Gönderen Konu: ASMED Dr.Koray Erdogan, 3251 grafts, 20 Agustos 2019  (Okunma sayısı 28981 defa)

Aussie82

• Jr. Member
  • **
Ynt: ASMED Dr.Koray Erdogan, 3251 grafts, 20 Agustos 2019
« Yanıtla #166 : 06 Mayıs 2020, 13:05:35 »
260.Gun

Arkadaslar hepinize selamlar. Bu zor salgin gunlerinde umarim herkesin sagligi sihhati yerindedir.

15 gun gecikmeli de olsa foruma donup paylasimimi yapiyorum. Gecikmeden dolayi kusuruma bakmayin.

Gelelim ekime, ustunden 8 bucuk aydan biraz fazla zaman gecti.

Onceki paylasimlarimda da belirttigim gibi ekim surecimin diger ekimlere kiyasla geriden gelmesi uzerine 150.gun (5.ay) resimlerimi Koray hoca ya o zaman diliminde gondermistim ve yorumu benim folekullerlerimin uzun olduğundan ötürü sac cikislarinin daha geç (8.Aydan sonra) olacagi idi. Bu tespit ve yorumu endiselerimi bu surecte rafa kaldirmisti.

Son 215.Gun paylasimimim uzerinden 45 gun gecti, bu surecte saclari biraz uzattim, cikan ve sok dokulmede kaybettigim kendi saclarim bu surecte daha da hacim kazandi fakat;

- Ekilen 3251 graftin bu surecte ancak yarisinin ciktigini dusunuyorum. Bosluklar haliyle belli oluyor.
- Cikislarin daha yogun gozuktugu sac cizgisi bile hala cok zayif ve aralarda ciddi bosluklar mevcut. Ciddi bir dogallik sorunu var ve ekim oldugu hala belli oluyor.
- Gunes veya cok guclu direk isik altinda ekilen saclar hala zayif gozukuyor.
- Sac cizgisinin gerisinde kalan iki tarafta da surecin en basindan beri devam eden bosluklar hala mevcut. Bu da saclara sekil vermeyi zorlastiriyor.
- Sac cizgisinde ve gerisinde tek tuk cikislar gozluyorum fakat bu ne kadar yeterli olur, daha ne kadar cikislar olur, ileride ne kadar kapaticilik ve dogallik saglar, simdilik soru isareti.

Kisisel gorusum bu gune kadarki surec diger bir cok ekimine kiyasla ASMED standardlarinin cok altinda.

Fakat Koray hocanin 5.aydaki yorumuna guvenerek ve onun dogrultusunda da kapaticiligi ve dogalligi saglayacak cikislari 8-11. ay arasi daha fazla gorecegimi umut ederek 2-3 ay daha beklemenin ekimle ilgili daha kesin bir yargiya varmak icin daha dogru olacagini dusunuyorum. ASMED gibi dev bir kuruma, Koray hoca’nin tecrubesine ve ongorusune guveniyorum. Onumuzdeki gunler ve haftalarda daha da iyi gelismeler umut ediyorum.

Asagida 180.Gun, 215.Gun ve 260.Gun fotograflarini bulabilirsiniz.

Bir sonraki paylasimimi 300.gunde (10.Ay) yapacagim.

Simdiden yorumlariniz icin tesekkur ederim.
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2020, 06:31:35 Gönderen: Aussie82 »

Aussie82

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #167 : 06 Mayıs 2020, 13:07:06 »
260.Gun Acik Hava

Aussie82

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #168 : 06 Mayıs 2020, 13:08:05 »
260.Gun Ev Aydinlatmasi

Feys

• Full Member
« Yanıtla #169 : 06 Mayıs 2020, 13:21:37 »
180 den sonra epey gelişmiş, biraz daha seyreklik mevcut, ama dahada gelişir bir kaç ay daha olumlu sonuçlanacak bence😊

16 yaşında kel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #170 : 06 Mayıs 2020, 13:54:32 »
Hocam ASMED ekimlerine göre ne kadar geriden gelse de standart ekimlerin çok üzerinde. Folikül uzunluğu çıkışların geç olmasının ana sebebi lakin folikul uzunlugunun cok olmasi demek ekilen saclarin cok daha saglikli cikmasi demektir. 2-3 ay daha sabredin derim ben. Eğer 2-3 ay sonra bi gelişme olmazsa o zaman kesinlikle ücretsiz revize yapmalari lazım. Insallah hepsi en kısa sürede çıkar ve harika saćlariniz olur.

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #171 : 06 Mayıs 2020, 13:59:06 »
Yani ben çok iyi olmus diyemem . Umarım daha da gelişir:)
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #172 : 06 Mayıs 2020, 14:03:14 »
Dostum  merkez görüştün mü  ne diyorlar çünkü    olmamış  malesef   saçlar 260 gün  olmuş 

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #173 : 06 Mayıs 2020, 14:15:43 »
Gelişme var son aylarda
Biraz daha beklemekte fayda var.
Zaten asmed birakmaz seni

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #174 : 06 Mayıs 2020, 16:37:11 »
Kesinlikle gelişme olmuş ama bu aylara göre ekim geride ve belirttiğiniz sorunlar net . Denildiği gibi 11. ay sonunu beklemekte fayda var
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

kilic1977

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #175 : 07 Mayıs 2020, 22:26:18 »
Hayirlisi olsun,

Bence doğallıda bi sorun yok, gayet güzel duruyor. Evet seyreklik mevcut, iki ihtimal var ya olacak ya asmed olduracaktır 🤓

Aussie82

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #176 : 10 Mayıs 2020, 05:38:51 »
180 den sonra epey gelişmiş, biraz daha seyreklik mevcut, ama dahada gelişir bir kaç ay daha olumlu sonuçlanacak bence😊

Biraz gec gelisiyor surec ama umarim dedigin gibi birkac aya gelismeler kesilmez, seyreklikler dolar ve olumlu gozlemlerimizi paylasiriz, selamlar.

Hocam ASMED ekimlerine göre ne kadar geriden gelse de standart ekimlerin çok üzerinde. Folikül uzunluğu çıkışların geç olmasının ana sebebi lakin folikul uzunlugunun cok olmasi demek ekilen saclarin cok daha saglikli cikmasi demektir. 2-3 ay daha sabredin derim ben. Eğer 2-3 ay sonra bi gelişme olmazsa o zaman kesinlikle ücretsiz revize yapmalari lazım. Insallah hepsi en kısa sürede çıkar ve harika saćlariniz olur.

Dostum guzel temmenilerin icin tesekkur ederim, mutlaka 2-3 daha sabredecegiz, kuruma guveniyorum, fakat sacin surecin bu ayinda ve haliyle standard ekimlerin uzerinde oldugunu pek dusunmuyorum, en onemlisi umarim sonuclandigi vakit ASMED standardlarinda olur. Selamlar.

Yani ben çok iyi olmus diyemem . Umarım daha da gelişir:)

Simdilik ayni fikirdeyiz dostum, ama sadece simdilik :) dedigin gibi umarim daha da gelisir, selamlar.

Dostum  merkez görüştün mü  ne diyorlar çünkü    olmamış  malesef   saçlar 260 gün  olmuş 

Dostum onumuzdeki haftanin sonunda tam 9.ay fotograflarimi merkeze gonderecegim, ASMED’in yorumlarini buradan mutlaka paylasirim, selamlar.

Gelişme var son aylarda
Biraz daha beklemekte fayda var.
Zaten asmed birakmaz seni

Dostum 180’den sonra gelismeler var, fakat endise bu ataklarin yavaslayip sonlanmasi, ama sabirla ve guvenle beklemeye devam, selamlar.

Kesinlikle gelişme olmuş ama bu aylara göre ekim geride ve belirttiğiniz sorunlar net . Denildiği gibi 11. ay sonunu beklemekte fayda var

Sagol dostum, gercekten mumkun oldugunca izlenimlerimi objektif yazmaya calisiyorum, kurumun ongoruleri ile de bu onumuzdeki 2-3 ayda somut ataklar bekliyorum, cok selamlar.

Hayirlisi olsun,

Bence doğallıda bi sorun yok, gayet güzel duruyor. Evet seyreklik mevcut, iki ihtimal var ya olacak ya asmed olduracaktır 🤓

Dostum dogallik yorumuna bu gunun tarihi icin katilmasam da umarim 2-3 aya ayni fikirde oluruz :) selamlar

mali07

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #177 : 11 Mayıs 2020, 13:12:50 »
bu ekim dışarda hangi ekim merkezinde olursa olsun başarılı kabul edilirdi ama konu ASMED olunca beklentide haliyle artıyor tabi. tüm bu risklerden uzak durmak için ve yüksek beklentiyle gidiyor insanlar ASMED'e. çok çok başarısız bi ekim mi? bence değil ama sanırım asmed standartlarının altında.  :(

eğer takviye (finasterid-biotin vs) kullanmaıyorsnız süreç sonuna kadar kullanın. saçı bi miktar kısa tutmak belki yarar sağlayabilir.  :)

işin sonunda  istediğiniz sonucu alamazsanız ASMED in arkanızda olacağından şüphem yok.  tüm bu hislere sahip olduğum için bende oraya ekim yaptırdım ve sürecin daha başındayım. heyecanla sonuçlanmasını bekliyorum. ;) hedefim 8-10 ay arası epey bi yol almak. beklentilerde insanı bazen demoralize edebiliyor.  ??? :o

yabancı kaynaklardan okuduğum bi mevzu vardı, o da şu; bir saç ekimin en iyi sonucuna 3 period geçecek kadar beklemek ve saç köklerinin kendini bulmasını beklemek. her period da 3 ay, yani 9. aya gelene kadar sabır-sabır-sabır.   :) :)

inşallah istediğiniz sonucu alırsınız, alırız.  8) 8)
Ya Saç, Ya Terket :))

papito

• Sr. Member
« Yanıtla #178 : 11 Mayıs 2020, 16:49:35 »
Ben begendim ekiminizi 😁

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #179 : 11 Mayıs 2020, 20:24:53 »
ön hat sıklaşsa çık güzel olacak ama ufak bır revızyon yapılacak gibi süreç sonu hayırlısı bakalım ama her türlü istediğin saça kavuşacaksın

süreç devam ediyor umarım güzel bır seviye olur.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram