Gönderen Konu: Dr. Hakan Clinic / 24-08-2026 / 5300 Greft Sac Ekimi  (Okunma sayısı 468 defa)

Birand

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dr. Hakan Clinic / 24-08-2026 / 5300 Greft Sac Ekimi
« : 01 Eylül 2026, 11:19:51 »
Selam Arkadaslar,

24 Agustos tarihinde Hakan Clinic'de 5300 greft sac ekimi islemi yaptirdim. İslemden öncesi ve sonrasi fotoğrafları ekliyorum ve olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.

Ekim sonrasi dikkat etmem gereken konularda benide bilgilendirirseniz sevinirim. Kabuk dökümüm henüz olmadı daha 2-3 günü var sanırım, birde diğer arkadasların fotograflarına bakıyorum onların kabukları benimkiler gibi değil, ekimden sonra kafama tendürdiyot gibi birşey sürdüler ve halen o turuncu renk gitmedi. Kabuk dökümünden sonra gider mi ?

Birand

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Hakan Clinic / 24-08-2026 / 5300 Greft Sac Ekimi
« Yanıtla #1 : 01 Eylül 2026, 12:01:15 »
Ekim günü ve 1. hafta sonrasi fotolarida ekliyorum.

Birand

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 01 Eylül 2026, 20:44:07 »
Arkadaslar görüş bildirecek kimse yok mu ? Kabukların bu sekilde olması normal mi ? Kabuk dökümünden sonra hangi şampuani ve bakım ürünlerini kullanmamı tavsiye edersiniz ?

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 01 Eylül 2026, 21:13:22 »
Hakan hoca güzel bir ekim yapmış çizgisinden tanıyorum artık. Ekim 2 parçaya bölünmüş bunun nedeni açıklığın geniş olması. Sıklık güzel. Sakalların iyi görünüyor, seneye arkayı sakal destekli bir ekimle kapatabilirsin. Verteks ekimleri zordur elbette çok greft yer o dönme deseninden dolayı.

Hakan hocamız sana kullanılması gereken ürünleri ve medikal tedavileri söylemiştir. Ekim sonrası sürülmesi gereken kremler (donör alanına sürülecek vs.) antibiyotik vs.'ler zaten yapıyorsundur.
Saçın için faydalı olacak tek ürün finasteride'dir bunun dışında diğer şeylere (prp, mezo, eksozom vs.) paranı çöpe atma.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Birand

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 01 Eylül 2026, 21:23:49 »
Yusuf bey, yorumunuz için teşekkür ederim. Evet ilk günler Hakan hocanın dediği şekilde 3 gün antibiyotik kullandım. 2 gün öncede yine Hakan hocanın belirttiği dozda finastride almaya başladım ve düzenli kullanacam onu.

Ekilen bölgeye elimle hafif dokunduğumda arka taraflarda elime saçlar geliyor fakat ön bölgede sadece kabuk var, saçlar kabukların altında mıdır yoksa orada hiç çikmaya başlamadı mı ?

ve evet 1 ya da 1,5 sene sonra tepe bölgeyi kapatmak için ikinci ekimi düşünüyorum, tabi eğer bu ekimin sonucundan memnun kalırsam. Hakan hoca donör alanımın çok iyi oldugunu ve ikinci ekimi rahatlıkla karşıyabileceğimi söylemişti.

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 01 Eylül 2026, 21:32:15 »
Tamam fin kullanıyorsan saç için başka bir şey almana gerek yok. Ben şahsi araştırmalarım sonucu minoxidil de alıyorum ama bunun araştırmasını senin yapman gerekir ben kullan diyemem sadece fin kullan diyebilirim ki zaten kullanıyorsun.

Fin konusunda tıpkı her saç tedavisinde olduğu gibi devamlılık esastır saçına önem verdiğin sürece yani. Hakan hoca'nın tavsiye ettiği dozu kullanıyorsan üstüne söz söylemek zaten ne haddimize.
Tepen gelişecektir fin'den dolayı ve donörün de fin'den faydasını alacaktır.

Kabuk dökümü bildiğim kadarıyla 10-14 günde oluyor. Bölgesel farklılıklar olur ama şuan biraz daha dikkatli olmanda fayda var.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 01 Eylül 2026, 22:59:13 »
Arkadaslar görüş bildirecek kimse yok mu ? Kabukların bu sekilde olması normal mi ? Kabuk dökümünden sonra hangi şampuani ve bakım ürünlerini kullanmamı tavsiye edersiniz ?

Başkan Hakan clinic bu kafa açıklığına göre doğru seçim olmuş 2 aşamalı ekim planlaması saç çizgisini geriden çekmesi ve 5300 greftle yogun ve doğal saç ekimi yapıyor.

Ekimin hayırlı olsun.

Kafa açıklığı senin gibi olanlara 2 ekim düşünmesini istiyorum.1. ekim senin kafa gibi 2. ekim de vertekse.Genellikle böyle planlamayı Hakan clinic iyi hallediyor.

TL ile ekim yapanlardan

Cüneyt Hocayla Hakan Hoca iyi iş çıkarıyor bu sene MAŞALLAHları var
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Birand

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 01 Eylül 2026, 23:04:00 »
Yorumun için teşekkür ederim Conqueror baskan. Hakan hoca zaten ön çizgiyi çektiğinde seninle tartışacağımız yere geldik dedi ve elime aynayi verdi.

Ön çizginin biraz daha aşağıda olmasını istemem halinde Hakan hoca geri kalan yerlere sık bir ekim yapamıyacaklarını, çizgiyi biraz daha aşağı çekmek demek 1000-1500 grefti oraya kullanmamız gerek dedi ve doğallığıda böyle daha iyi yakalıyacagımızı söyledi.

Bende doktorun işine karışılmaz diyerek kabul ettim. Umarım kabuklarda bir an önce sorunsuz bir şekilde dökülürde en azından ekilen sacları görürürüm. Şu an kabuklardan dolayi saçları göremiyorum resmen.

Istanbulda yasamadıgımdan kabuk dökümünü kendim yapacagım, bana bir video göndereceklerini söylediler. Kabuk dökümünde önereceğiniz dikkat etmem gereken hususlar var mı ?

Hintell baskanda yorum yapsa, görüşlerini bildirse ne iyi olur :)

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 02 Eylül 2026, 00:44:10 »
Yorumun için teşekkür ederim Conqueror baskan. Hakan hoca zaten ön çizgiyi çektiğinde seninle tartışacağımız yere geldik dedi ve elime aynayi verdi.

Ön çizginin biraz daha aşağıda olmasını istemem halinde Hakan hoca geri kalan yerlere sık bir ekim yapamıyacaklarını, çizgiyi biraz daha aşağı çekmek demek 1000-1500 grefti oraya kullanmamız gerek dedi ve doğallığıda böyle daha iyi yakalıyacagımızı söyledi.

Bende doktorun işine karışılmaz diyerek kabul ettim. Umarım kabuklarda bir an önce sorunsuz bir şekilde dökülürde en azından ekilen sacları görürürüm. Şu an kabuklardan dolayi saçları göremiyorum resmen.

Istanbulda yasamadıgımdan kabuk dökümünü kendim yapacagım, bana bir video göndereceklerini söylediler. Kabuk dökümünde önereceğiniz dikkat etmem gereken hususlar var mı ?

Hintell baskanda yorum yapsa, görüşlerini bildirse ne iyi olur :)

Ben Dr. Bekir BEK Hocaya ektirdim saçları.Hakan Hoca nasıl bir yöntem önerir bilmiyorum.Whatsapp gruplarında cevap verirler sorarsın orada yardımcı olurlar.
Ben Dalin Bebek şampuanını life döküp köpürttüm köpüğü de alıp ekilen bölgenin üstüne elimden yavaşça bıraktım sonra elimle bastırmadan köpüğü yavaşça her yere dağıttım 2 dk felan bekledim spanç ile arkadan öne doğru çok hafif çekerek aynı yöntemle kabukları döktüm.Sonrada bakkaldan aldığım  ne ılık ne soğuk bir su ile kafamı arkadan öne doğru küçük bir tas ile yavaşca yıkadım.Çok spanç harcadım 10 ila 12 günler oldu kabuk dökümü bende.Sen Dr. Hakan Clinic ne derse onu yap sonuçta o klinik ekim yaptı saçlarına.
Uyurken ne olur ne olmaz yinede dikkat et kafanı sürtme boyun yastığı felan varsa faydalı olur ve  yanlarına felan yastık koy dikkat et uyurken
Tekrardan hayırlı olsun ekiminiz
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

xgxgx123

• Aktif Üye
  • Jr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 02 Eylül 2026, 18:05:29 »
Bende size yakın bir zamanda ektirdim hakn hocada,sizde mi sanki kabuk altında saç yok gibi hissediyorsunuz

Ciddiyetsiz Konular

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 02 Eylül 2026, 18:25:57 »
Hayirli olsun ekiminiz.

Ben dun kabuk dokumu yaptim ve yapana kadar sanki hic sac olmayacak gibi hissediyordum hatta kabuk dokumu esnasinda gelen saclari da gorunce moralim bozuldu ama sonra yikayip kurutunca gordum ki sac var :)

Merak etmeyin kabuk dokumu sonrasi goreceksiniz ki baya saciniz var.

xgxgx123

• Aktif Üye
  • Jr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 02 Eylül 2026, 18:27:30 »
Kafada çatlama normal mi,bemim sıklık nasıl sizce

Ciddiyetsiz Konular

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 02 Eylül 2026, 18:42:30 »
Kafada çatlama normal mi,bemim sıklık nasıl sizce

Hocam catlama neden olur hic bilemedim benden daha deneyimliler vardir yorum yapacak eminim.

Sadece verdikleri nemlendiriciyi hergun uyguluyorsunuzdur diye dusunuyorum. Sanki kalin kabuklanma ve kuruluk var gibi geldi aklima gelen tek sey gunluk bakim rutini.

Birand

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 02 Eylül 2026, 18:59:25 »
Bende size yakın bir zamanda ektirdim hakn hocada,sizde mi sanki kabuk altında saç yok gibi hissediyorsunuz
Selam dostum, valla aynen bende öyle hissediyorum. Elimi hafif dokununca arka taraflarda sacları hissediyorum ama ön taraflarda hiç sac yok gibi duruyor. Yapay zekaya ve hakan clinic'e sordum sacların kabukların altında oldugunu ve kabuk dökümünden sonra büyük oranda ortaya cikacağini söylediler. Bakalım yarın 10. gün ve fotoğrafları iletecem kliniğe, eğer kabuk dökümü yapabilirsiniz derlerse yarın yapacam.

Ciddiyetsiz Konular

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 02 Eylül 2026, 19:04:29 »
Selam dostum, valla aynen bende öyle hissediyorum. Elimi hafif dokununca arka taraflarda sacları hissediyorum ama ön taraflarda hiç sac yok gibi duruyor. Yapay zekaya ve hakan clinic'e sordum sacların kabukların altında oldugunu ve kabuk dökümünden sonra büyük oranda ortaya cikacağini söylediler. Bakalım yarın 10. gün ve fotoğrafları iletecem kliniğe, eğer kabuk dökümü yapabilirsiniz derlerse yarın yapacam.

Bence altinda saclar olduguna dair hic suphe yok bende kabuk varken hic sac yok diye dusunuyordum. Bu konuda moralinizi yuksek tutun.
Kabuk dokumu icinde gidip "Cetaphil Moisturizing Face and Body Lotion" aldim ve kafama boca ettim ardindan 45dk bekledim ve sonra dairesel hareketlerle bir sargi bezi yardimiyla kabuk dokumunu yaptim.

Facebook Twitter Instagram