Gönderen Konu: 23 yaş saç ekimi 5100 greft 24.08.2026 DR Hakan Clinic  (Okunma sayısı 825 defa)

empi1156

• Yeni üye
  • *
Öncellikle merhabalar olabildiğince detaylı sürecimi paylaşmak istiyorum ve en başta bu forumu kuran modere eden abilerime,yöneticilere teşekkür ediyorum. 23 yaşındayım liseden beri saçlarım dökülüyordu fakat son 1-2 senedir çok ciddi kellik oluştu ve zaten yıllardır araştırdığım için saç ekimini bende kararımı verdim ve 24 ağustosda dr hakan clinic te saç ekimim gerçekleşti,yaklaşık 1.5 ay önceden klinikle konuşmaya başladım bana açıklığımın çok olduğunu ve tek seferde  tüm alana ekim yapılmasını önermediklerini söylediler ki diğer konuştuğum "popüler" kliniklerde aynı şeyi söylemişti açıkcası realist bir insan olduğum için banada mantıklı geldi ve anlaştık.kliniğe gittiğim zaman Dr Hakan hocam 20-30 dakika sadece ön çizgi tasarımı için birebir uğraştı ve süreç hakkında bilgilendirmeler yaptı , çizgiyi sildi tekrar çizdi düzenledi bir noktada önde bulunan saçların simetrik olarak yanlış yönlendirebileceği için onları traş edip tekrar çizgiyi revize etti,daha sonrasında klinikte kan alımı ekg gibi testler yapıldı.EKG de bir değerimin 2-3 tekrar sonrasında  olması gerekenden düşük çıktığı görülünce hoca ve ekip gelip beni bilgilendirdi bunun bir risk teşkil ettiğini ve kardiyolojiye gidip rapor almam gerektiğini raporun sonucuna göre ekim yapılıp yapılamayacağına karar verileceğini söylediler, burdan bir kez daha kliniğin bir fabrika olmadığını anladım çünkü Hocanın kendisi, Koray bey ve ekip sağlığın önce geldiğini ve bunu çok önemsediklerini yinelediler.Hakan hoca tarafından hemen üst sokaktaki kardiyologa yönlendirildim orada test yaptırıp bir problem ile karşılaşılmayınca tekrar kliniğe geldim ve 10.15 gibi steril alana geçtim tahminen 10.30 gibide işlem başladı alım işleminden önce lokal anestezi iğneleri yapıldı ben acı eşiği yüksek biriyim ama benim bile canımı yaktı diyebilirim fakat katlanılamayacak bayıltıcı cinsten bir acıda değildi, daha sonrasında  hakan hoca gelip bir süre kanal açtı bundan sonra ise ,alım işlemi için Kübra hanım geldi ve alım başladı alım esnasında ve öncesinde de saçlarımın ince ve minik olduğunu dönorün pek iyi olmadığı  belirtildi ve saçlarım sanırım biraz açık renkli olduğu için boyandı ve alım öyle yapıldı,alım esnasında epey bir kan aktığını tahmin ediyorum bazı dokular bırakmak istememiş vesaire gibi zor ve uzun bir işlem yapıldı mega seans yapılacağı söylendi ve dönor alanını biraz tahrip edileceği söylendi ve saç küsmesi olabileceği ilk 6 ay panik yapmamam gerektiği söylendi bizzat kübra hanım kendisi ozon yağını çantama koydurdu ve kullanmamı söyledi, alım esnasında acısada kendimi tutmaya calıstım ve sürecin yaklasık %70 gibisinde kübra hanım fark edip bunun iyi olmadıgını kanamanın zaten cok oldugunu ve süreci dahada zorlaştırdığını söyledi.alım işlemi sonunda 5100 greft çıkarıldığı söylendi ve saat yaklaşık 13.15 gibi bitti alım işlemi kısaca bir şeyler atıştırdım ve benim isteğimle ekim işlemi başlandı , öncesinde yine lokaller yapıldı ve ekim işlemi için Serhat bey geldi tahminimce 13.30 civarı ekim işlemi başladı ve yaklaşık 8.30 a kadar sürdü işlem esnasında çok kanama olduğu söylendi bunun işlemi uzattığı ama problem olmayacağı söylendi işlem gerçektende banada çok uzun geldi ve açıkcası biraz endişelendim hem kanamanın çok olması hemde uzun süre aynı pozisyonda yatmatkan dolayı.İşlem sonunda Koray bey gelip sanırım şakaklara kendisi ekim uyguladı ve işlem sonunda temizlik prp ve fotoğraf çekimi yapıldı , saat dokuz gibi Koray bey ilaçlarım ve işlem sonrası hakkında bilgilendirme yaptı ve sonrasında yemeğimi yiyip yan binadaki otelime gittim.süreç esnasında koray bey ve hakan hoca uğradı ve nasıl gittiğini sordu.ilk gece biraz ağrım oldu ve bir ağrı kesici içtim tabii uyku kısmıda zorladı , ikinci gün nispeten daha rahattı ve tamamen otelde geçti üçüncü gün ise kliniğe gittim ilk yıkamam yapıldı ve hakan hoca güzel göründüğünü söyledi , daha sonra izmire döndüm.bugün 6.günün sabahındayım ve 2 kerede evde kendim yıkama yaptım bugün üçüncuyu yapacağım.herhangi bir kayde değer ağrı sızı yok açıkcası sadece dönor bölgede dün başlayan hafif bir sızlama vardı ,yıkama işlemini yaptıktan sonra dönor bölgeye fito krem sürüyorum.dün proscara başladım 4 e bölüp gün aşırı 1 tane içeceğim. ve sürecin öncesi ve şimdiki halini fotoğraf olarak yükleyeceğim değerli yorumlarınız benim için önemli , özellikle @Hintell Hintell ağabeyime tekrar teşekkür etmek istiyorum.sık sık güncelleme yapacağım.(güncel olarak kulak üstü ve arka dönor hafif morarma gibi yeşil sarı bir renk aldı bu biraz gerdi bilgisi olanlar için yorum yaparlarsa sevinirim)

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 23 yaş saç ekimi 24.08.2026 DR Hakan Clinic
« Yanıtla #1 : 29 Ağustos 2026, 09:28:27 »
İşte sürekli Hakan hocayı önermemin sebeplerinden biri adeta bu ekim. Madde madde yazayım :

1) En önemlisi doktor olması. Saçtan önce kalbinle ilgilenmiş ve bir tehlike olasılığı gördüğünde hemen kardiyoloğa yönlendirmiş.

2) Ekim çok kaliteli. 2’ye bölünmüş. Yalan yok açık açık malzeme kalitesiz demiş ki resimlerden saçların gerçekten çok zayıf görünüyor. Bu konuda kendisine tek eleştirim şu olurdu seni şuan opere etmeyip finasteride 6 ay kullandırtıp sonra ekime almalıydı.

3) Çizgi çok geriden ve evet şuan için yaşa uygun değil belki ama geleceğin için çok doğru. Hem greft tasarrufu hem de savunman gereken alan daha az çünkü çizgi yukarıda.

4) Medikal tedaviye en azından ekim anında da olsa başlatması. Bu tedavi kafanda kalmış saçları kuvvetlendirmekle kalmayacak zayıf donörünü de güçlendirecek. Ekim saçı = donör saçı olduğu için ekimin de kalitesi artacak.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

bambino

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 29 Ağustos 2026, 09:35:42 »
Hayırlı olsun hocam

empi1156

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 29 Ağustos 2026, 09:36:46 »
İşte sürekli Hakan hocayı önermemin sebeplerinden biri adeta bu ekim. Madde madde yazayım :

1) En önemlisi doktor olması. Saçtan önce kalbinle ilgilenmiş ve bir tehlike olasılığı gördüğünde hemen kardiyoloğa yönlendirmiş.

2) Ekim çok kaliteli. 2’ye bölünmüş. Yalan yok açık açık malzeme kalitesiz demiş ki resimlerden saçların gerçekten çok zayıf görünüyor. Bu konuda kendisine tek eleştirim şu olurdu seni şuan opere etmeyip finasteride 6 ay kullandırtıp sonra ekime almalıydı.

3) Çizgi çok geriden ve evet şuan için yaşa uygun değil belki ama geleceğin için çok doğru. Hem greft tasarrufu hem de savunman gereken alan daha az çünkü çizgi yukarıda.

4) Medikal tedaviye en azından ekim anında da olsa başlatması. Bu tedavi kafanda kalmış saçları kuvvetlendirmekle kalmayacak zayıf donörünü de güçlendirecek. Ekim saçı = donör saçı olduğu için ekimin de kalitesi artacak.

Merhaba abi yorumların için teşekkür ederim , ön çizgi konusu açıkcası beni neredeyse hiç rahatsız etmedi çünkü benim 2020 deki çizgimde bu şekildeydi neredeyse sadece bir-iki cm öndeydi belkide yani bu yüzden ön çizgiye pek takılmadım açıkcası, şimdilik en çok önemsediğim şey ekilenleri olabildiğince iyi çıkarabilmek olacak :)

empi1156

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 29 Ağustos 2026, 09:38:33 »
Hayırlı olsun hocam
çok teşekkür ederim hocam.

BJKKARA

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
Ynt: 23 yaş saç ekimi 5100 greft 24.08.2026 DR Hakan Clinic
« Yanıtla #5 : 30 Ağustos 2026, 18:50:21 »

Şimdi kardeşim, böyle üst perdeden sürekli önerme sebebim diye başlarsan konuya olmaz. Sen öneri makamı değilsin, karar mercii de değilsin bu forumda. Beğenme sebebim demen daha doğru olur. Senin önerinin bir önemi yok kısaca. İnsanlar araştırır ve kendi kararını kendileri verir. Karar merciiymişsin gibi davranmasan iyi olur. Yılların forum üyeleri bile böyle kelimeler etmez.

Neyse, saç ekimine gelirsek, açık alan için planlaman güzel. Saç ekimin kaliteli olmuş. Hayırlı olmasını dilerim. Çizgi biraz dar, umarım sonuç seni mutlu eder.

empi1156

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 30 Ağustos 2026, 18:53:40 »
Şimdi kardeşim, böyle üst perdeden sürekli önerme sebebim diye başlarsan konuya olmaz. Sen öneri makamı değilsin, karar mercii de değilsin bu forumda. Beğenme sebebim demen daha doğru olur. Senin önerinin bir önemi yok kısaca. İnsanlar araştırır ve kendi kararını kendileri verir. Karar merciiymişsin gibi davranmasan iyi olur. Yılların forum üyeleri bile böyle kelimeler etmez.

Neyse, saç ekimine gelirsek, açık alan için planlaman güzel. Saç ekimin kaliteli olmuş. Hayırlı olmasını dilerim. Çizgi biraz dar, umarım sonuç seni mutlu eder.

abi değerli yorum ve görüşlerin için teşekkür ederim,ön çizgi 1cm önde olsa tabii ki daha iyi olurdu benim için ama çokta önemli değil açıkcası pek takılmadım ekilenler çıktığı takdirde çok mutlu olacağım.
« Son Düzenleme: 31 Ağustos 2026, 09:57:16 Gönderen: empi1156 »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 30 Ağustos 2026, 19:08:27 »
Hayırlı olmasını dilerim. Hakan Hoca’ya yaptırdığınız saç ekimi güzel bir saç ekimi olmuş. Açık alan geniş olduğu için greft tasarrufuna yönelmiş hoca ve çizgiyi biraz daha dar tutarak daha sık, yoğunluğu daha güçlü bir saç ekimi hedeflemiş. Mevcut açıklık düşünüldüğünde bence mantıklı ve doğru bir adım olmuş.

Geniş açıklıklarda çizgiyi fazla öne almak, ekim yapılacak alanı büyüteceği için eldeki greftlerin daha geniş bir alana yayılmasına ve sıklığın düşmesine neden olabilir. Burada daha kontrollü bir çizgiyle özellikle ön bölgedeki yoğunluğun korunması hedeflenmiş gibi görünüyor.

Umarım çizgi yüzünüze yakışır ve sonuçlandığında sizi mutlu eder. Saç ekiminiz de kaliteli ve güzel bir şekilde yapılmış görünüyor. Umarım çıkış oranınız yüksek olur ve süreç sonunda güzel, doğal ve tatmin edici bir sonuç alırsınız.

Tekrar hayırlı olsun.
Global Moderator

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 30 Ağustos 2026, 19:11:21 »
Üst perde ne alaka üslubumu sana mı soracağım? Sen "makam" sahibimisin ki önerilerimin bir öneminin olmadığını biliyorsun? Öğrendiğim ve doğru olduğunu kesin bildiğim şeyleri burada paylaşıyorum kaynağıyla.
İnsanların araştırması benim istediğim şey zaten o yüzden imzamdaki makaleyi Türkçe'ye çevirtip koydum. Saçı agresif dökülen ve ekim yaptıran kaç kişiye iyi araştırmanı yap demişliğim var. Yanlışım olursa herkes düzeltebilir başta Hintell.

Eğer önerimin katılmadığın biri noktası varsa sebepleriyle yazarsın. Örnek "saç çizgisi yorumun yanlış" ya da "hayır medikal tedavi bu durumda çok gereksiz" ya da "ekim tekte bitirilmeliydi 2'ye bölünmesi yanlış" dersin tartışırız. "Yılların forum üyeleri" kısmına cevap vermeye bile tenezzül etmeyeceğim :D

Ha artık klinik önerme kısmını bıraktım bunun sebebi de sanki yönlendiriyormuş gibi görünüyor olmasından. Ama ekim bitmiş konu açılmış kişi zaten terchini yapmış olursa ve işini beğendim bir merkezse devam edeceğim "önermeye"
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

empi1156

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 30 Ağustos 2026, 19:53:01 »
Hayırlı olmasını dilerim. Hakan Hoca’ya yaptırdığınız saç ekimi güzel bir saç ekimi olmuş. Açık alan geniş olduğu için greft tasarrufuna yönelmiş hoca ve çizgiyi biraz daha dar tutarak daha sık, yoğunluğu daha güçlü bir saç ekimi hedeflemiş. Mevcut açıklık düşünüldüğünde bence mantıklı ve doğru bir adım olmuş.

Geniş açıklıklarda çizgiyi fazla öne almak, ekim yapılacak alanı büyüteceği için eldeki greftlerin daha geniş bir alana yayılmasına ve sıklığın düşmesine neden olabilir. Burada daha kontrollü bir çizgiyle özellikle ön bölgedeki yoğunluğun korunması hedeflenmiş gibi görünüyor.

Umarım çizgi yüzünüze yakışır ve sonuçlandığında sizi mutlu eder. Saç ekiminiz de kaliteli ve güzel bir şekilde yapılmış görünüyor. Umarım çıkış oranınız yüksek olur ve süreç sonunda güzel, doğal ve tatmin edici bir sonuç alırsınız.

Tekrar hayırlı olsun.

abi öncellikle çok teşekkür ederim en baştan sona kadar yardımcı olduğun için, ön çizgi konusunda ise açıkcası şikayetci değilim realistim abi birde 2020 deki saç çizgime baktığımda hemen hemen aynı diyebilirim 1 cm ileride sadece benim lisede bile yanlar gerideydi  ekilenler çıksın yeterli abi birde proscar kullanmaya başladım dörde bölüp günaşırı bir adet içiyorum,haricinde önerebileceğin bir şey varsa çok memnun olurum.
« Son Düzenleme: 31 Ağustos 2026, 08:40:00 Gönderen: empi1156 »

empi1156

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 30 Ağustos 2026, 19:53:34 »
Üst perde ne alaka üslubumu sana mı soracağım? Sen "makam" sahibimisin ki önerilerimin bir öneminin olmadığını biliyorsun? Öğrendiğim ve doğru olduğunu kesin bildiğim şeyleri burada paylaşıyorum kaynağıyla.
İnsanların araştırması benim istediğim şey zaten o yüzden imzamdaki makaleyi Türkçe'ye çevirtip koydum. Saçı agresif dökülen ve ekim yaptıran kaç kişiye iyi araştırmanı yap demişliğim var. Yanlışım olursa herkes düzeltebilir başta Hintell.

Eğer önerimin katılmadığın biri noktası varsa sebepleriyle yazarsın. Örnek "saç çizgisi yorumun yanlış" ya da "hayır medikal tedavi bu durumda çok gereksiz" ya da "ekim tekte bitirilmeliydi 2'ye bölünmesi yanlış" dersin
tartışırız. "Yılların forum üyeleri" kısmına cevap vermeye bile tenezzül etmeyeceğim :D
Ha artık klinik önerme kısmını bıraktım bunun sebebi de sanki yönlendiriyormuş gibi görünüyor olmasından. Ama ekim bitmiş konu açılmış kişi zaten terchini yapmış olursa ve işini beğendim bir merkezse devam edeceğim "önermeye"

abi şu an proscarı dörde bölüp günaşırı kullanmaya başladım.

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 01 Eylül 2026, 00:48:53 »
Ekiminiz hayırlı olsun ekimi takipteyim
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

empi1156

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 01 Eylül 2026, 07:36:39 »
Ekiminiz hayırlı olsun ekimi takipteyim

teşekkür ederim abi sence nasıl görünüyor ve önereceğin bir şeyler var mıdır ?

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 01 Eylül 2026, 12:01:16 »

teşekkür ederim abi sence nasıl görünüyor ve önereceğin bir şeyler var mıdır ?

Başkan kafandaki açıklığa göre ekim yaptırabileceğin en güzel yerlerden birine ektirmişsin forum admini bile yorumda övmüş.Bildiğim kadarıyla Dr.Hakan Clinicin whatsapp grubu var tüm soruları sorup cevap alabileceğin kafana takılan bir durum olursa oraya sor.3.aydan itibaren yavaştan saç çıkışları başlar 6 . aya kendine güzel bir tarak ayarla tekrardan hayırlı olsun ekimin
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

empi1156

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 04 Eylül 2026, 08:00:20 »
Merhabalar bugün 11.gündeyim , ekteki fotoğraflar ise 10.güne ait kabuk dökümünü evde kendim yaptım(köpük ile ovaladıktan sonra gazlı bezle temizledim bazı yerlerde biraz zorlandım kabukları temizlerken ama kanama vesaire olmadı).Kabuk döküldükçe aynada gördüğüm görüntü şaşkınlık ve mutluluk yaşattı açıkcası kabuk dökümünden sonraki görüntüde beni çok mutlu ettim umarım şu an göründüğü gibi uzar 6-7 ay sonra tamamen hayalim ve temennim bu, fotoğraflara yorum yaparsanız , tecrübeleriniz ile bilgilendirirseniz çok sevinirim.Gün aşırı 1/4 proscar kullanımına devam ediyorum onun haricinde yaptığım bir şey yok önerilere açığım, zaman ayırıp okuyan ,yorum yapan herekese teşekkür ederim.

Facebook Twitter Instagram