Gönderen Konu: Yaş 24 şakaklar için çok mu erken?  (Okunma sayısı 151 defa)

stussy1

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yaş 24 şakaklar için çok mu erken?
« : 31 Ağustos 2026, 16:29:43 »
Dostlar merhaba,

3 ay sonra yaşım tam 25 olacak, şakaklarımdaki açılma özgüvenimi etkilemeye başladı ve kendimi uzun süredir kötü hissediyorum. Dökülmeyi ben farkettiğimde 19-20 yaşındaydım, bunun için doktora gittiğimde genetik olduğunu söyledi.

Medikal bir tedavi şu ana kadar yan etkilerinden korktuğum için kullanmadım.

Açılan yerlerin en uç noktalarında yani yeni saç çizgimin oralarda ufak ufak bebek saçı gibi saçlar var, bunların da ileride potansiyel dökülecek saçlar olduğunu tahmin ediyorum.

Şakaklardaki açılmayı saçımın uzunluğuyla bir şekilde maskelemeye çalışıyorum ancak her geçen gün daha da zorlaşıyor gibi hissediyorum.

Genetik olarak babamın saçları NW-5, 1 dayımın saçları da NW-3 seviyesinde.

Asuman klinik ile konuştuğumda şu şekilde bir geri dönüş yaptılar :
"Operasyonda 2500-3000 greft alınarak, yeni bir ön saç çizgisi bilerlenip, yoğunluk  ön ve  şakak bölgenize verilecektir. "

Ne yapmam gerektiği konusunda çok kararsızım ve şakaklarımdaki dökülme moralimi bozuyor.

Sizce beklemeli miyim? İlaç tedavisine şimdiden başlamalı mıyım?

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Yaş 24 şakaklar için çok mu erken?
« Yanıtla #1 : 31 Ağustos 2026, 16:55:11 »
Saçların gayet güzel ve doğal duruyor. Kendini Burak Özçivitle mi kiyasliyorsun ? Kardeş doktor genetik dökülme dediyse şakaklar zamanla geriye çekilir ön kısımda kalan orta bölümde aralardan zayıflayıp oda geriye doğru yıllar geçtikçe çekilir.

3000 grefte bu açıklık güzel ve sık kapanır ama saç dönorünün neredeyse yarısını kullanmış olursun. Arka kısımlarda ilerde açılırsa iyi hesapla. Hakkında hayırlısı olsun bende senin gibi düşünüyordum 32 yaşımda bu sene ektirmek nasip oldu. Hakkımızda hayırlısı olsun

Medikal tedavi dediğin şeyler ömürlük şeyler bazılarında psikolojik ve cinsel yönden ağır  yan etkileri olabiliyor mutlaka doktora danis kendi kafana göre iş yapma.

Şuan saçların gayet normal gözüküyor sen aciklik görmemişsin. Senin durumunda olmayı isteyen çok saçı dökülen kişi var haline şükret
Hakkında hayırlısı olsun
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 31 Ağustos 2026, 17:15:12 »
Şuan 2500-3000 greft 24 yaşında medikalsiz ekim yaptırman intihar olur alttaki resim gibi olur saçların. Ekim saçların önde kalır arkası zamanla boşalır.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

stussy1

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 31 Ağustos 2026, 17:26:43 »
Saçların gayet güzel ve doğal duruyor. Kendini Burak Özçivitle mi kiyasliyorsun ? Kardeş doktor genetik dökülme dediyse şakaklar zamanla geriye çekilir ön kısımda kalan orta bölümde aralardan zayıflayıp oda geriye doğru yıllar geçtikçe çekilir.

3000 grefte bu açıklık güzel ve sık kapanır ama saç dönorünün neredeyse yarısını kullanmış olursun. Arka kısımlarda ilerde açılırsa iyi hesapla. Hakkında hayırlısı olsun bende senin gibi düşünüyordum 32 yaşımda bu sene ektirmek nasip oldu. Hakkımızda hayırlısı olsun

Medikal tedavi dediğin şeyler ömürlük şeyler bazılarında psikolojik ve cinsel yönden ağır  yan etkileri olabiliyor mutlaka doktora danis kendi kafana göre iş yapma.

Şuan saçların gayet normal gözüküyor sen aciklik görmemişsin. Senin durumunda olmayı isteyen çok saçı dökülen kişi var haline şükret
Hakkında hayırlısı olsun

Valla kimseyle kıyaslamıyorum aslında ama saçımın önündeki o açıklık saçlarımı şekillendirirken kötü hissettiriyor. Saçı benden daha da dökülmüş olanlar vardır illa ancak her koyun kendi bacağından asılıyor. Asıl isteğim dökülme durana kadar dökülmeye devam etmesi dökülme durduktan sonra da dökülen yerleri ektirmekti ancak anladığım kadarıyla saçlar hiç dökülmeden müdahele çoğu zaman en sağlıklısı. Medikal ilaçlardan çok korkuyorum özellikle psikolojik yan etkilerinden etkilenmek istemiyorum. Asuman kliniğin ufak bir alan için 3000 greft gibi yüksek sayı vermesi biraz şüpheye düşürdü açıkcası saç açıklığı çok çok daha fazla olan kişiler 3000 greft gibi bir sayıyla güzel sonuçlar almış, bana neden direkt 3000 gibi bir rakam verildi anlamadım.

Çok kararsızım, ne kadar dökülecek, dökülme ne kadar ilerleyecek hep muamma

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 31 Ağustos 2026, 19:29:17 »
Valla kimseyle kıyaslamıyorum aslında ama saçımın önündeki o açıklık saçlarımı şekillendirirken kötü hissettiriyor. Saçı benden daha da dökülmüş olanlar vardır illa ancak her koyun kendi bacağından asılıyor. Asıl isteğim dökülme durana kadar dökülmeye devam etmesi dökülme durduktan sonra da dökülen yerleri ektirmekti ancak anladığım kadarıyla saçlar hiç dökülmeden müdahele çoğu zaman en sağlıklısı. Medikal ilaçlardan çok korkuyorum özellikle psikolojik yan etkilerinden etkilenmek istemiyorum. Asuman kliniğin ufak bir alan için 3000 greft gibi yüksek sayı vermesi biraz şüpheye düşürdü açıkcası saç açıklığı çok çok daha fazla olan kişiler 3000 greft gibi bir sayıyla güzel sonuçlar almış, bana neden direkt 3000 gibi bir rakam verildi anlamadım.

Çok kararsızım, ne kadar dökülecek, dökülme ne kadar ilerleyecek hep muamma

Başkan tebrik ederim kafa basıyor iyi de takip ediyorsun forumu 3000 greft fazla sayı.Ben 3371 greft ektirdim ama senin açıklığa göre bir tık fazlaydı.Ektirirken 33 yaşında olduğumuda göz önüne aldım.

Saçların yoğun olduğu için düşük greft ekerlerse ekim olduğu biraz sıratabilir ama 3000 greft hala dökülmemiş bu yoğun saç tipini doğal gibi değil de doğala yakın gösterir.Yalnız iler ki yıllarıda düşünmek zorundasın yanlar ve arka açılmaya başlarsa dönörde ne kadar greftin var bilmiyorum biraz bilgi sahibisin sen araştır.

Gerekirse kliniğe git yüzyüze görüş bir incelesinler kaç greftim var ilerde açılma olursa yetecek mi felan sor.Şakakları geniş değil de içe doğru çekersen bir tık ekilecek greft sayısı düşer yalnız saç çizgisi seni memnun edermi bilmiyorum.

Forumda araştırma yap 6 ay felan bir takıl gerekirse kliniğe git bir görüş muayne ol ne diyorlar öğren dinle not al

Medikal ilaçlar ömürlük ilaçlar biliyorsun doktor tavsiyesi olmadan kendi başına hareket etme hakkında hayırlısı olsun.
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 31 Ağustos 2026, 20:24:50 »
Her türlü kararını seri ver şuan o zayıf saçlar kurtarılabilir ama gecikirsen kurtarılamaz boyuta geçer ve ekim zorunlu hale gelir.
Araştırmanı iyi yap kum saati işliyor. DHT saçlarını alttan alttan oyuyor seçimini yapman lazım ya saç ya dht
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Facebook Twitter Instagram