Gönderen Konu: Cüneyt Coşkun  (Okunma sayısı 468 defa)

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Cüneyt Coşkun
« Yanıtla #1 : 01 Eylül 2026, 22:53:49 »
Cüneyt Hoca doğru bir seçim olmuş tanınmamış isimleri yazıp duruyordun. Kesinlikle traşsız ekim yaptırma.Traşlı yaptır ekimi kabuk dökümünde yada saçları yıkarken daha kolay olur.Cüneyt Hocaya da selam söyle bu sene aldı başını gidiyor MAŞALLAHI var
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Kingslayer

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 02 Eylül 2026, 00:42:10 »
Benim hiç aklımda yoktu traşsız Cüneyt hocaya sordum traşlı diye düşündüm diye. Traşsızı beceriksizler korkuya yapamaz dedi

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 02 Eylül 2026, 00:48:57 »
Benim hiç aklımda yoktu traşsız Cüneyt hocaya sordum traşlı diye düşündüm diye. Traşsızı beceriksizler korkuya yapamaz dedi

Başkan traşsız Cüneyt Hoca yapıyorda hani kabuk dökümü olacakken felan anlıyormusun saçların traşlı olursa daha güzel olur ve ekim aşamasında da hoca iyi görür her yeri.
Sen traş ol öyle yaptır kafan rahat olur.Uyurken boyun yastığı felan al kafanı sürtme ve  mutlaka yanında birisi olsun ekim yaptırmaya giderken dikkat et kafanı bir yere felan çarpma. Traşı kendin felan yapma klinik de yaparlar fazla kestirirsin az kestirirsin sıkıntı olmasın klinikde traş ederler seni
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Lev1n

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 02 Eylül 2026, 08:25:50 »
Bana attığı ses kaydında da saçlarını kesmeyelim traşsız ekim yapalım dedi. Medikal tedavilerden alabildiğim kadar desteği alıp memnun kalmazsam bende traş olmadan ektirmeyi düşünüyorum.

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 02 Eylül 2026, 09:02:50 »
Tıraşsız ekim genellikle çok aktif sosyal hayatı olan ve ekimin yapıldığı bilinmesin isteyen kişilerde sosyal hayata seri dönüş için genelde tercih edilir.
Şahsen ben tıraşlı yaptırırdım hem eken kişi için rahat hem de daha temiz ve rahat ortamda çalışmış olur ben 3 ay kısa saçla gezsem ne olacak. Ama tercih meselesi.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Kingslayer

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 02 Eylül 2026, 16:55:09 »
Benim sosyal hayatım çok aktif

dejavuu86

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #7 : 02 Eylül 2026, 21:18:01 »
Tercih sizin psikolojik olarak hangisi size rahat gelecekse o şekilde yaptırın  ama tirassiz saç ekimi güzel görünmüyor bence üstler uzun ve seyrek olunca daha da kötü yanlar 0 kötü duruyor apaçi trasi gibi görünüyor   :)

Kingslayer

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 03 Eylül 2026, 08:42:13 »
Traşlı ya da traşsız ilk 3 ay her zaman kötü görünüyor ama katlanmak gerekiyor

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 03 Eylül 2026, 08:51:37 »
O kadar saçma sapan yerler yazdın ki pes etmiştim umudum kalmamıştı ama sonunda iyi bir yerle anlaşmışsın hayırlı olsun
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Facebook Twitter Instagram