Gönderen Konu: Saf biberiye suyu  (Okunma sayısı 606 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Saf biberiye suyu
« : 30 Ağustos 2026, 18:37:36 »
Merhaba arkadaşlar,

Biliyorsunuz, kendi kullanmadığım ve deneyimlemediğim hiçbir ürünü sizlerle paylaşmam ve tavsiye etmem

Bu üründen şu ana kadar 1 şişe kullandım. Kendi deneyimime göre dökülmeyi büyük ölçüde azalttığını ve saçları belirgin şekilde güçlendirdiğini düşünüyorum

Memnun kaldığım için 2 şişe daha sipariş verdim Benim deneyimim şu ana kadar oldukça olumlu, bu nedenle gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim

Tabii ki her üründe olduğu gibi sonuçların kişiden kişiye değişebileceğini de unutmamak gerekir

BJKKARA

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
Ynt: Saf biberiye suyu
« Yanıtla #1 : 30 Ağustos 2026, 18:53:59 »
Nereden aldın Hintell hocam bir de fiyat ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 30 Ağustos 2026, 18:55:40 »
Nereden aldın Hintell hocam bir de fiyat ?

Trend yoldan spariş verdim demin zaten onun üzerine emin olunca konu açtım.
Sparişide ekliyim 2 adetin fiyatı yazıyor

Tabi belki daha uyguna da bulunur araştırın siz diğer sitelerden ben bu fiyata aldım.

Tabi alacakaklar 1 şişe alsın denesin önce ben uğraşmamak için eahat rahat kullanayım diye 2 şişe aldım.
Global Moderator

BJKKARA

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
« Yanıtla #3 : 30 Ağustos 2026, 19:02:13 »
Çok net adamsın abi, hep öyle oldun.

Sana gözüm kapalı güvenirim. Attığın her adımı sağlam atarsın. Çok değişik huyların var, netsin, kesinsin ve inanılmaz detaycısın.

Ürünü kullanmışsın, ikinci şişede de emin olduktan sonra 2 şişe daha sipariş verip, siparişini de göstererek konu açıyorsun. Yani önce kendin deneyip emin oluyorsun, sonra insanlarla paylaşıyorsun.

Seninle yola çıkan yolda kalmaz. Aklı olan da sana danışmadan hareket etmez.

Eyvallah abi, ben de 1 şişe alıyorum.

nctrl37

• Aktif Üye
  • Jr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 30 Ağustos 2026, 20:27:45 »
Merhaba arkadaşlar,

Biliyorsunuz, kendi kullanmadığım ve deneyimlemediğim hiçbir ürünü sizlerle paylaşmam ve tavsiye etmem

Bu üründen şu ana kadar 1 şişe kullandım. Kendi deneyimime göre dökülmeyi büyük ölçüde azalttığını ve saçları belirgin şekilde güçlendirdiğini düşünüyorum

Memnun kaldığım için 2 şişe daha sipariş verdim Benim deneyimim şu ana kadar oldukça olumlu, bu nedenle gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim

Tabii ki her üründe olduğu gibi sonuçların kişiden kişiye değişebileceğini de unutmamak gerekir

Bende The Ceel natürel biberiye suyu var ektireli 23 ay oldu bendeki The ceel ürünü kullanabilirmiyim aldım duruyyordu çekiniyorum kullanmaya sizinki kadar etkili midir bilmiyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 31 Ağustos 2026, 00:24:09 »
Aynıdır sanırım kullan bence
Global Moderator

Darwinn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 31 Ağustos 2026, 16:23:50 »
Merhaba arkadaşlar,

Abim biberiyeyi kullanma rutinin nasıl her banyo sonrası mı yoksa aralıklarla mı kullanıyorsun

Musa Turcan

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #7 : 31 Ağustos 2026, 18:23:15 »
abi sen dedin diye 5 şişe aldım  ;D

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 31 Ağustos 2026, 18:36:39 »
Güzel bir yan tedavi olabilir minox kullananlar ya da diğer topical kullananlar içine ekletebilir bence.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

remzi cantar

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 01 Eylül 2026, 11:45:00 »
Hocam aslında böyle doğal ürünlerin bir yan etkisi de olmuyor kullanmaktan zarar gelmez diye düşünüyorum özellikle dht baskılamada fin dut ayrı ona birsey demem ama bunlar kullanılsa dahi yanına veyatta bunları kullanarak istemeyen kişiler saw palmetto,kabak çekirdeği yağını oral şekilde tuketebilirler yine saf biberiye suyunu topikal kullanabilirler tabiki bunları bir cildiye doktoru onayı altında araştırarak düzenli kullanmalı bir de hintell hocam seboreik dermatit gibi rahatsızlıkları olan kişiler de bu saf biberiye suyunu kullanabilir mi bir zararı olur mu?

mr.emre

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
« Yanıtla #10 : 01 Eylül 2026, 15:56:03 »
1 şişesi ne kadar gidiyor.

Lev1n

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 02 Eylül 2026, 08:22:49 »
Hocam aslında böyle doğal ürünlerin bir yan etkisi de olmuyor kullanmaktan zarar gelmez diye düşünüyorum özellikle dht baskılamada fin dut ayrı ona birsey demem ama bunlar kullanılsa dahi yanına veyatta bunları kullanarak istemeyen kişiler saw palmetto,kabak çekirdeği yağını oral şekilde tuketebilirler yine saf biberiye suyunu topikal kullanabilirler tabiki bunları bir cildiye doktoru onayı altında araştırarak düzenli kullanmalı bir de hintell hocam seboreik dermatit gibi rahatsızlıkları olan kişiler de bu saf biberiye suyunu kullanabilir mi bir zararı olur mu?

Dermatitim var hintel hocamın kullandığı ürünü 2 hafta kadar kullandım ve kullandığım dönemde kafam alev alıyordu ki benim dermatit o kadar kötü ki kafama kimyasal içeriği olan şampuanları bile süremiyorum. Minoksidili de 0.1 fin eklenmiş ve alkolden arındırılmış haliyle satın alıyorum o bile ara ara kaşıntı yapıyor ama eskisi kadar kötü değil.
Bu arada hintel hocamın paylaştığı ürünü alacaksanız toplu alın 10-15 şişe gibi bu tarz ürünler ilk 6-7 ay sorunsuz içeriği değiştirilmeden üretiliyor sonra piyasada bir yer edindikten sonra çöp gibi üretiliyor.

Facebook Twitter Instagram