Dostum merhaba,
Bence burada asıl dikkat edilmesi gereken nokta, ön bölgede tamamen açılmış bir alan olmaması; mevcut saçların oldukça incelmiş ve minyatürize olmuş görünmesi. Bu tarz bir alana direkt FUE yapmak yerine mevcut saçların durumu ve dökülmenin seyri mutlaka değerlendirilmelidir. Çünkü ekim yapılırken mevcut ince saçlarda travmaya bağlı shock loss riski var; bunların bir kısmı geçici olarak dökülebilse de, zaten çok zayıflamış saçlarda kalıcı kayıp ihtimali de göz ardı edilmemeli.
O yüzden “Asuman Hair ekim yaparsa kesin başarılı olur mu?” sorusuna fotoğrafa bakarak net evet demek bana doğru gelmiyor. Ekim teknik olarak başarılı olsa bile, şu an bölgede bulunan ince saçlar ilerleyen yıllarda dökülmeye devam ederse ekilen saçların arasında tekrar seyrek görüntü oluşabilir. Bana göre önce mevcut saçın ne durumda olduğunu, dökülmenin devam edip etmediğini değerlendirmek daha mantıklı. Ondan sonra gerçekten ihtiyaç olan bölgeye, mevcut saçları mümkün olduğunca koruyacak şekilde ekim planlanmalı.