Gönderen Konu: 19.09.2018 - Zeynep Günel - Real Hair Center Þiþli - 32 yaþ 3600 Greft  (Okunma sayýsý 2050 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • Ýleti: 11127
Ekiminizin Hayýrlý olmasýný dilerim umarým sonucu güzel olur pek ekimini görmedik bu firmanýn umarým süreç sonuna kadar paylaþýp forumu bilgilendirirsiniz.
Global Moderator

Hardyboy

• Full Member
  • Ýleti: 107
  • Saç ekimi sonuçlarý
Kardeþ google ve instagrama istanbul saç ekimi diye yaz arat 100 tane ayrý firma çýkýyor. Ne demek bir burasý var dediðimin nesi garip geldi anlamýyorum.

Ben yazdým þimdi kardeþ dediðin yeri ama sadece kendi siteleri çýktý ,sen yanlýþ yere bakmýþ olmayasýn.o dediðin istanbul hair center olmasýn.

Gladius

• Newbie
  • *
  • Ýleti: 37
  • Saç ekimi sonuçlarý
Arkadaþlar merhaba herkese. Sanýrým forumda bir sorun vardý ulaþamadým. Neyse konuya geçeyim.

Bugün 18.gün kabuklar 11. Günde dökülmüþtü tamamen. Kaþýntý, aðrý, acý sýzý yok. Saç alýnan bölge toparlýyor kendini hatta baya toparladý. Dün kuaföre gittim ense çizgimdekn kulak arkasýna kadar giden alýnmayan saçlarýmý makasla kýsalttýrdým. Daha doðak bir görüntü oluþtu.

Þok dökülme gibi birþey olmadý henüz. Beklemedeyim. Ama kökten olmayacak þekilde kýrýlma kopma gibi þeyler oluyor ara ara. Bandana kullanýyorum hala dýþarý çýkarken. Söyleyeceklerim bu kadar iyi forumlar.

blackman

• Full Member
  • Ýleti: 142
  • Saç ekimi sonuçlarý
Maþallah diyelim doner alan çok güzel görünüyor tahriþ seyrekleþme falan hiç yok.
Ekim alanýda fena deðil iyi yolda gidiyor her þey ama þok olursada bu saatten sonra canýný sýkma kardeþim, dökülenler geri gelir çok sabýr iþi bu saç ekimi  :)

Gladius

• Newbie
  • *
  • Saç ekimi sonuçlarý
Arkadaþlar merhaba. 22. Gün. Ve 3 gündür þok dökülme yaþýyorum. Ýlk gün yoðundu ama þimdi azaldý tek tük geliyor. Bugün 3. Günü dökülmenin.

Birkaç sorum olacak, dökülen saçlar bende koparak dökülüyor. Fotoda da görebilirsiniz, hani ucunda siyah yada beyaz kök gibi birþey yok. Direk kopuyor dipten öyle dökülüyor.

Birde ya xpecia yada bandana takmama baðlý olarak diye düþünüyorm. Alnýmda isilik gibi küçük kabarcýklar çýktý. Acaba xpecia içinde alerjim olan birþey mi var yada bandana alnýma deðiyor diye mi?

Ama yurtdýþýnda þantiyede kafamda bandana bere çok gezdim hiç böyle olmamýþtý. Yada xpecia 10 gün kullandým 10. Günden sonra baþladý bu alerjim olsa ilk kullanýmdan sonra baþlamasý lazým deðil mi? Ve acayip rahatsýz ediyor beni bu görüntü.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
Anlýndaki þiþlik neden çýktý bunu bilemem ama stres operasyon sonrasý olusabýlýcek normal bir durumdur diye düþünüyorum

Onun dýþýnda dökülmen normal sorun yok
Global Moderator

Gladius

• Newbie
  • *
  • Saç ekimi sonuçlarý
Anlýndaki þiþlik neden çýktý bunu bilemem ama stres operasyon sonrasý olusabýlýcek normal bir durumdur diye düþünüyorum

Onun dýþýnda dökülmen normal sorun yok

Hocam bildiðim kadarýyla döküldükten sonra tüy gibi çýkýyor sertleþiyor kalýnlaþýyor. Ama benimki koparak döküldü. Yani orada kök kaldý hatta çoðu yerde saçýn ucu görünüyor. Kalan kýrýlmýþ ucu gözüken saçlarda dökülecek mi yoksa öyle uzayacak mý?

Sergeant

• Hero Member
  • Ýleti: 541
  • Saç ekimi sonuçlarý
Arkadaþlar merhaba. 22. Gün. Ve 3 gündür þok dökülme yaþýyorum. Ýlk gün yoðundu ama þimdi azaldý tek tük geliyor. Bugün 3. Günü dökülmenin.

Birkaç sorum olacak, dökülen saçlar bende koparak dökülüyor. Fotoda da görebilirsiniz, hani ucunda siyah yada beyaz kök gibi birþey yok. Direk kopuyor dipten öyle dökülüyor.

Birde ya xpecia yada bandana takmama baðlý olarak diye düþünüyorm. Alnýmda isilik gibi küçük kabarcýklar çýktý. Acaba xpecia içinde alerjim olan birþey mi var yada bandana alnýma deðiyor diye mi?

Ama yurtdýþýnda þantiyede kafamda bandana bere çok gezdim hiç böyle olmamýþtý. Yada xpecia 10 gün kullandým 10. Günden sonra baþladý bu alerjim olsa ilk kullanýmdan sonra baþlamasý lazým deðil mi? Ve acayip rahatsýz ediyor beni bu görüntü.
Xpecia sivilce yapmýþ hocam günde bire düþür

Gladius

• Newbie
  • *
  • Saç ekimi sonuçlarý
30. Gün yarýn. Fotoðraflarý az önce çektim. Þok dökülme hala durmadý 9 gündür devam ediyor. Ýlk günler koparak dökülmüþtü, 4-5 gündür kökten dökülüyor. Saç diplerim kýrmýzý. Koparak dökülenleri fotodan görürsünüz. Onlar öyle uzar mý yoksa onlarda uzayýnca dökülecek mi bilmiyorum.

Þu an tek isteðim ekilenlerin görünüþ açýsýndan kötü olmamasý için hepsinin dökülmesi. Ve kendi eski saçlarýýmýn uzamasý. (ekim bölgesinde ki kendi saçlarýmda uzamýyorok yavaþ uzuyor yada farketmiyorum. ) 1 aydýr kelim. Bu görüntü beni rahatsýz ediyor.

Gladius

• Newbie
  • *
  • Saç ekimi sonuçlarý
Arkadaþlar 42. Gün. Donör bölgeden rahatsýzým. Çok mu belli bilmiyorum. 42. Gün için normal mi bu :(( gerçekten moralim bozuldu. Ve üstlerde kendi saçlarým uzamýyor az çýkýyor. Noluyor süreç normal mi arkadaþlar bir bakar mýsýnýz lütfen :((

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
Merak etme toparlar donör bölgesi bunlarýn hepsi bir süreç bir anda olmuyor sabýrla beklemelýsýn kardeþim
Global Moderator

Sonnyto

• Hero Member
  • Ýleti: 652
  • Saç ekimi sonuçlarý
Donör þu an normal görünüyor, can sýkacak bir þey yok, kaldý ki daha da toparlar donör. Süreç normal ilerliyor, çýkýþlar için çok erken. Canýný sýkma, inþallah dilediðin gibi olur saçlarýn.

Gladius

• Newbie
  • *
  • Saç ekimi sonuçlarý
Çok teþekkür ederim yorumlarýnýz için. Þunu sormak istiyorum, yani toparlamasý demek uzayýnca uzayan saçlarýn boþluklarý kaPatmasý demek mi?

Kýsa kestirmemem laýzm o halde saçýmý hiç

tsimonoce

• Hero Member
  • Ýleti: 650
  • Saç ekimi sonuçlarý
Gecmis olsun...
ZIGZAG in sonucunu görmek istiyom... sonuna kadar fotolari paylas.....

Gladius

• Newbie
  • *
  • Saç ekimi sonuçlarý
58. Gündeyim. Þok dökülme baya süre önce durdu. Eski mesajlarýmdan bakabilirsiniz. Donör bölge kaþýntýlarým devam ediyor. Saç çýkýþlarý henüz baþlamadý ama kafam kaþýnýyor. Belkide baþladý o küçük saçlar çýkan saçlar ama sanmýyorum. Sivilcelenme sadece donör bölgede mevcut.

10. günden itibaren sadece Xpecia kullanýyorum günde 2 tablet. 1 kutu bitti diðerine geçtim. Ve saç dökülmesi karþýtý þampuan kullanýyorum.

Þu an için sorun yok gibi. Bakýcaz zaman neler gösterecek.

Facebook Twitter Instagram