Gönderen Konu: 32 yaşındayım. Bu başa kaç greft gider  (Okunma sayısı 20255 defa)

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 32 yaşındayım. Bu başa kaç greft gider
« Yanıtla #60 : 05 Mayıs 2018, 14:38:58 »
Koray hoca bu piyasada uzaydır. maddi imkanı olan herkese tavsiye ederim.    Senin içinde hayırlısı olur inşallah.

Allah razı olsun felix  hocam. Senin ve burda olan herkes için gönlün istediği sonuçlar olur inşallah.

Ama benim buranın  yöneticisine bir sitemim var...saçlarım  hakkında ne tavsiyelerde bulundular ne bisi  önerdiler...

Hintell reyiz ayıp ediyor bencede . Gelsin yorumunu yapsın.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #61 : 05 Mayıs 2018, 19:34:48 »
Koray hoca bu piyasada uzaydır. maddi imkanı olan herkese tavsiye ederim.    Senin içinde hayırlısı olur inşallah.

Allah razı olsun felix  hocam. Senin ve burda olan herkes için gönlün istediği sonuçlar olur inşallah.

Ama benim buranın  yöneticisine bir sitemim var...saçlarım  hakkında ne tavsiyelerde bulundular ne bisi  önerdiler...

Hintell reyiz ayıp ediyor bencede . Gelsin yorumunu yapsın.

Sorun deil baba... belki zamanı yoktur...  ben sadece çok kritik dönemlerdeyim.  İnsan yüzüne kesinlikle çıkmıyorum ve hayatım resmen felç ... başımın  çaresine  bakarım  bu halde bile ama aileme çok üzülüyorum. Çünkü  dayilarim  teyzelerim halalarim  amcalarrım kuzenlerim  ve beni tanıyan herkes   anne babama diyorlar ki nerde oğlun neden göremiyoruz.

Bazen ziyarete geliyorlar  saklanıyorum taki gidene kadar.::(((

Annem babam mahcup oluyorlar sonuçta
Ben ise kahr oluyorum

Aslında yanlarına gitmeyi çok isterim
Ama bu baş belası kesinlikle izin vermiyor

Amcamın evi 5 adım bizden uzak 3 senedir  belki evlerine  gitmemişim  ve hepsi bana küs

Bana kullandıkları  tabir şu  " Karılar ondan daha iyi   onlar bile evden çıkıp  hiç olmasa  hava bile olsa alıyorlar  ama o almiyor diyorlar. Yani bana diyorlar.

İşte kendime yazık etmişim zaten ama annem babam çok üzülüyorlar  boyle evlatları olduğu için

Beni azarliyorlar  bazen susuyorum çünkü  hakediyorum

Annem belki 100  defa bu halime ağlamıştır. Neden böyle yapıyorsun  evladım  diyor

Ama bir türlü  anneee "SAÇ" yüzünden  diyemiyorum.::((( o kelime çıkmıyor.  Biliyorum çıkarsa   onlarda üzmüş  olacam. O yüzden çıkmıyor  çıkamaz  asla ve asla...

Ne aile tarafı ne baba tarafı ne amcalar ne dayılar  bizde kimse kel değil... bu musallat bana nasipmiş  ne yapayım

Ama arkadaşlar varya vallahi  çevrem yani akrabalarım çoğu kel olsaydı belki  başımı saçımı  zerre takmicaktim.

Ama bu halde yalnızım  ve tek başıma :::(((  gene üzüldüm yahu... herkese hayırlı akşamlar... Rabbim kimseye  böylesi bi dert bela vermesin inşallah.

razzmatazz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 05 Mayıs 2018, 19:45:09 »
sevgili dinodin;
bu forumda ve gercek hayatta senin su anki saclarina sahip olabilmek icin binlerce lira harcayacak o kadar cok insan var ki... Anliyorum, elimizdekilerle tatmin olamiyoruz cogu zaman lakin senin durumundaki birinin saclari ile bu kadar yogun bir savasta olmasi baska bir soruna isaret ediyor. Biraz kendinden uzaklasip odagini baska konulara yoneltsen cok faydasini goreceksin.

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 05 Mayıs 2018, 20:14:29 »
Hocam yazdıklarını okuyunca gerçekten dumur oldum. Bunu kendine yapmamalısın ailene hiç yapmamalısın. Biraz kanaatkâr olmalıyız sadece senin için söylemiyorum hepimiz için geçerli bu. Hayatta elimizde olan değerlerin kıymetine hep yitirdigimizde mâlik oluyoruz. Aşağıda linkteki videoyu izlemeni tavsiye ederim sana, insanlar ne dertler ile uğraşıyorlar görmen için. Elbette ki bu saç  sorunun üstesinden geleceksin ama sanki senin sorunun başka bir yerde...

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 06 Mayıs 2018, 12:36:19 »
sevgili dinodin;
bu forumda ve gercek hayatta senin su anki saclarina sahip olabilmek icin binlerce lira harcayacak o kadar cok insan var ki... Anliyorum, elimizdekilerle tatmin olamiyoruz cogu zaman lakin senin durumundaki birinin saclari ile bu kadar yogun bir savasta olmasi baska bir soruna isaret ediyor. Biraz kendinden uzaklasip odagini baska konulara yoneltsen cok faydasini goreceksin.

Alıntı yapılan: robie_fowliver
link=topic=4295.msg100816#msg100816 date=1525540469
Hocam yazdıklarını okuyunca gerçekten dumur oldum. Bunu kendine yapmamalısın ailene hiç yapmamalısın. Biraz kanaatkâr olmalıyız sadece senin için söylemiyorum hepimiz için geçerli bu. Hayatta elimizde olan değerlerin kıymetine hep yitirdigimizde mâlik oluyoruz. Aşağıda linkteki videoyu izlemeni tavsiye ederim sana, insanlar ne dertler ile uğraşıyorlar görmen için. Elbette ki bu saç  sorunun üstesinden geleceksin ama sanki senin sorunun başka bir yerde...

Sorun başka yerde demişsiniz... madem öyle söyleyin  bende rahatlayalım...
Saç değilde  ne diye saçı bahane ediyorum  lütfen söyleyin
Sizin bildiğiniz ve benim bilmediğim  başka şey nedir.:(((

Bana kanaat kar ol. Saçı sorun etme demişsiniz . O zaman bu forum neden var... sorun yok diye anladım.

Sorun yok madem siz ben diğerleri  neden burda  hepsi bahane mi

Bahane diyelim. Doktora gidip hatta 100 bin bile  vermek zorunda kalan insanlar biliyorum.  Ve belki parası sadece odur... sorun yok diye keyiften veriyor öyle mi

İnsanlar her ne kadar içi güzel olsun deselerde  ben inanmam
 Herkes dışa bakiyor.

Arkadaş  bana youtubeden  video atıyor ne hastalıklar var gör diyor...  şimdi ben diyorum  ki  milyonda bir hastalık varsa  bir kişide tecelli ediyorsa herkes onun  için üzülür  ve yardım etmeye çalışır  ama dua ile  ama maddiyat ile

Vana şükredin  diyorsunuz... diyorum ki eğer dünyada  100 kişi varsa şükreden  bunlardan ikincisi yada üçüncüsü muhakkak benim.

O yüzden kimse  kafalan şukretmelisin  dememeli  kimse kimsenin halini  bilmiyor
İçimizi  dışımızı sadece Allah biliyor.

Devletimize sitemim büyük... basit bir nezle hastalık sayılıyorsa  basit bir baş ağrısı  hastalık sayiliyorsa  eline  küçücük bir diken battığınında  hastalık sayılıyorsa  küçücük bir sivilce  hastalık sayılıyorsa   ve bu  hastalıklar  ücretsiz  devlet hastanelerinde tedavi ediliyorsa.

Neden neden neden  insanın ölümüne dahi  yol açabilecek seviyede olan bu BÜYÜK  hastalık  bırakın küçük hastalık hastalık bile sayılmayan ve devlet eliyle tedavi edilmeyen bu hastalık  hastalık olarak kabul edilmiyor

.... sanırım boşuna konuşuyorum.  Saç  hastalığını  yaşayan  insanlar bile beni anlamiyor...

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 06 Mayıs 2018, 13:08:16 »
Dinodin durumuna gerçekten çok üzüldüm. Ama saçının dökülmesine değil psikolojik durumuna. Saçına baktığımızda çok rahat bir şekilde çözülebilecek bir açıklığın var. Saç dökülmesinin insanları ne kadar zor durumlara getirebileceğini seninle görmüş olduk.

Anladığım kadarıyla sen bu sıkıntını günlük hayatta kimseyle paylaşamıyorsun. Bu forumda yazarak içini döküyorsun. İyi yapıyorsun birileriyle paylaşabilmek önemli. Buradaki üyeler de sana yardımcı olmaya çalışıyor. Şunu bilmeni isterim ki sen saç ekimi yaptırsan ve aslında güzel sonuç alsan da sorunların bitmeyecek gibi görünüyor. Bu nedenle saç ekimi için araştırmanı yap. Maddi durumunu bilmiyorum eğer şu anda yeterli bir seviyede değilse para biriktir iyi bir doktora emanet et kendini. Ancak öncelikle psikolojik tedavi görmen gerekiyor. Burada bizler sana ne yazarsak yazalım “beni anlamıyorsunuz” diyeceksin. Profesyonel yardım alman en doğrusu.

Hatta psikolojik yardım alırken yine gel burada anlat süreci. Şunu konuştuk şöyle davranmamı önerdiler diye. Umarım bu ruh halinden bir an önce çıkarsın.
The World is Yours

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 06 Mayıs 2018, 13:25:42 »
Psikolojik  diye beni iteliyorsunuz... bende  siz ne derseniz  " beni anlamıyorsunuz "  diyip  bir döngü  içinde kalıyoruz. Evet  günlük hayatta  kimseye diyemiyorum  derdimi... burda açılıyor olabilirim.
Bir gün Allah izin verirse  ben bu illettin   yok edileceğine  inanıyorum. Çünkü Allah  ölümden  başka her derdin dermanını  vermiştir.

Olurda  bu dermanı ben bulurum.... psikolojik  diye geçiştirin efendim sorun yok

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 06 Mayıs 2018, 15:32:41 »
Psikolojik  diye beni iteliyorsunuz... bende  siz ne derseniz  " beni anlamıyorsunuz "  diyip  bir döngü  içinde kalıyoruz. Evet  günlük hayatta  kimseye diyemiyorum  derdimi... burda açılıyor olabilirim.
Bir gün Allah izin verirse  ben bu illettin   yok edileceğine  inanıyorum. Çünkü Allah  ölümden  başka her derdin dermanını  vermiştir.

Olurda  bu dermanı ben bulurum.... psikolojik  diye geçiştirin efendim sorun yok

Hocam seni itelemiyoruz saç problemine de saygı duyuyoruz. Lakin bunda akrabalarından kaçacak sevgilinden ayrılacak bir durum olmadığını söylüyoruz . Tony Montana arkadaşın dediği gibi profosyonel destek al gel bu başlıkta içini dökmeye devam et . O ara paranı biriktirip en iyisine yaptır yanındayız .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Cem

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 06 Mayıs 2018, 17:11:50 »
Bi zamanki kendimi goruyorum sizin yazdiklarinizi okuyunca.keske kesin bi cozumu olsa da hepimiz kurtulsak.ama psikolojik olarak bunu atlatmak cok onemli yoksa dunyanin en iyisine ektirseniz bu duygu durumlarinizi atlatamazsiniz.ben biraz astim bunlari ama yeterli mi bilmiyorum hala sac deyince icimde bir burukluk oluyor.keske elimizden bisey gelse senin icin dostum sahsen ben cok etkilendm uzuldum durumunuza.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 06 Mayıs 2018, 17:39:18 »
Bi zamanki kendimi goruyorum sizin yazdiklarinizi okuyunca.keske kesin bi cozumu olsa da hepimiz kurtulsak.ama psikolojik olarak bunu atlatmak cok onemli yoksa dunyanin en iyisine ektirseniz bu duygu durumlarinizi atlatamazsiniz.ben biraz astim bunlari ama yeterli mi bilmiyorum hala sac deyince icimde bir burukluk oluyor.keske elimizden bisey gelse senin icin dostum sahsen ben cok etkilendm uzuldum durumunuza.

Üzülmeyin  bana efendim

Ben en cok durumu benden kötü olanlara üzülüyorum. Bu hayatta kendim hep ikinci plandadır. Allah sizden razı olsun  Dua etmeniz yeterli olacaktır

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 08 Mayıs 2018, 17:20:31 »

Hintel bey genede  yorumunuz için  teşekķür ederim

Ama ben hep sizi bekledim   iyi yada kötü bişi demeniz  için

Küsüm  size. Bu küslük sizi etkilemez çünkü  hayatınızda  dilim   beni tanımıyorsunuz. Çokta  tın der  atarsınız

Ama ben üzüldüm malesef.siz bakmayın bana
« Son Düzenleme: 12 Mayıs 2018, 00:59:07 Gönderen: Hintell »

Ozgur

• Full Member
« Yanıtla #71 : 08 Mayıs 2018, 19:01:13 »
Hintell bu konudan sonra ben intihar etmeye karar verdim. Sen anladın sebebini  ;D

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 08 Mayıs 2018, 19:28:23 »
Yalnız Hintell bildiğin trip yiyor şuan :)))

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 08 Mayıs 2018, 19:41:07 »
Merhaba dinodin.

Saçların gayet güzel sekılde düzelicek bir durumda sıklaştırma ekimi riskli bir ekim ve sorun yaşamadan var olan saçlarına zarar verilmeden ekilmeli bunu en iyi kimin yapacağınıda biliyorsun adres belli.

Bence rahatla çünkü harika olur saçların ve bu sorundan kurtulursun bu kadar kafana takma

Bu kadar takındı haline getirip hayatını mahfediğin bir durum inan yok rahatla biraz altu üstü saç senden ailenden çok önemli değil bosuna bunları yaşatırıyorsun kendine saç sendeki piskolojik sorunları tetiklemiş ve hayatındaki her durumu Saçlarının durumuna bağlıyorsun

Keller hayatlarını süper yasıyor en güzel kızlarla gezıyor gülüyor eğlenıyor yani durum birazda insanın düşğncelerinde bitiyor kendini geliştirmek ile alakalı herşey fiziksel beyinsel olarak
Ama malesef biz saçlar olunca herşey düzelicek piskolojisindeyiz

Kendimizi geliştirmeyi unutuyoruz kültür seviyesi yabancı dil konusma tarzı kailete bunlar saçtan çok daha önemli seyler insan ilişkileri bunlardan geri kalınca saçların olduğu zaman gene birşey değişmiyor.

Madem evdesın 3 senedir bu piskolojiyr kafayı takmıssın boş durma kendini geliştir öz güvenini kazanana kadar kimse aaa bu çocugun saçı var hemen buna vereyim demez.. :) 

Kardeşim bosuna kendini paralıyorsun gidersin ektirirsin kurtulursun. Bu piskolojiyi abartmaya devam edersen saç ekimi bile seni mutlu etmez çünkü hep bır sorun bir ayrıntıya kafanı takarsın saçlarında.

İnsanların sana yazdıklarınıda yanlış analama bir çözüm sunmaya çalışıyorşar seni anlamadıklarını sanıyorsun ama seni senden daha iyi anladıkları için bunları yazıyorlar
Sen sanırım seni anlamalarını yazdıklarına hak verip bu şekilde davran haklısın demelerini bekliyorsun?
Suan bir gerçek var ortada yaşadığın normal bir durum değil herkes üzülür ama sen biraz durumu abartmıssın insanlarda bunun farkında olmanı ve normale dönmen için  sana fikirlerini yazıyor.

Bana olan siteminide anlayışla karşılıyorum ama benim açımdanda bakmalısın 1000 lerce konu 100 lercr günlük özel mesaj ve aynı sorunları yaşayan  sayısız insan ve bunun yanında özel hayatımız işimiz gücümüz  hangi birine yardımcı olabiliriz ki elimiZden gelenin fazlası ile burdayız.

Burdaki arkadaşlarda her konuda yeterince bilgili ve yardım severler sana senin için en doğru yolu göstermişler ve özellikle senınle ilgilenmişler yani ben yada onlar farketmez bir ayrıcalığımız yok.

Ne yaşadıysak kendimiz yaşadık ne yaptıysak kendimiz yaptık
Yaşadıkların Anlatıkların kendi seçimlerin bazen insanlar daha iyi bir yol varken önünde
Yürüdüğü yollara çiçekler yerine kendi problemleri ile  süsler battıkça batar ve nereye baksa bunları tekrar tekrar Yaşamayı tercih eder..

Sen yolunu değiştir kardeşim problemlerin yerine  etrafı yapmadıkalrınla süsle normale dön
Saç sorununuda çözersin zaten.

Hintel bey genede  yorumunuz için  teşekķür ederim

Ama ben hep sizi bekledim   iyi yada kötü bişi demeniz  için

Küsüm  size. Bu küslük sizi etkilemez çünkü  hayatınızda  dilim   beni tanımıyorsunuz. Çokta  tın der  atarsınız

Ama ben üzüldüm malesef.siz bakmayın bana

dinodin  kardeş inanki burda herkes birbirini umursuyor,

çünkü  kişi karşısındakine bakarken onu, kendinin  ya eski hali yada, gelecekteki hali olarak görüp empati yapıyor. Biz hepimiz burda hep  beraberiz,

aynı duygu durumunun farklı aşamalarını yaşıyoruz.

Kimi geçmiş zamanımızı, kimide henüz bilemediğimiz, geleceğimizden bir parçayı yansıtıyor.

Bir gün bu forumdaki herkes  yaşlanıcak, bu günlerimizi  inanki acısıyla tatlısıyla hep sevgiyle yaad edeceğiz.

Burda herkes özel durumunu paylaşıyor.en makaracı olanımız bile kendinden bir katkı sunuyor.

Meselâ sizde bu forumda  bence, benim birzamanlar yaşadığım bir hali  yansıtıyorsunuz.katkın bu bence....tabir bardağın dolu tarafına bakarsak😀
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 08 Mayıs 2018, 20:34:04 »
Ahhh Hintell Başkan ahhh 😄 kolay değil Hintell olmak
The World is Yours

Facebook Twitter Instagram