Koray hoca bu piyasada uzaydır. maddi imkanı olan herkese tavsiye ederim. Senin içinde hayırlısı olur inşallah.
Allah razı olsun felix hocam. Senin ve burda olan herkes için gönlün istediği sonuçlar olur inşallah.
Ama benim buranın yöneticisine bir sitemim var...saçlarım hakkında ne tavsiyelerde bulundular ne bisi önerdiler...
Hintell reyiz ayıp ediyor bencede . Gelsin yorumunu yapsın.
Sorun deil baba... belki zamanı yoktur... ben sadece çok kritik dönemlerdeyim. İnsan yüzüne kesinlikle çıkmıyorum ve hayatım resmen felç ... başımın çaresine bakarım bu halde bile ama aileme çok üzülüyorum. Çünkü dayilarim teyzelerim halalarim amcalarrım kuzenlerim ve beni tanıyan herkes anne babama diyorlar ki nerde oğlun neden göremiyoruz.
Bazen ziyarete geliyorlar saklanıyorum taki gidene kadar.:

((
Annem babam mahcup oluyorlar sonuçta
Ben ise kahr oluyorum
Aslında yanlarına gitmeyi çok isterim
Ama bu baş belası kesinlikle izin vermiyor
Amcamın evi 5 adım bizden uzak 3 senedir belki evlerine gitmemişim ve hepsi bana küs
Bana kullandıkları tabir şu " Karılar ondan daha iyi onlar bile evden çıkıp hiç olmasa hava bile olsa alıyorlar ama o almiyor diyorlar. Yani bana diyorlar.
İşte kendime yazık etmişim zaten ama annem babam çok üzülüyorlar boyle evlatları olduğu için
Beni azarliyorlar bazen susuyorum çünkü hakediyorum
Annem belki 100 defa bu halime ağlamıştır. Neden böyle yapıyorsun evladım diyor
Ama bir türlü anneee "SAÇ" yüzünden diyemiyorum.:

(( o kelime çıkmıyor. Biliyorum çıkarsa onlarda üzmüş olacam. O yüzden çıkmıyor çıkamaz asla ve asla...
Ne aile tarafı ne baba tarafı ne amcalar ne dayılar bizde kimse kel değil... bu musallat bana nasipmiş ne yapayım
Ama arkadaşlar varya vallahi çevrem yani akrabalarım çoğu kel olsaydı belki başımı saçımı zerre takmicaktim.
Ama bu halde yalnızım ve tek başıma ::

(( gene üzüldüm yahu... herkese hayırlı akşamlar... Rabbim kimseye böylesi bi dert bela vermesin inşallah.