bu ekim dışarda hangi ekim merkezinde olursa olsun başarılı kabul edilirdi ama konu ASMED olunca beklentide haliyle artıyor tabi. tüm bu risklerden uzak durmak için ve yüksek beklentiyle gidiyor insanlar ASMED'e. çok çok başarısız bi ekim mi? bence değil ama sanırım asmed standartlarının altında. 
eğer takviye (finasterid-biotin vs) kullanmaıyorsnız süreç sonuna kadar kullanın. saçı bi miktar kısa tutmak belki yarar sağlayabilir. 
işin sonunda istediğiniz sonucu alamazsanız ASMED in arkanızda olacağından şüphem yok. tüm bu hislere sahip olduğum için bende oraya ekim yaptırdım ve sürecin daha başındayım. heyecanla sonuçlanmasını bekliyorum.
hedefim 8-10 ay arası epey bi yol almak. beklentilerde insanı bazen demoralize edebiliyor.

yabancı kaynaklardan okuduğum bi mevzu vardı, o da şu; bir saç ekimin en iyi sonucuna 3 period geçecek kadar beklemek ve saç köklerinin kendini bulmasını beklemek. her period da 3 ay, yani 9. aya gelene kadar sabır-sabır-sabır.

inşallah istediğiniz sonucu alırsınız, alırız.

Dostum yorumlarin icin tesekkur ederim. Cevremde farkli kliniklerde cok daha uygun fiyatlara ekim yaptirmis tanidiklarim olmasa beklentilerimi sorgulardim fakat canli gordugum sonuclarin yaninda benim ekimimim bugunki durumu birak Asmed’i, onlarinda standardlarinin da gerisinde.
Fakat dedigim gibi Koray hocanin ekimimle ilgili olan ongorusune ve kurumuna guveniyorum ve 2-3 aya sacimin istenilen duzeye gelecegini umuyorum.
Kacirmis olabilirsin fakat ekimden 1 ay once Propecia ve ekimden 1 ay sonra da Rogaine foami duzenli ve aksatmadan kullanmaya basladim. (Asmed tavsiyesi ile)
Umarim surecin mukemmel ilerler ve hayal ettigin saclara kavusursun, selamlar.
Ben begendim ekiminizi 😁
Sagol dostum, umarim bende yakin zamanda begenirim

ön hat sıklaşsa çık güzel olacak ama ufak bır revızyon yapılacak gibi süreç sonu hayırlısı bakalım ama her türlü istediğin saça kavuşacaksın
süreç devam ediyor umarım güzel bır seviye olur.
Hintell Ustad on cizgide bir atak olsa isin rengi cok degisecek aslinda, umarim 2-3 ay icinde saclar cosarda revizyona ihtiyac duymayiz, guzel dileklerin icin tesekkur ederim, selamlar.
Olmamış diyen arkadaşlar; siz olmamış diye düşündüğünüzden olmamış diyor.
Süreç tamamlanmamış; mevcut çıkmışlar hacim kazansa; yeni çıkış olmasa dahi sizi memnun edecek bir sonuç alacaksınız.
Evet; asmed, büyük miktarlar, büyük beklenti vs. ancak bence durumunuz iyi.
Dostum yorumlarin icin tesekkur ederim fakat saclarimin bugunki haliyle yorumlarina katilamayacagim.
Yukarida mali 07 nickli arkadasa yazdigim cevap aslinda senin yorumun icinde gecerli, sansliyimki cevremde Turkiye’ye gidip farkli kliniklerde ekim yaptirmis, yakindan saclarina bakma imkanimin oldugu tanidiklarim var.
Dedigin gibi surec daha bitmedi, ben umutluyum fakat senin belirttigin yeni cikis olmama ihtimali bu ekimi ne yazikki basarisiz kilar. Umarim tersi olur. Selamlar.
Arkadasin beklentisi farkli olmasa zaten Asmed’e gitmezdi. Olmamis diyenler onun icin diyor. Yoksa bana kalsa olmus.
Dostum yorumun icin tesekkur ederim. Umarim 2-3 aya bende olmus derim

selamlar.
Asmed giden insanlar büyük bekletisi oluyor haklilarda .
Tesekkurler dostum, umarim beklentilerimiz karsilanir, selamlar.
Katılıyorum söz konusu asmed olunca beklenti büyük
Sagol dostum, surec bitmedi, beklemeye devam

selamlar