Gönderen Konu: Sibel ulaşan vip paket ekim yaptıranlar var mı ?  (Okunma sayısı 558 defa)

dejavuu86

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
Sibel ulaşan vip paket ekim yaptıranlar var mı ?
« : 28 Ağustos 2026, 21:12:00 »
İzmir'de yaşıyorum ekim yada Kasım ayı gibi saç ekimi düşünüyorum İzmir'de sadece Sibel ulaşan var kaliteli ekim merkezi ama fiyatları yüksek geldi bana  3 paket önerdi en ucuzu vip paket 1800 Euro ekimi asistaaei yapıyor galiba Sibel hoca sadece ön çizgi ve planlamayı yapıyor anladığım kadarıyla kendisinin yaptıgi ekim paket fiyatı 4800 Euro bana çok yüksek geldi  1800 Euro vip paketten saç ekimi yaptırıp memnun olan var mı ?

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sibel ulaşan vip paket ekim yaptıranlar var mı ?
« Yanıtla #1 : 28 Ağustos 2026, 21:35:14 »
Neden İzmirle sınırlıyorsun ki kendini? 1800 euro asistana vereceğine Cüneyt Coşkun'a ver? Ya da 1800 asistana vereceğine 2500 Asuman hanım'a ver ya da Hakan hocaya ver?
Kendini şehirle kısıtlama anlıyorum kolay geliyor İzmir'den hemen ekim yaptırmak ama maddi kaygın varsa şehir değiştir.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Celal200048

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #2 : 28 Ağustos 2026, 21:56:00 »
Neden İzmirle sınırlıyorsun ki kendini? 1800 euro asistana vereceğine Cüneyt Coşkun'a ver? Ya da 1800 asistana vereceğine 2500 Asuman hanım'a ver ya da Hakan hocaya ver?
Kendini şehirle kısıtlama anlıyorum kolay geliyor İzmir'den hemen ekim yaptırmak ama maddi kaygın varsa şehir değiştir.
+1
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Finasterid, dutasterid

dejavuu86

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #3 : 28 Ağustos 2026, 22:28:01 »
aslında cüneyt hocanın ekimlerini çok beğendim buradan baktım yaptığı ekimlere gayet doğal olmuş cüneyt hoca  agustos sonuna kadar 60 bin tl agustosdan sonra 90 bin tl yapacakmış whatsapodan konustuk resimlerimi gönderdim kendisine ben sadece izmirde daha kolay olur diye  uaşım açısından sordum sibel hocayı

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 28 Ağustos 2026, 22:59:53 »
Hocam ulaşım faktörü merkez seçiminde en sonun sonunda yer alır.
Adam dünyanın öbür ucundan Brezilya'ya gidiyor saç ekimi için :D
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

dejavuu86

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #5 : 28 Ağustos 2026, 23:50:28 »
Hocam ulaşım faktörü merkez seçiminde en sonun sonunda yer alır.
Adam dünyanın öbür ucundan Brezilya'ya gidiyor saç ekimi için :D
hocam haklısın  ama türkiyede  herşey o kadar pahalı oldu ki ulaşım kalacağım otel sonra kontrol için tekrar ulaşım masrafları  ondan dolayı fiyat performans olarak merkezlere bakıyorum ağustos bittiği için fiyatlar arttı bir de üstüne  :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 29 Ağustos 2026, 00:18:10 »
Arkadaşlar, insanların kararlarına ve sordukları sorulara müdahale ederek ona gitme, buna gitme şeklinde yönlendirmeler yapmayın. Bahsettiği merkez de gayet iyi sonuçları olan bir merkez. Bir üye kime gitmeliyim, hangi merkezi önerirsiniz diye sorarsa elbette o zaman görüşünüzü ve önerinizi paylaşabilirsiniz. Forum kuralımız da bu yöndedir.

Bir insan kendi araştırmasını yapmış, kararını vermiş ve bir merkez hakkında soru soruyorsa onun kararını değiştirmeye çalışmak doğru değil. Yarın gidip başka bir merkezde kötü sonuç aldığında, neden beni yönlendirdiniz sorusunun sorumluluğunu da almak zorunda kalırsınız. Saç ekimi sonuçta garantisi olan bir işlem değil.

Ayrıca bu tarz gereksiz yönlendirmeler artık hem bize hem de forumun güvenilirliğine zarar vermeye başladı. Bu konuda arkadaşları son kez uyarıyorum. Aynı durum devam ederse forum düzenini korumak adına gerekli aksiyonu almak zorunda kalacağımı açıkça bildiriyorum.ciddi bşr uyarıdır dikkate almanızı tavsiye ederim..
 Merkez hakkında bilgin varsa yazarsın yoksa susarsın.. bahsettiği kötü bir merkez değil o yüzden bh durumda yönlendirme farklı amaçlar taşıdığı izlenimi vermeye başlar.. ki başladı.

Başlıklardaki isimlere saygısızlık yapmayın.

Sibel hanımın bir çok hastasının konusu bir çok başarılı aldığı sonuç mevcut forumda
İmkanınız uygunsa tercih edebilirsiniz hayırlısı olsun

« Son Düzenleme: 29 Ağustos 2026, 00:26:47 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 31 Ağustos 2026, 00:44:08 »
hocam haklısın  ama türkiyede  herşey o kadar pahalı oldu ki ulaşım kalacağım otel sonra kontrol için tekrar ulaşım masrafları  ondan dolayı fiyat performans olarak merkezlere bakıyorum ağustos bittiği için fiyatlar arttı bir de üstüne  :)
İzmir'de yaşıyorum ekim yada Kasım ayı gibi saç ekimi düşünüyorum İzmir'de sadece Sibel ulaşan var kaliteli ekim merkezi ama fiyatları yüksek geldi bana  3 paket önerdi en ucuzu vip paket 1800 Euro ekimi asistaaei yapıyor galiba Sibel hoca sadece ön çizgi ve planlamayı yapıyor anladığım kadarıyla kendisinin yaptıgi ekim paket fiyatı 4800 Euro bana çok yüksek geldi  1800 Euro vip paketten saç ekimi yaptırıp memnun olan var mı ?

Hintell hocam Yusuf arkadaşımız yanlış anlaşıldı  gibi geldi bana.

Çünkü

Konuyu açan kişi bakın kendi yorumunda söylüyor 4800 Euro pahalı geldi diyor ve anladığım kadarıyla diyor saç çizgisi ve planlamayı hoca yapıyor diyor.Yani bir durumdan şikayetçi oda fiyat konusu ve 1800 Euroluk pakette diyor anladığım kadarıyla diyor Hoca sadece planlama yapıp saç çizgisi yapıyor diyor herhalde arkadaş bu durumdan biraz kafası karışmış.

Yusuf da iyi niyetli olarak kardeşim diyor 4800 Euro çoksa diyor kendini şartlama İzmir diye diyor.Herhalde şöyle düşünmüş olmalı ki hani sadece hoca arkadaşın konuda beyan ettiği gibiyse sadece saç çizgisi çekip planlama yapacaksa.Bunun yerine bu fiyata CÜneyt Coşkun yada 20.000 koy üstüne Hakan Clinic ve Asuman Hair gibi kliniklerede bak bir araştır diyor.

Kişi fiyattan 4800 Eurodan rahatsız olmasa ve 1800 Euroluk paketten kafası karışık olmasa kesinlikle haklısınız ama burda Yusuf kardeşin iyi niyetinide göz ardı edemeyiz.

Ben açıksözlü insanım forumun sahibi olarak size bir teşekkür borcumuz var sizler sayesinde bu kliniklerle buluşup mağdur olmadık yalnız son zamanlarda açılan konuları ve yorumları belli ki iş yorgunluğundan dikkatli okuyamadığınızı düşünüyorum.

Eğer ki yönlendirme yapan hesap arıyorsanız forumda bir dünya hesap var saç ekimi yaptırmayıp oowwwww yine şovunu yapmış helal vb.yorumlar yazan adamlar var.
 40 gün önce yarım saatte 10 bildirim geldi 8 i 1 kliniği övüyor benden sonra başka bir arkadaş da yazdı rahatsız oldu 1 ay yorum yazmadı 3 gün önce tekrar yorum yazmaya başladı bunun yanında saç ekimi yaptırmayıp 7 8 yıldır foruma üye olup klinik övenler var

Onuda geçiyorum her gün belirli kliniklerin konuları fake yorumlarla üst sıralara çıkıyor siteyi ziyaret edenler forumun ilk sayfasında bu klinikleri görüyor bu yönlendirme olmuyor mu hintell hocam ?

Siz yoğun olduğunuzdan ve iş yoğunluğunuzdan bunları görmüyorsunuz.

Bana yada yusufa karşı bir sorununuz varsa özel ileti yoluyla iletişime geçelim ordan görüşelim insanların içerisinde yönlendirme diye olmuyor böyle şeyler alınıyoruz.Cüneyt hoca yı Hakan Hocayı Asuman Hocayı sizlerde övüyorsunuz bazen şaşırıyoruz siz böyle yazınca.

Valla özelden iletişime geçerseniz bir sorun varsa özelden görüşelim insanların içersinde yönlendirme felan olmuyor böyle şeyler ben her zaman hastanın yanındayım çünkü bu derdiben çekiyorum bu psikolojiyi ben yaşıyorum.

Forumlar kanunlara,kurallara  ve kişilere saygı duyularak insanların fikir alışverişi yapıp tartıştığı  ortamlardır.

Siz şimdi böyle bir yorum yazınca ben üzüldüm yani arkadaşın yanlış anlaşıldığını ve iyi niyetli olduğunu düşünüyorum.

İyi forumlar
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 31 Ağustos 2026, 00:55:09 »
Arkadaşlar, insanların kararlarına ve sordukları sorulara müdahale ederek ona gitme, buna gitme şeklinde yönlendirmeler yapmayın. Bahsettiği merkez de gayet iyi sonuçları olan bir merkez. Bir üye kime gitmeliyim, hangi merkezi önerirsiniz diye sorarsa elbette o zaman görüşünüzü ve önerinizi paylaşabilirsiniz. Forum kuralımız da bu yöndedir.

Bir insan kendi araştırmasını yapmış, kararını vermiş ve bir merkez hakkında soru soruyorsa onun kararını değiştirmeye çalışmak doğru değil. Yarın gidip başka bir merkezde kötü sonuç aldığında, neden beni yönlendirdiniz sorusunun sorumluluğunu da almak zorunda kalırsınız. Saç ekimi sonuçta garantisi olan bir işlem değil.

Ayrıca bu tarz gereksiz yönlendirmeler artık hem bize hem de forumun güvenilirliğine zarar vermeye başladı. Bu konuda arkadaşları son kez uyarıyorum. Aynı durum devam ederse forum düzenini korumak adına gerekli aksiyonu almak zorunda kalacağımı açıkça bildiriyorum.ciddi bşr uyarıdır dikkate almanızı tavsiye ederim..
 Merkez hakkında bilgin varsa yazarsın yoksa susarsın.. bahsettiği kötü bir merkez değil o yüzden bh durumda yönlendirme farklı amaçlar taşıdığı izlenimi vermeye başlar.. ki başladı.

Başlıklardaki isimlere saygısızlık yapmayın.

Sibel hanımın bir çok hastasının konusu bir çok başarılı aldığı sonuç mevcut forumda
İmkanınız uygunsa tercih edebilirsiniz hayırlısı olsun

1 Üst yorum
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Facebook Twitter Instagram