Gönderen Konu: SAÇ DÖKÜLMEME GÖRE CLİNİC ÖNERİSİ!!!!!!!!!!!!!!  (Okunma sayısı 146 defa)

Erentpz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
merhabalar saç dökülmeme göre clinic önerisi istiyorum sizlerden yaşım 25 ektirmek istiyorum lütfen yaşın küçük bekleyin demeyin saç gençken lazım doğal gözüken çim adam olmayacağım bir clinic arıyorum dönör bölgem iyi bunu sıradan bir clinicte heba etmemek için sizlerden yardım istiyorum şimiden çok teşekkürler

borella01

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: SAÇ DÖKÜLMEME GÖRE CLİNİC ÖNERİSİ!!!!!!!!!!!!!!
« Yanıtla #1 : 26 Ağustos 2026, 17:02:50 »
ön bölgenin yeniden dizayn edileceği 3,4 cm deriliği olan kuşak şeklinde bir ekim lazım sana .orta ve tepeye girilmesini tavsiye etmem ayrıca zaten o bölgelerde çok bir sorunun yok bence .medikal tedavi ile halledilebilecek gibi görünüyor .bu tarzda bir ekim için  bana göre en mantıklı tercih hakanklinik olur .az gerftle donöre zarar vermeden yüksek çıkış oranı elde eden bir yer ve  akstra olarak çizgiyide güzel tasarlayan bir klinik ama orda ektireceksen çizgiye belki biraz müdahale etmen gerekebilir çünkü doğal olsun diye biraz geriden alayabiliyorlar  .

Erentpz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 26 Ağustos 2026, 17:04:55 »
YORUMUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 26 Ağustos 2026, 17:10:15 »
Yaşın çok genç. Avantajın şu aralara girme işlemi olmayacak önler tamamen gitmiş arka duruyor (şimdilik) Verteks minyatürizasyon başlamış. Medikal tedavi almazsan önleri ektirirsin ama verteks gider. Verteks toparlamak çok zordur.
Benim önerim yaşın da genç olduğu için geriden bir saç çizgi tasarımı ve çok minimal bir şakak (temple) tasarımı. Forumda çeşitli merkezler var (Asuman hanım, Hakan hoca, Cüneyt hoca ve özellikle ön saç çizgisini çok beğendiğim Bekir hoca var ama o bütçeni aşacaktır ha keza ASMED de öyle) bu merkezlerden birini seçip buraya yaz ama bunun kadar önemlisi daha artık saç kaybetmemen yani dökülmeni durdurman. Bunun için finasteride araştırman çok önemli.

Ayrıca yaşın genç olduğun için saç bu yaşta lazım diyorsun. 30'a geldiğinde de 40'a geldiğinde de saçını önemseyeceksin. Bu yüzden geleceğe de odaklanman önemli.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Erentpz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 26 Ağustos 2026, 17:14:42 »
finasteride kullanmayı düşünmüyorum ve saçalrımın dökülme sebebinin aşırı fön olduğunu düşünüyorum sadece ön tarafa çok tuttuğum için zamanla kırıldı ve zayıfladı baba ve abilerde saç oldukça iyi durumda

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 26 Ağustos 2026, 17:27:15 »
Hayır fön ile alakası yok. Hormonal genetik dökülme ve ilerleyici bir durum. Erkek tipi saç dökülmesi genetiğinden sorumlu 200'ün üstünde gen var o yüzden nereden ne aldığını kestirmek güç. Baba tarafı anne tarafı bakarak tam tahminde bulunamazsın. Halamın eşi NW0 ama iki çocuğu kel mesala.

Kullanıp kullanmamak senin kararın ben nesnel olarak tartışmasız doğruyu söylerim bunu uygulayıp uygulamamak sana kalmış. Yaşın genç, dökülmen agresif. Verteks'in zayıflama emareleri gösteriyor. Büyük ihtimalle saç ekimin 1 seneye neticelendiğinde önleri beğenceksin ama bu sefer de arkayı dert edeceksin. Çok var böyle konu.

Mantık şu : Senin saçlarını bu hale getiren bir hormon var (DHT) ve diyorum ki bu hormon senin saçlarını yiyor. Sen eğer saçlarını yiyen kök sebebe yanıt vermezsen ileride mutlu olma şansın yok. Dişin çürüyünce bırak çürüsün implant taktırırım dişlerimi fırçalamaktansa demek gibi yani.
Araştırmanı iyi yap derim ama genelde yapmayıp ilk iş ekime gidiyor insanlar ve 2-3 yıl sonra yeni konu açıyorlar 2. ekim ile ilgili. Zaten sırf bu yüzden imzama genç yaştakiler için yazı koydum belki bir kişiyi kurtarırım diye.

Ben de 1 yıl önce ekim yaptırırım diyordum fin kullanmak yerine. Şimdi öğrenmelerim ve araştırmalarım sonucu aldığım bilgilerle eğer fin kullanamayacağımı bilsem ekimi komple rafa kaldırır kelliği kabullenirdim.
« Son Düzenleme: 26 Ağustos 2026, 18:10:27 Gönderen: Yusuf333 »
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 26 Ağustos 2026, 18:09:18 »
Bütçen ne kadar bilmiyorum Euro ile eken kliniklerde var ama

TL ile

Dr.Hakan Clinic ve Cüneyt Coşkun ekimlerini takip et 2 si de birbirinden değerli ekimciler
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Facebook Twitter Instagram