedim

zulafurkan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 26 Ağustos 2026, 16:11:52 »
Arkadaşlar daha beklemeye niyetim yok
Asuman hoca gün aldım Eylül ayı sonuna doğru planladık dönürün iyi dedi   Minoksidil ben ilk aldığımda ömürlük kullanılan diye düşündüm ama sonra baktım araştırmam sonunda döngü olayı var o yüzden bu ikinci kutumdu bitince kullanmıycam hocanın dediklerine uyucam en büyük pişmanlığım 2019 tanıştım forma üye olmuştum o zman zaman harcasaydım şuanki gibi vakit geçirseydim Ekim yapardım kesinlikle geç oldu artık geri bakmak la bi fayda gelmez bundan sonra dikkatli gitmem gerek  Asuman hanımı düşünme sebebim ekimleri çok sıkı yani  ben öyle görüyorum  bazı yerler 5.000 diyor Ekim oldu mesala ama 3.500  ekilmiş duruyor Asuman hanımda araştırma sonucu şöyle diyorum 4.000 ekimi 5.000 gibi duruyor hocanın arkadaşlar. Tabi her merkez için geçerli dil bazı merkezler için demek istedim
Bide biraz bu işler nasip kısmet işide inşallah mutlu ayrılırım hepimizi için en hayırlısı arkadaşlar

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 26 Ağustos 2026, 18:13:23 »
Başkan bu kafaya 2 ekim gider açıklığın çokmuştu. Dr.Hakan clinic 2 ekimle güzel planlama yapıyor. Yalnız sen kararını Asuman Hairden yana vermişsin hayırlısı olsun hakkında
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

zulafurkan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 26 Ağustos 2026, 18:57:44 »
Hakan hocada iyi ama tanışmaya gitmedim İst 4/5 yer gezdim ona bi uğrayamadım Hakan hocada vardı aklımda aslında ama Asuman hanım yana kullanacam hayırlısıyla Hakan hoca ekimlerine kendimi giriyor arkadaşlar ?

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 26 Ağustos 2026, 22:18:49 »
Kalbin nereye yatıyorsa oraya yaptır el lafıyla  benim lafımla  da iş yapma karar vermediysen 1 2 ay daha takıl ekimleri her akşam incele Hakkında hayırlısı olsun
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Facebook Twitter Instagram