Gönderen Konu: Ektirmeli miyim?  (Okunma sayısı 24538 defa)

Cassowary

• Sr. Member
Ynt: Ektirmeli miyim?
« Yanıtla #30 : 12 Ağustos 2019, 13:41:28 »
çizgi çok aşağıda yahu .. Niyetine girmişsin anlaşılan . Bu yaşlarda emare göstermeyebilir vertexe aldanmamak lazım.. 1.derece baba , 2.derece abilerinin(varsa) ve 3.dereceden dayı,amca,dede tepe ve vertex sağlam mı ? öz kardeşin ikinci dereceden akraba sayıldığını öğrendiğimden beri şaşkınım :D  her neyse ..

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 12 Ağustos 2019, 13:46:58 »
çizgi çok aşağıda yahu .. Niyetine girmişsin anlaşılan . Bu yaşlarda emare göstermeyebilir vertexe aldanmamak lazım.. 1.derece baba , 2.derece abilerinin(varsa) ve 3.dereceden dayı,amca,dede tepe ve vertex sağlam mı ? öz kardeşin ikinci dereceden akraba sayıldığını öğrendiğimden beri şaşkınım :D  her neyse ..
Babanın vertex tamamen  kel değil(önlerde de saç var baya)  ama bayağı seyrek, amca dayı da hiçbir problem yok dayının saçından tarak geçmiyor   :D anne tarafı dede nw7 hava alanı gibi.. (Babamdan geçtiğini düşünüyorum şakaklardaki açılma şekli birebir..)  vertex ilerleyen yıllarda seyrelirse oraya da ekim yaptırırım ki benim için önemli olan ön çizgi ön taraf güzel olsun yine tatmin eder beni..

Cassowary

• Sr. Member
« Yanıtla #32 : 12 Ağustos 2019, 13:59:22 »
valla yönlerdirmek gibi olmasın o konuda yorum kesinlikle yapamam , Hoca sana 2000 greft demiş ki normal arkadaki saçlarının yoğunluğuna denk getirebilmek için . Ortalama 2000/3000 greft ile vertexin kapanacağı bir sayıyı şakak ve ön çizgiye harcamak bilemedim yaa.. Tek diyebileceğim 30 yaşına kadar beklemen vallahi de billahi de 20 den sonra zaman şıp diye geçiyor :D  ama karar senin ..

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 12 Ağustos 2019, 14:05:13 »
valla yönlerdirmek gibi olmasın o konuda yorum kesinlikle yapamam , Hoca sana 2000 greft demiş ki normal arkadaki saçlarının yoğunluğuna denk getirebilmek için . Ortalama 2000/3000 greft ile vertexin kapanacağı bir sayıyı şakak ve ön çizgiye harcamak bilemedim yaa.. Tek diyebileceğim 30 yaşına kadar beklemen vallahi de billahi de 20 den sonra zaman şıp diye geçiyor :D  ama karar senin ..
Bu iğrenç psikolojiyle geçmiyor hocam geçmiyorrr ::::(
Yine de beklemeye çalışıyorum ama bilmiyorum ne kadar bekleyebilirim.. tek istediğim sıkı bir ön çizgi gerisini bu kadar takacağımı sanmıyorum..

davud123

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 12 Ağustos 2019, 19:51:32 »
Bnce bir problemin yok kafanda büyüttükçe ve bunu düşündükçe kendin sprun olarak görmeyr devam edersin unutma insanoğlu doyumsuzdur sana şimdi bir el çırpması ile dilediğin saçı versek onada mutlaka bir kulp bulacaksın

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 15 Ağustos 2019, 03:32:21 »
Dostum saç tipin benimkine çok benziyor bende 24 yaşında şahin hocaya ekim yaptırdım. Benimde hayalimde öyle bir çizgi vardı ama şahin hoca boyle bir çizginin mümkün olmadığını söylemişti. Senin saçın şakak bölgesinden 1 parmak daha öne gelir, tam ön çizgide oynama olmaz ona da değerse sen bilirsin bence değmez şimdilik en azından 3 sene daha beklemelisin sonuç olarak donör bölge altın değerinde bizler için ve geri dönüşü olmayan bir yol bu ekim işi kararını iyi ver

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 15 Ağustos 2019, 10:50:48 »
Dostum saç tipin benimkine çok benziyor bende 24 yaşında şahin hocaya ekim yaptırdım. Benimde hayalimde öyle bir çizgi vardı ama şahin hoca boyle bir çizginin mümkün olmadığını söylemişti. Senin saçın şakak bölgesinden 1 parmak daha öne gelir, tam ön çizgide oynama olmaz ona da değerse sen bilirsin bence değmez şimdilik en azından 3 sene daha beklemelisin sonuç olarak donör bölge altın değerinde bizler için ve geri dönüşü olmayan bir yol bu ekim işi kararını iyi ver
Evet dökülme tiplerimiz çok benziyor saç çizgisi 1 2 tık yukarda olabilir, ama çok da yukarıda istemiyorum saç çizgisini. Yurt dışına gideceğim için (en geç 2 sene sonra) buraya geri dönmem pek mümkün olmayabilir  o yüzden ön tarafı ektireyim ilerde oturum sorununu çözdüğüm zaman da (açılırsa) tepeleri gelip ektiririm diye düşünüyorum ama gitmeden bi ekim mutlaka yaptırıcam.

Gardyans

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #37 : 15 Ağustos 2019, 11:36:47 »
Sac ekimi yapmayacaksan bile xpecia tablet bioton filan kullan dokulmeyi yavaslatir en azindan. Sac ekimi yapacaksan arkadaslarin dedigi gibi 1500 sac ile ekim yap bu sayede ileriye de ekim saci kalir

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 03 Eylül 2019, 08:34:27 »
Abiler donorün bi kısmı ekim yapılmamasına rağmen ekim yapılmış gibi duruyor tıraştan mı öyle neden böyle anlayamadım bi bakar mısınız

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 03 Eylül 2019, 08:40:44 »
Birde böyle tepeden atayım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 03 Eylül 2019, 10:23:35 »
Donörün güzel maşallah orayı kısa kestirmişssin normal..
Global Moderator

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 03 Eylül 2019, 11:16:31 »
Donörün güzel maşallah orayı kısa kestirmişssin normal..
Umarım moralimi bozmamam için söylemiyorsundur abi içimi rahatlattın vallaha

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 03 Eylül 2019, 11:18:18 »
Nelala yav ne görüyorsam onu söylerim

Donörün standartın üstünde sıklıkta ve kaliteli

Deli olma yani bunlara kafa yorup:)
Global Moderator

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 03 Eylül 2019, 11:20:20 »
Nelala yav ne görüyorsam onu söylerim

Donörün standartın üstünde sıklıkta ve kaliteli

Deli olma yani bunlara kafa yorup:)
Derin bi ohh çektim bunun üstüne sağol abi yorumun için ☺️☺️

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 09 Eylül 2019, 17:13:49 »
Psikolojik olarak çok yoruldum.. her ne kadar dökülme az gözükse de ön çizgi bozulduğu için saç doğru dürüst şekil almıyor çok kötü gözüküyor dökülmem aktif olarak durmadan devam ediyor ve her geçen gün biraz daha kelleştiğimi hissediyorum. Hergün aynanın karşısında saatler geçirmekten gerçekten çok sıkıldım ve bunaldım. Ön kısıma ekim yaptırmak istiyorum bekle derseniz malesef bekleyemem. Gerekirse 2 3 ekim yaptırırım. Ektirsem ileride çok pişman olur muyum hintell abi özellikle senden yorum bekliyorum ama bu şekilde de yaşamak  ızdırap.. ektirmek istiyorum.

Facebook Twitter Instagram