180 den sonra epey gelişmiş, biraz daha seyreklik mevcut, ama dahada gelişir bir kaç ay daha olumlu sonuçlanacak bence😊
Biraz gec gelisiyor surec ama umarim dedigin gibi birkac aya gelismeler kesilmez, seyreklikler dolar ve olumlu gozlemlerimizi paylasiriz, selamlar.
Hocam ASMED ekimlerine göre ne kadar geriden gelse de standart ekimlerin çok üzerinde. Folikül uzunluğu çıkışların geç olmasının ana sebebi lakin folikul uzunlugunun cok olmasi demek ekilen saclarin cok daha saglikli cikmasi demektir. 2-3 ay daha sabredin derim ben. Eğer 2-3 ay sonra bi gelişme olmazsa o zaman kesinlikle ücretsiz revize yapmalari lazım. Insallah hepsi en kısa sürede çıkar ve harika saćlariniz olur.
Dostum guzel temmenilerin icin tesekkur ederim, mutlaka 2-3 daha sabredecegiz, kuruma guveniyorum, fakat sacin surecin bu ayinda ve haliyle standard ekimlerin uzerinde oldugunu pek dusunmuyorum, en onemlisi umarim sonuclandigi vakit ASMED standardlarinda olur. Selamlar.
Yani ben çok iyi olmus diyemem . Umarım daha da gelişir:)
Simdilik ayni fikirdeyiz dostum, ama sadece simdilik

dedigin gibi umarim daha da gelisir, selamlar.
Dostum merkez görüştün mü ne diyorlar çünkü olmamış malesef saçlar 260 gün olmuş
Dostum onumuzdeki haftanin sonunda tam 9.ay fotograflarimi merkeze gonderecegim, ASMED’in yorumlarini buradan mutlaka paylasirim, selamlar.
Gelişme var son aylarda
Biraz daha beklemekte fayda var.
Zaten asmed birakmaz seni
Dostum 180’den sonra gelismeler var, fakat endise bu ataklarin yavaslayip sonlanmasi, ama sabirla ve guvenle beklemeye devam, selamlar.
Kesinlikle gelişme olmuş ama bu aylara göre ekim geride ve belirttiğiniz sorunlar net . Denildiği gibi 11. ay sonunu beklemekte fayda var
Sagol dostum, gercekten mumkun oldugunca izlenimlerimi objektif yazmaya calisiyorum, kurumun ongoruleri ile de bu onumuzdeki 2-3 ayda somut ataklar bekliyorum, cok selamlar.
Hayirlisi olsun,
Bence doğallıda bi sorun yok, gayet güzel duruyor. Evet seyreklik mevcut, iki ihtimal var ya olacak ya asmed olduracaktır 🤓
Dostum dogallik yorumuna bu gunun tarihi icin katilmasam da umarim 2-3 aya ayni fikirde oluruz

selamlar