Herkese merhabalar 5 yılın sonunda ben de saç ektirdim ve CÜNEYT COŞKUN hocamı tercih ettim, Cüneyt Bey'i bu forum sayesinde buldum forumu kuran, yöneten, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürü borç bilirim, paylaşım yapan arkadaşlara (düzenli) ayrı bir teşekkür gerekiyor çünkü operasyondan sonra insanın foruma giresi bile gelmiyor ne yalan söyleyim,, insan oğlu çok nankörmüş saçlı haline 2 günde alışıyor kendimden anladım

velhasıl ;
YOLCULUK:
Cüneyt Bey'in yanına Adana'dan gittim gece 02:30 da uçağım vardı 04:30 te İstanbul havalimanında oldum, sabah 6 da gayrettepe yönüne giden metroya bindim havalimanının içerisinden kalkıyor metro ve yaklaşık 40 dakika içerisinde kliniğe yakın olan gayrettepe durağında indim son duraktı zaten ve 15 dakika yürüyerek kliniğe ulaştım,,
il dışından gidecek arkadaşlar için bu serüveni anlatmak istedim insan yabancı şehirde tedirgin oluyor.
OPERASYON: 20.08.2026
kliniği ufak bir yer sanıyordum fakat, Cüneyt Bey kendi ekibiyle 5-6 katlı bir estetik merkezinin içerisinde çalışıyordu binaya girdiğimde kendimi çok güvende hissettim hastahane ortamı vardı ortam gayet steril ve güvende hissettiriyor,, danışmada gerekli evrakları imzaladıktan sonra Cüneyt Bey'in bulunduğu kata yönlendirdi.
Zeynep Hanım bizi karşıladı biraz sohbet ettik ve Cüneyt Bey geldi Cüneyt Bey son derece güler yüzlü aurası çok yüksek kendinden emin birisi, odaya girer girmez doğru yerde olduğunuzu direk hissettiriyor.
Cüneyt Bey çizimleri yapmaya başladı baya konuştuk sohbet ettik ben beğendiğim ekim görsellerini gösterdim fotoğrafların üzerinde baya konuştuk gerek ön çizgi gerek şakak tüm sorularıma sıkılmadan cevap verdi greft sayısını belirledi fotoğraflarım çekildi ve ekim odasına geçtim.
Damaryolum açıldı masadaki anestezi iğnelerini görünce ayaklarım geri geri gitti yanımda birazdan greft toplama işlemini yapacak olan Yağmur Hanım vardı operasyonu sedasyonluya çevirmek istedim korkudan, fakat karnım tok geldiğim için olmadı maalesef.. maalesef diyorum çünkü hayatımın en sancılı 30 dakikasını yaşamak üzereydim iğneler yapılmaya başlandı ruhum yerinden çıkacak gibi oldu gözlerim karardı arkadaşlar,, anestezi iğnelerinden sonra donör alana sıvı enjekte etmeye başladılar ve beni bir titreme tuttu öyle bir titremeye başladım ki sedyeden ses geldiğini hatırlıyorum operasyonu durdurdular ve Cüneyt Hoca geldi tansiyon cihazı vs bağlandı ve yaklaşık 20 25 dakika başımda bir abi gibi bekledi çeşitli sorular sorarak odağımı dağıtmaya çalıştı herhangi bir bayılma durumu vs için tüm ekip tetikteydi Allaha şükür titreme hafifleyince kök toplanmaya başlandı. Zamanı geriye alabilsem kesinlikle sedasyonlu tercih ederdim çok büyük hata yaptım, aklıma geldikçe irkiliyorum.
Kök toplama işi 12 de bitti ve yemek molasına geçtik 13.00'a kadar yemek ve dinlenme oldu sonrasında ekim için tekrar uzandım sedyeye ekipten 2 hemşire isimlerini unuttum kökleri ayırmış ve köklerin bilgilerini içeren bir listesini tutmuştu galiba ve Cüneyt Bey geldi alnımdan anestezi iğnelerini yapmaya başladı ve 2. darbeyi orada aldım

benim canım çok tatlı arkadaşlar bu konu tartışmaya kapalı

iğneler yapıldı ve Cüneyt Bey ile yağmur Hanım ekime başladılar ekim yapılırken sık sık anestezi iğnesi istedim 10 dakikada bir Cüneyt Bey'e acı olduğunu söyledim (acıyordu) ve o an çalıştığı bölgeye anestezi uyguladı sürekli bu böyle Ekim bitene kadar devam etti yaklaşık 25-35 kere talep etmişimdir Cüneyt Bey hiç beni kırmadan sabırla anestezi uyguladı, kendisine buradan da sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum ben olsam kendi nazıma dayanamazdım bu kadar açık konuşayım.
Vee Ekim bitti Ekim sırasında yanılmıyorsam 1 buçuk 2 saat boyunca uyudum veya uyutuldum bilmiyorum artık

bağladıkları serumun içerisinde rahatlatıcı birşeyler olmalı çünkü ben o atmosferde uyuyabilecek adam değilim kendimi tanıyorum bilemiyorum artık uykusuzdumda,,, ama şunu net söyleyebilirim artık anestezi iğnelerindenmidir başka birşeydenmidir bilemem sedyede uzandığım süre boyunca bir bilinç bulanıklığı yaşadım sanki 4-5 duble rakı içmişim gibi,,
kafamın arkası bandajlandı ve taburcu edilmek üzere hazırlandım bu seferde beni felaket bir miğde bulantısı tuttu Sağolsun yine Cüneyt Bey binlerce kere teşekkür etsem azdır yukarıda bana bir oda ayarladı ve iyi olana kadar uzanmamı istedi ben iyi hissedene kadar da gitmeyip benimle bekleyeceğini söyledi ve öyle de oldu yanımda refakatçi olarak Ablam olmasına karşın kendiside abim gibi bekledi başımda 2 saat kadar uzandım ve klinikten çıkış yaptık,,
saç ekimi bir kenara ilgi alakadan okadar memnun kaldık ki 10. günümüzde hala konusu açıldığında bahsederiz iyi ki Cüneyt Bey'i tercih etmişiz...
+ Bügün ise kabuk dökümü yaptım normalde Cüneyt Bey 10. yıkamada kabuk dökümü yapmamı söyledi fakat ben dalgınlığımdan ötürü 10. günde yaptım 1 gün eksik oldu umarım bir problem olmaz sonrasında baya üzüldüm ama iş işten geçmişti..
ÖNERİLER
+herkesin acı eşiği bir değil ama kesinlikle sedasyonlu öneririm,
+bence yanınızda bir refakatçi olmalı bir cüzdan telefon bile taşısa size iyi hissettiriyor emin olun,
+operasyondan hemen sonra tekrar Adana'ya dönmeyi düşünüyordum fakat hayatımın hatası olurmuş kesinlikle bir gece kalınması gerekiyor,, bırakın İl değiştirmeyi miğde bulantısı ve baş ağrısından klinikten zor çıkıyorsunuz zaten. ve ilk yıkamanın nasıl yapıldığını görmeniz diğer yıkamalar için size referans oluyor.
+Cüneyt Bey parol veriyor ama parol bırakın baş ağrısını tek bir greftin ağrısnı bile geçirmez yine Cüneyt Bey'e sorarak dolarex içtim.
+ 9 gün boyunca uyurken elimi bağladım ve gece 3 kere elimi birden Ekim bölgesine atmamı engelledi iyi ki dedim.
"Şuan bunu yazarken 10. günün akşamındayım donör bölgemde hala şiddetli ağrılar var günde 2 kere ağrı kesici alıyorum ekim bölgesi ise donuk uyuşuk bir şekilde kaskatı umarım bu uyuşukluk bir an önce geçer çok korkutucu."
fotoğrafları elimden geldiğince yüklemeye çalışıp konuyu güncel tutacağım, forumuda kullanmayı bilmiyorum umarım yanlış birşey yapmam,, bir kusurumuz olduysa affola efenim güp gür saçlarınız olsun,, iyi akşamlar,/iyi günler.