Google arama barý sitemize eklendi.Dr yada saç ekimi uzmaný ismini yazarak site içi hýzlý arama yapabilirsiniz.
Kardeþ google ve instagrama istanbul saç ekimi diye yaz arat 100 tane ayrý firma çýkýyor. Ne demek bir burasý var dediðimin nesi garip geldi anlamýyorum.
Anlýndaki þiþlik neden çýktý bunu bilemem ama stres operasyon sonrasý olusabýlýcek normal bir durumdur diye düþünüyorumOnun dýþýnda dökülmen normal sorun yok
Arkadaþlar merhaba. 22. Gün. Ve 3 gündür þok dökülme yaþýyorum. Ýlk gün yoðundu ama þimdi azaldý tek tük geliyor. Bugün 3. Günü dökülmenin.Birkaç sorum olacak, dökülen saçlar bende koparak dökülüyor. Fotoda da görebilirsiniz, hani ucunda siyah yada beyaz kök gibi birþey yok. Direk kopuyor dipten öyle dökülüyor. Birde ya xpecia yada bandana takmama baðlý olarak diye düþünüyorm. Alnýmda isilik gibi küçük kabarcýklar çýktý. Acaba xpecia içinde alerjim olan birþey mi var yada bandana alnýma deðiyor diye mi?Ama yurtdýþýnda þantiyede kafamda bandana bere çok gezdim hiç böyle olmamýþtý. Yada xpecia 10 gün kullandým 10. Günden sonra baþladý bu alerjim olsa ilk kullanýmdan sonra baþlamasý lazým deðil mi? Ve acayip rahatsýz ediyor beni bu görüntü.