Öncellikle merhabalar olabildiğince detaylı sürecimi paylaşmak istiyorum ve en başta bu forumu kuran modere eden abilerime,yöneticilere teşekkür ediyorum. 23 yaşındayım liseden beri saçlarım dökülüyordu fakat son 1-2 senedir çok ciddi kellik oluştu ve zaten yıllardır araştırdığım için saç ekimini bende kararımı verdim ve 24 ağustosda dr hakan clinic te saç ekimim gerçekleşti,yaklaşık 1.5 ay önceden klinikle konuşmaya başladım bana açıklığımın çok olduğunu ve tek seferde tüm alana ekim yapılmasını önermediklerini söylediler ki diğer konuştuğum "popüler" kliniklerde aynı şeyi söylemişti açıkcası realist bir insan olduğum için banada mantıklı geldi ve anlaştık.kliniğe gittiğim zaman Dr Hakan hocam 20-30 dakika sadece ön çizgi tasarımı için birebir uğraştı ve süreç hakkında bilgilendirmeler yaptı , çizgiyi sildi tekrar çizdi düzenledi bir noktada önde bulunan saçların simetrik olarak yanlış yönlendirebileceği için onları traş edip tekrar çizgiyi revize etti,daha sonrasında klinikte kan alımı ekg gibi testler yapıldı.EKG de bir değerimin 2-3 tekrar sonrasında olması gerekenden düşük çıktığı görülünce hoca ve ekip gelip beni bilgilendirdi bunun bir risk teşkil ettiğini ve kardiyolojiye gidip rapor almam gerektiğini raporun sonucuna göre ekim yapılıp yapılamayacağına karar verileceğini söylediler, burdan bir kez daha kliniğin bir fabrika olmadığını anladım çünkü Hocanın kendisi, Koray bey ve ekip sağlığın önce geldiğini ve bunu çok önemsediklerini yinelediler.Hakan hoca tarafından hemen üst sokaktaki kardiyologa yönlendirildim orada test yaptırıp bir problem ile karşılaşılmayınca tekrar kliniğe geldim ve 10.15 gibi steril alana geçtim tahminen 10.30 gibide işlem başladı alım işleminden önce lokal anestezi iğneleri yapıldı ben acı eşiği yüksek biriyim ama benim bile canımı yaktı diyebilirim fakat katlanılamayacak bayıltıcı cinsten bir acıda değildi, daha sonrasında hakan hoca gelip bir süre kanal açtı bundan sonra ise ,alım işlemi için Kübra hanım geldi ve alım başladı alım esnasında ve öncesinde de saçlarımın ince ve minik olduğunu dönorün pek iyi olmadığı belirtildi ve saçlarım sanırım biraz açık renkli olduğu için boyandı ve alım öyle yapıldı,alım esnasında epey bir kan aktığını tahmin ediyorum bazı dokular bırakmak istememiş vesaire gibi zor ve uzun bir işlem yapıldı mega seans yapılacağı söylendi ve dönor alanını biraz tahrip edileceği söylendi ve saç küsmesi olabileceği ilk 6 ay panik yapmamam gerektiği söylendi bizzat kübra hanım kendisi ozon yağını çantama koydurdu ve kullanmamı söyledi, alım esnasında acısada kendimi tutmaya calıstım ve sürecin yaklasık %70 gibisinde kübra hanım fark edip bunun iyi olmadıgını kanamanın zaten cok oldugunu ve süreci dahada zorlaştırdığını söyledi.alım işlemi sonunda 5100 greft çıkarıldığı söylendi ve saat yaklaşık 13.15 gibi bitti alım işlemi kısaca bir şeyler atıştırdım ve benim isteğimle ekim işlemi başlandı , öncesinde yine lokaller yapıldı ve ekim işlemi için Serhat bey geldi tahminimce 13.30 civarı ekim işlemi başladı ve yaklaşık 8.30 a kadar sürdü işlem esnasında çok kanama olduğu söylendi bunun işlemi uzattığı ama problem olmayacağı söylendi işlem gerçektende banada çok uzun geldi ve açıkcası biraz endişelendim hem kanamanın çok olması hemde uzun süre aynı pozisyonda yatmatkan dolayı.İşlem sonunda Koray bey gelip sanırım şakaklara kendisi ekim uyguladı ve işlem sonunda temizlik prp ve fotoğraf çekimi yapıldı , saat dokuz gibi Koray bey ilaçlarım ve işlem sonrası hakkında bilgilendirme yaptı ve sonrasında yemeğimi yiyip yan binadaki otelime gittim.süreç esnasında koray bey ve hakan hoca uğradı ve nasıl gittiğini sordu.ilk gece biraz ağrım oldu ve bir ağrı kesici içtim tabii uyku kısmıda zorladı , ikinci gün nispeten daha rahattı ve tamamen otelde geçti üçüncü gün ise kliniğe gittim ilk yıkamam yapıldı ve hakan hoca güzel göründüğünü söyledi , daha sonra izmire döndüm.bugün 6.günün sabahındayım ve 2 kerede evde kendim yıkama yaptım bugün üçüncuyu yapacağım.herhangi bir kayde değer ağrı sızı yok açıkcası sadece dönor bölgede dün başlayan hafif bir sızlama vardı ,yıkama işlemini yaptıktan sonra dönor bölgeye fito krem sürüyorum.dün proscara başladım 4 e bölüp gün aşırı 1 tane içeceğim. ve sürecin öncesi ve şimdiki halini fotoğraf olarak yükleyeceğim değerli yorumlarınız benim için önemli , özellikle @Hintell Hintell ağabeyime tekrar teşekkür etmek istiyorum.sık sık güncelleme yapacağım.(güncel olarak kulak üstü ve arka dönor hafif morarma gibi yeşil sarı bir renk aldı bu biraz gerdi bilgisi olanlar için yorum yaparlarsa sevinirim)