Gönderen Konu: Tavsiyeleriniz nelerdir  (Okunma sayısı 526 defa)

Osimhen142

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Tavsiyeleriniz nelerdir
« : 27 Ağustos 2026, 17:06:51 »
İyi forumlar herkese. 27 yaşındayım ve aktif dökülmem hayli azalmış durumda. Dökülmem genetik. Kullandığım aktif bir ilaç yok 2 sene önce 6 ay süre ile minoxil kullanıp bıraktım. Ekimi nereye yaptıracağım konusunda çok kararsızım. Veya hangi yöntem ile yaptırmam gerektiğine. Aklımda asuman hair ve hakan doğanay hocanın kendisi var. Hakan hoca ile görüştüm 4 bin Grefte kadar alabiliriz dedi. Bütçemi 250 bine kadar çıkabilirim. Bana tavsiyeleriniz önerileriniz nelerdir. Şimdiden herkese teşekkürler.

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Tavsiyeleriniz nelerdir
« Yanıtla #1 : 27 Ağustos 2026, 20:34:58 »
Başkan dökülmen devam edecek biliyorsun değil mi ? İlla da ektirecem diyorsan 2 ekim düşün önden verteks balangıcına kadar  2 .ekimi de ilerde çok açılırsa vertekse. Greftlerini mantıklı kullan
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Osimhen142

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 27 Ağustos 2026, 20:37:49 »
İleride ikinci ekimin de yapılması gerektiğinin farkındayım hocam agresif dökülmem bitti ama. Önereceğiniz bir yöntem veya klinik, medikal destek var mı?

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 27 Ağustos 2026, 20:44:03 »
Neye göre agresif dökülmenin bittiğini söylüyorsun? Tepen minyatür saçla dolu.
İkinci ekim gerekecek diyorsun da donörün iyi olacak mı? Oluşacak açıklığı 2 ekim dahi kurtaracak mı? Yaşın genç.
Finasteride araştır. Ön çizgini mevcut saçlarından yarım cm aşağı çektir aşağı indirtme.

Full kelliğinin 2 ekimle dolabilmesi için 10.000 grefte yakın grefte ihtiyacın var ama donöründen o kadar çıkar mı?

• Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Osimhen142

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 27 Ağustos 2026, 20:53:21 »
Adı üstünde agresif dökülme. Her banyoda 150 tel gördüğüm zamanlardan 5-10 tel gördüğüm zamanlara geldiğimde ve bir süre bu süreç sabit olduğunda elbet tabi agresif dökülme bitti rutin dökülmeye geçtik diyebilirim. 2. si finanstredi araştırdım fakat kafamda bazı soru işaretleri var. Bunun için forumdaki kişilerin deneyimlerini dinlemek isterim birinci ağızdan. Açılan başlıkları okudum ama çok uç noktalarda görüşler var. 3. Sü de hakan hoca ile görüşmemde 2. Ekimin ileriki yıllarda gererkebileceğini ve bunu sakaldan destekle yapabileceğini söyledi.

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 27 Ağustos 2026, 21:28:26 »
İleride ikinci ekimin de yapılması gerektiğinin farkındayım hocam agresif dökülmem bitti ama. Önereceğiniz bir yöntem veya klinik, medikal destek var mı?
Kardeş illa ektirecegim diyorsan İstanbulda Dr.Hakan Clinic var 2 ekim planlıyor forumda ekimlerini bir incele ön çizgini geriden çeker tepe baslangicina kadar ektirirsin tepeyide sonra açılınca iyice o zaman 2. ekimde ektirirsin forumda gez araştır incele benim dememe de bakma ekilecek saç senin saçın kendin karar ver saç ekimlerini incele
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)

Osimhen142

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 27 Ağustos 2026, 21:30:41 »
Teşekkürler hocam beklemek istedim fakat psikolojim kaldırmıyor bu dökülmeyi inanılmaz kafaya takıyorum ektirmem lazım. İnceleyeceğim önerilerini sağolasın tekrar

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 27 Ağustos 2026, 21:35:59 »
Teşekkürler hocam

Hakkında hayırlısı olsun
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33

Edgar X

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
« Yanıtla #8 : 28 Ağustos 2026, 01:06:44 »
Bence çok agresif bir dökülme yok , yaşa göre normal sayılır.

Osimhen142

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 28 Ağustos 2026, 01:31:43 »
Bence çok agresif bir dökülme yok , yaşa göre normal sayılır.
Eski halim kirpi gibiydi hocam ondan maalesef 😂

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 28 Ağustos 2026, 08:29:04 »
Aralara girileceği ve çok zayıf saçın olduğu için medikal tedavileri ve kullanmaman durumunda gelecekte seni neyi beklediğini öğrenmen lazım.
Başarılar.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Osimhen142

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 28 Ağustos 2026, 08:31:20 »
Aralara girileceği ve çok zayıf saçın olduğu için medikal tedavileri ve kullanmaman durumunda gelecekte seni neyi beklediğini öğrenmen lazım.
Başarılar.
[/quote
Teşekkürler

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 29 Ağustos 2026, 14:43:22 »
Hakan hoca güzel bir tercih saçlarını güölendirmeyede başladan iyi olur güzel bir planlama ile büyük ölçüde saçların güzel bir noktaya gelir kardeşim.
Global Moderator

Osimhen142

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 29 Ağustos 2026, 15:12:50 »
Hakan hoca güzel bir tercih saçlarını güölendirmeyede başladan iyi olur güzel bir planlama ile büyük ölçüde saçların güzel bir noktaya gelir kardeşim.
Teşekkürler hintell peki hangi yöntemle ekim yaptırmalıyım sence

Facebook Twitter Instagram