Gönderen Konu: İstanbul saç ekim merkezi önerisi  (Okunma sayısı 236 defa)

formbloguserr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İstanbul saç ekim merkezi önerisi
« : 31 Ağustos 2026, 23:01:36 »
Herkese iyi günler,
Yaşım 26 herhangi bir hastalığım bulunmamakta, İstanbulda saç ekim merkezi önerisi istiyorum çok fazla klinik olduğu için aralarında kaldım bütçe 150 bine kadar uygun.

Ve ön üst tarafa ek olarak her tarafa az da olsa ekim mümkün mü genel olarak arkadan bakıncaki halimden de çok memnun değilim.

Gerekirse seneye ikinci seansı da olurum ama tek de olabilecek en iyi sonuç olması temennimdir.

Teşekkürler

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İstanbul saç ekim merkezi önerisi
« Yanıtla #1 : 31 Ağustos 2026, 23:36:13 »
İki ekim gerekir. Merkezleri forumdan saç ekim kısmına girerek görebilirsin öne çıkan merkezler belli kararını buraya yazarsın.
Bu arada saçları ve donörünü kuvvetlendirmek için finasteride araştırman iyi olur.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

formbloguserr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 31 Ağustos 2026, 23:50:22 »
Okudum gönderileri ama çok fazla merkez olduğu için kafam çok karıştı asuman hair ve medeks düşünmüştüm ama başka önerilere de açığım özellikle medeks nasıl sizce büyük açıklıklarda genelde o önerilmiş

Bir de finastrid konusunda yan etkileri yüzünden kullanmak çok istemiyorum medeksteki doktor da biz kullandırmıyoruz dedi ama başka merkezdekiler kesin kullanman lazım dedi buna yorumunuz var mı

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 01 Eylül 2026, 06:38:42 »
Zaten kullanmadığın için saçların bu noktaya geldi. Daha da kötüleşebilir. Kaybedecek bir şeyin kalmamış sanabilirsin ama tependeki saçlar az da olsa var. Donörün ortalama gibi bunun kalitesini arttırır ve verteks altı bölgede de saçlar gidici. Yaşın genç.
Benim şahsi görüşüm fin kullanmayı önermeyen bir saç ekim merkezi = diş fırçalamayı önermeyen diş doktoru.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Facebook Twitter Instagram