Gönderen Konu: asuman hair tercihim olacak tavsiye lütfen değerli arkadaşlar  (Okunma sayısı 646 defa)

Mehmet1923

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
degerli arkadaşlar 44 yasindayim ön ve tepe bölgem açık asmed diyecektim ama oda çok pahalı asuman hairden nemnun kalan insanlar var bu grup çok güzel hepsini buradan takip ediyorum  üst bölge ve doğallık konusunda asuman hanimin ekibi güzel ama benim tepe bölgemde açik var(resim atacagim) oranında gerekli doğallık ve yoğunlukta olmasini istiyorum açıkçası asuman hocam 4000 ila 4500 greft ekim yaparız ama tepe bölgesi sık olmaz 2.seans gerekebilir dedi.
asuman hocamı düşünüyorum  açıkçası

siz değerli arkadaşlara ve admine sormak istedim asuman hanim tepe bölgesinde ekim olarak iyi mi tavsiyeniz nelerdir?
çok teşekkür ederim hepinize..

@hintell hocam özellikle sizin görüşünüz benim için çok kıymetli
bu açıklık için
asuman hair mi?
medeks mi?
hakan doğanay klinik mi?

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: asuman hair tercihim olacak tavsiye lütfen değerli arkadaşlar
« Yanıtla #1 : 30 Ağustos 2026, 07:50:55 »
Abi arkada at nalı kadar donör alanın kalmış. Zor bir adaysın iyi bir netice çıkar mı bilemiyorum.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Mehmet1923

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 30 Ağustos 2026, 16:06:13 »
Abi arkada at nalı kadar donör alanın kalmış. Zor bir adaysın iyi bir netice çıkar mı bilemiyorum.
asuman ve meteksle görüştüm kardeşim her ikiside orta biraz seyrek kalmak kaydiyla iyi bir sonuç çıkarırız dedi.
kliniği büyük oranda kafamda tasarladim ama net karar veremedim gruba yani sizlerede danışmak istedim.

Mehmet1923

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 30 Ağustos 2026, 16:07:36 »
asuman 4000-4500 greft meteks 5000 greft alirim dedi

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 30 Ağustos 2026, 16:25:21 »
Klinik olayı sana kalmış ama saçlarını kuvvetlendirmek adına en azından finasteride araştırman faydana olur çünkü çok zor bir vakasın fin başarı şansını epey arttırır.
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Mehmet1923

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 31 Ağustos 2026, 00:37:04 »
Klinik olayı sana kalmış ama saçlarını kuvvetlendirmek adına en azından finasteride araştırman faydana olur çünkü çok zor bir vakasın fin başarı şansını epey arttırır.
başladım kardeşim 2 hafta oldu minox ile birlikte 1 mg kullanıyorum ama cinsel istegimi alt üst etti bunun daha düşük dozu var mı?
birde asuman vertex bölgesinde nasıl?

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 31 Ağustos 2026, 07:25:49 »
Hocam verteksi ekemez şu aşamada. Açıklık çok geniş. Eve gelince çizerim ekim planını ama bu tarz açıklıklarda 2’ye bölünür operasyon. İlk etapta senşn yüzünü çerçeveleyecek önden ortaya doğru bir ekim yapılır. Aşağo yukarı seneye de verteks.

Haftada 3’e düşebilirsin. Ya da finli serum alabilirsin Cüneyt hocanın serumu var kafaya sürülen fin.
  • Yaşınız 30

Mehmet1923

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam verteksi ekemez şu aşamada. Açıklık çok geniş. Eve gelince çizerim ekim planını ama bu tarz açıklıklarda 2’ye bölünür operasyon. İlk etapta senşn yüzünü çerçeveleyecek önden ortaya doğru bir ekim yapılır. Aşağo yukarı seneye de verteks.

Haftada 3’e düşebilirsin. Ya da finli serum alabilirsin Cüneyt hocanın serumu var kafaya sürülen fin.
tesekkur ederim
vertex için 1500 greft planladılar sorduğum yerler
o serumu nasıl temin edebilirim saça sürülen?

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Eczane hazırlıyor cüneyt hocaya ektirmiş birine sor nasıl temin ettin serumu diye
  • Yaşınız 30

Facebook Twitter Instagram