Gönderen Konu: Ekim merkezi öneri  (Okunma sayısı 218 defa)

Hanpatronus96

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim merkezi öneri
« : 26 Ağustos 2026, 23:12:44 »
Selamlar artık canıma yetti yaş 29 izmirde yaşıyorum ulusan clinic ilk düşündüğüm yer zafer bey yada sibel hanım bütçeler yüksek olsada elimden geleni yapmaya çalısıcam ancak bugun biride kuşadası irayı önerdi tabi hiç duymadım önemsemedim bende sırmak istediğim şu izmirde ulusan clinic dışında istanbulda sıkılık , ön çizgi, ve yaptığı işler ciddi olumlu sonuçları olup fiyat performans olarak hangi merkezi önerirsiniz kasım ayında ektiriicem teşekkür ederim

mert232025

• Aktif Üye
  • Jr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ekim merkezi öneri
« Yanıtla #1 : 27 Ağustos 2026, 10:15:21 »
Reis öncelikle bu zorlu süreçte sana bolca sabır ve başarılar dilerim. Çoğumuz bu süreçten geçtik. İstanbulda fiyat performans klinikler var. Asuman Hair, DR.Hakan clinik, Ahmet Tosun gibi kliniklere bakabilirsin. Hepsinin de bir sürü sonucu var forumda. Bir süre forumda takıl ona göre kararını ver. Bu arada resimlerini de paylaşırsan daha güzel olur

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 27 Ağustos 2026, 10:17:48 »
Resim ve medikal tedavi alıp almadığıno yaz
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Hanpatronus96

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 27 Ağustos 2026, 14:46:49 »
Medikal tedavi olarak 2019 senesinden itibaren çeşitli merkezlerde en az 6 - 8 seans aralığında mezoterapi , solgar , balen gibi çeşitli vitaminlerde kullandım dikiş makinesi gibi olan cihazla deri altına verilen vitaminler can acısı cabası aklımdaki konu şu ulusanda değilde istanbulda ekim yaptırsam git gel kontrol vs derken bu serüven aynı ücrete gelirmi diye düşünüyorum ( resimleri ekleyeceğim )

Facebook Twitter Instagram