Gönderen Konu: Sakaldan ekilir mi  (Okunma sayısı 231 defa)

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sakaldan ekilir mi
« Yanıtla #1 : 01 Eylül 2026, 21:19:16 »
Abi senin resimleri gördükçe gerçekten üzülüyorum.

Ben aynı durumda olsam (kesinlikle öneri değildir) 0.5 mg dutasteride +  minox başlar 1 yıl beklerdim. Sonra sakal destekli ekime giderdim çünkü artık o donöre dokunulamaz.

Bunun harici saç sistemi dışında bir çözüm göremiyorum.

Seninle ilgili hiçbir şey bilmiyorum ama büyük ihtimalle saçların lisede dökülmeye başladı. Çok agresif bir AGA'n var. NW7 + retrograde. Keşke hiç saç ekimine bulaşmasaydın ben o zamanlar olsa uyarırdım.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 01 Eylül 2026, 22:52:15 »
Sakalla ekim yapan Cüneyt Coşkun Bey  Dr.Hakan clinicin  yanına git çıkar mı çıkmaz mı sana anlatır.
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Lev1n

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 02 Eylül 2026, 11:37:10 »
Hocam konularınızı inceledim medikal tedavi olmadan çok zor düzgün bir görünüme kavuşmanız. Ben olsam Türkiyeden ziyade para biriktirip pitella'ya falan giderdim.

Ömür Muti

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
« Yanıtla #4 : 02 Eylül 2026, 11:54:16 »
Sagolun beyler tras olayım 4. Ekim olur mu diye net foto paylasacam konu acacam ilki normaldi 2. Iyidi ama yalnis tedavi sac azalttı simdi vertexe ektim 1500 kusur memnun olduğum kadar iste ne çıktıysa orta bos kalınca 300 500 sakal 300 falan düşünüyorum cok kapanmaz 3. Bile zor yaptim ama ortası bir tik olsun diye şansımı deneyeceğim ama ense iste ona gore karar verecem artik cok sagolun düşüncelerin icinde sagol kardesim

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 02 Eylül 2026, 14:56:07 »
Hocam konularınızı inceledim medikal tedavi olmadan çok zor düzgün bir görünüme kavuşmanız. Ben olsam Türkiyeden ziyade para biriktirip pitella'ya falan giderdim.

Evet tam pittella’lık da yazmak istemedim imkansoz diye
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 02 Eylül 2026, 15:02:39 »
Evet tam pittella’lık da yazmak istemedim imkansoz diye

Bu lev1n senin yan hesap mı la :D
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Lev1n

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 02 Eylül 2026, 15:47:01 »
Sagolun beyler tras olayım 4. Ekim olur mu diye net foto paylasacam konu acacam ilki normaldi 2. Iyidi ama yalnis tedavi sac azalttı simdi vertexe ektim 1500 kusur memnun olduğum kadar iste ne çıktıysa orta bos kalınca 300 500 sakal 300 falan düşünüyorum cok kapanmaz 3. Bile zor yaptim ama ortası bir tik olsun diye şansımı deneyeceğim ama ense iste ona gore karar verecem artik cok sagolun düşüncelerin icinde sagol kardesim

Sizin yerinizde olsam sakallara dokunmazdım tutmazsa saçları sıfıra vurur sakal bırakırdım. 300-500 sakalla düzgün görünüme ulaşmanız da zor o yüzden sakallardan da olmayın.

borella01

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 02 Eylül 2026, 16:44:10 »
üstat sen hep  yıllardır öneri almak için forumda türlü türlü konular açıyorsun ama önerilerinde hiç birine uymuyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu  :) bak 3  tane ekim yaptırdın hiç biri tutmadı baştan beri açtığın konularda sana önerilen herhangi bir yerde ektirseydin saç derdin bitmişti şu ana kadar ama sen önerilere kulak vermeyip adı şanı duyulmamış yerlerde ektirdin hani forum ahalisini ilgilendirmez ama konu açıp öneri istemende şu durumda abesle iştigal ve epey ilginç bir durum.

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 02 Eylül 2026, 17:45:40 »
Sizin yerinizde olsam sakallara dokunmazdım tutmazsa saçları sıfıra vurur sakal bırakırdım. 300-500 sakalla düzgün görünüme ulaşmanız da zor o yüzden sakallardan da olmayın.

Saçlarını sıfıra vuramaz donör alanı delik deşik olmuştur FUE yaralarından.
Ben kendim şu durumda olsam dut + hatta oral min başlardım (nuclear stack olarak geçer) duruma göre 2.5mg'a kadar çıkarırdım dut'u.

NW7 + retrograde + kötü planlanmış birsürü saç ekimi.

LÜTFEN EKİMİ BIRAK ARTIK DÜŞÜNME EKİMİ. İlla ekim istiyorsan Dr. Felipe Pittella adlı bir doktor var imkanın varsa onun sırasına gir bekleme listesi çok uzun.
  • Yaşınız 30

Ömür Muti

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
« Yanıtla #10 : 04 Eylül 2026, 10:07:33 »
Pitella kim bu arada pek değişiklik olmayacağını biliyom ama bir tik kapaticilik olursa ayrı ve bir kac konu actim  bazı klinikleri baktim olumsuz yorumda gördüğümde çekindim.olabilir tabi sonra etrafımda goreyij dedim hic burdakilerden denk gelmedim canli görüp memnun kalanlar olduğunda gittim 2. 3 kişinin saçını gozlemleyip ilki  pek iyi değildi qimdi foto atacam ilki 2. Ekim sonrasi sac olan kısımlarda yok denecek. Kadar azdı 2. Si yine ikinci ekim ama yalnis tedavi ile azaldi veya koruyamadım inceldi veya seyrediyorum bilmedim ama oyle kaldi tras olayım son bir konu acacam

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 04 Eylül 2026, 10:13:25 »
Donörün bitmiş durumda sakal ile de bu derece açıklığı anlamlı dolduramazsın.

İzleyebileceğin tek yolu söylüyorum doktor kontrolünde dutasteride başlamayı değerlendir 1 yıl boyunca bu tedaviyi al sonra sakal çalışan bir merkezde tepeye girmeden önlere sıkılaştırma işlemine gir. Ben olsam minoxidil de kullanırdım oral 2.5mg onu da doktoruna sor.

Bu yolu seçmezsen ömrünün sonuna kadar toppik kullanacaksın veya saç sistemi. Başka yol yok ekim yaptırma ekim adayı değilsin en baştan beri değildin şuan da değilsin.
Keşke ekim işi ehliyetle olsa. Sınava tabi tutulsa birçok kişinin hayatı kurtulur.

Bana kızanlar olmuştur jackalll adlı arkadaşa saç dökülmeni stabilize etmeden saç ekimi yaptırma sadece ekimle olmaz genetiğini yenemezsin demiştim umarım anlaşılır ne demek istediğim.

Sürekli yeni konu açıyorsun Hintell yazmış önceden fin + xpecia diye eğer dinlemeyeceksen insanları neden konu açıyorsun ki? Israrla yok hangi şampuan yok prp yaptırdın mı yok masaj yaptın mı gibi hiçbir anlamı olmayan tedavileri sormuşsun.
  • Yaşınız 30

Facebook Twitter Instagram