Saç Ekimi Sonuçları
Saç Ekimi Sonuçları => Saç ekimi sonuçları => Konuyu başlatan: HCB - 19 Nisan 2025, 11:48:39
-
Herkese selamlar, iyi forumlar.
Daha önce 3.000 greftlik bir ön bölge saç ekimi yaptırmıştım. Ancak dökülmelerim devam ettiği için zamanla kötü bir görüntü oluştu. Açıklık alanının geniş, donör bölgenin ise kısıtlı olması sebebiyle forumdaki arkadaşlar Medeks Hair'i önermişti. Yaptığım görüşmeler sonucunda kafamada yattı.
Başlangıçta 3.500 greft donör bölgeden + 1.500 greft sakaldan alınarak planlama yapılmıştı. Ancak kök alımına başlandıktan sonra, donör bölgeden 5.000 greft çıkabileceği söylendi. Ekim bölgesinide zorlamamak adına, bu aşamada sakal greftlerine gerek olmadığına karar verdik. Yine de istersem, sakal bölgesinden destek alınarak tepe bölgesine yayılabileceği de belirtildi.
Ben sonucu görüp, gerekirse ileride yapılacak üçüncü bir ekimde sakal köklerini kullanmayı tercih ettim.
Bu işlem sırasında ön saç çizgim yeniden tasarlandı, özellikle sol taraf biraz daha öne çekilerek yan bölgelerle birleştirildi. İşlem saat 12:00’de başladı ve akşam 19:30 civarında tamamlandı.
-
İşlem Fotoğrafları
-
Hayırlı olsun yine medeks yine nakış gibi işlemişler.umarim sonuç seni mutlu eder
-
Teşekkür ederim, inşallah 🙏🏻
-
Hocam hayırlı olsun. Donör alan biraz zayıf gözüküyor ona rağmen 5000 kök iyi almışlar. Gönlüne göre sonuçlanır inşallah.
-
İnşallah hocam 🙏🏻
-
Donör çok zayıf kalabilir biraz fazla alınmış gibi, takviyelerinizi ihmal etmeyin donörün iyi toparlaması için
-
Hocam ekiminiz hayırlı olsun umarım istediğiniz sonucu alırsınız ama donör zayıf ve 2.ekim.
çok güzel bir ekim olmuş, kessinlikle xpecia ve finasterid düşünün donör de iz kalabilir 2.aydan itibaren donörde minoxil kullanmanızı öneririm medeks ekimden sonra donörde herhangi bir krem kullandırmıyor ama fito krem tarzı bir krem kullanmanızı öneririm çok daha hızlı iyileştirir gökhan bey iyileşeceği için önermiyor genelde ama iyileşme süreci 6 7 ay sürüyor genelde umarım çok iyi bir sonuç alırsınız.
-
Ekimden 2 hafta önceye kadar xpecia başladım hocam, takviye konusunda çok karasızım ve çokta bilgim yok açıkcası. Siz ne kadar süreyle kullanmayı öneriyorsunuz?
-
Güzel ekim olmuş hayırlı olsun
-
Ekimden 2 hafta önceye kadar xpecia başladım hocam, takviye konusunda çok karasızım ve çokta bilgim yok açıkcası. Siz ne kadar süreyle kullanmayı öneriyorsunuz?
Takviye olarak xpecia devam edebilirsin ilk 1 hafta antibiyotik kullanacaksınız zaten 2.haftadan sonra takviyelere ağırlık verin finasterid kesinlikle öneririm ama size kalmış kullanmak donör kalitesi düşük ve risk almayın bence çok farkını göreceksiniz 1 ay testis ağrısı gibi yan etkiler görebilirsiniz 1 ay aralıksız kullanın yine de, vücut dengeye girmesi 1 ayı buluyor daha sonra sorun kalmıyor.
1.aydan sonra donörde minoxil kullanabilirsiniz masaj ve spreyler için 1 ay bekleyin bölge çok hassas oluyor 2.haftadan sonra çok hafif donörde masajlar yapabilirsiniz ama çabuk kızarıyor, daha farklı bir takviyeye gerek yok 1.ay prp yaptırın önerim 3 ay prp ye gidin hızlı iyileşme yakalarsınız.
-
Teşekkür ederim hocam sağolun 🙏🏻
-
hayırlı olsun benim ekime çok benziyor.
-
Zor bir Ekim ama güzel olmuş Ekim sonrası goruntu bundan sonrası mi zaman gosterecek Medeks bu acikliklarda inanmasi guc Sonuclari gosterdi bize defalarca Darisi basina
-
Acikligin icin en doğru merkezi secmissin
Benim kendi fikrim medeks bu acikliklari en iyi sonuclandiran merkez hayirli olsun
-
İyi dilekleriniz için herkese teşekkür ederim. Bir sorum olacak tecrübeli arkadaşlara. Aşırı kaşıntı ve batma oluyor dönor bölgeye buz ile pres yapabiliyorum ekim bölgesine maalesef birşey yapamıyorum en dayanılmaz anda en fazla minik minik yıkamadaki gibi dokunuyorum ama fayda etmiyor. Bi kaç konuda hafif ıslatabilirsiniz gibi yorumlar vardı sizce yapmakı mıyım?
-
7. Gün
Donör bölgedeki kabukların hemen hemen hepsi döküldü.
Ekim bölgeside baya yumuşadı hatta çok azda olsa biraz dökülme yaşandı.
-
Çok temiz ekmisler klasik bir Medeks ekimi başarılı …
-
12. Gün Xpecia Sabah Akşam 2 adet ve Proscar 1/4 kullanıyorum.
-
Hocam son durum nedir güncel fotoğraflar paylaşır mısın.
-
kullandığın takviyeler güzel ama kellik derecen çok geniş özellikle tepe alan senin 1 ekim ihtiyacın daha olacaktır 1 ekimle bu alan için yeterli olmaz kesinlikle
kabuk sonrası görüntünde gayet sağlıklı hayırlısı olsun
-
95. Gün
-
Tamamdır iş bitmiş bukadar saç geldiyse 90.günde 135 gibi oturmaya başlar medeks geniş alanda çok başarılı
-
4. ay
-
Oo maşallah bu kafa nasıl kapanmış bu kadar sırada valla hayret yaa süper giden bir saç ekimi süreci
-
Medeks ten baskasida yapamazdi sanırım bu isi çok erken ve sonuç şimdiden belli
Olmazi oldurmuslar yine
-
Alan geniş minoks gibi bir şeyler kullanarak beslenmesini biraz arttırsanız güzel olur
-
Kitap gibi ekmişler maşallahç
-
Süper
-
Medeks ten baskasida yapamazdi sanırım bu isi çok erken ve sonuç şimdiden belli
Olmazi oldurmuslar yine
bu arkadaşa medeks görevlisi dedim diye yorumum neden siliniyor? forum buna mı evrildi? adamın her postu medekse git medekse git bunu yetkililer görmüyorlar mı? görüp de bir şey yapılmıyorsa komisyonculuk had safhada
-
bu arkadaşa medeks görevlisi dedim diye yorumum neden siliniyor? forum buna mı evrildi? adamın her postu medekse git medekse git bunu yetkililer görmüyorlar mı? görüp de bir şey yapılmıyorsa komisyonculuk had safhada
konum var istersen bir incele bende bu merkezde yapturip memnun oldugum icin tavsiye ediyorum bizde bu forumu takip ederek karar verdik karar Verme asamasindakilere yardımcı olmak degilmi bu forumun amaci ben merkezin musterisiyim komisyoncu ne demek bu ne terbiyesizlik haddini bil
-
Herhalde forum kurallarini forum isleyisini idrak edememissin
-
Ekim yaptirdiysan Paylas bizlerde görelim
Her merkezin iyi yada kötü Sonuçalrı illaki vardır bu forumda isek bu forumdaki Sonuçalri goz ardimi edicez oldukça basarili bir merkez kendimde gittin yaptirdim gozumle girdugumemi inanayim sanami inanayim bilmedigim yeri tavslye edecek Halim yok herhalde Haliyle memnun Kaldigim yeri tavslye edicem kötü bir durum ile karsilassaydim sikayet ederdim bu durumda anormal olan benim Yorumum mu?
-
ben de ekim yaptırdım işleyişten de memnunum ama 10 gönderimden 9unda gidin burada yapın demiyorum. forum işleyişinden de ekim işleyişinden de haberdarım. aynı ekim merkezinde farklı sonuçlar oluşabilir. şikayetvar sitesinde bahsettiğin merkezde saç ektirip kafa derisinin yarısında nekroz oluşan insanlar da var. senin lafınla gidip aynı şey başına gelen kişinin masraflarını sen mi karşılayacaksın? asıl hadsizlik budur. sonuçlarını paylaşırsın insanlar değerlendirir keyfi isterse gider yaptırır. reklamcılık çığırtkanlığının malumu yok. emin ol buradaki insanlar senden daha zekidir.
burda çokbasarili merkezler var ama sonucu kötü olanlarda var hintell asmedi çok tavsiye ediyor sonucu kötü olursa hintellmi karsilayacak Ekim masraflarini sen neyasiyorsun ben anlamadım
-
Biz saç ekimi yaptiranlar deneyimlerimizi bildiklerimizi paylasiririz yaptırmak isteyen arastirir Katarina kendi verir ama senin başka bir Karin agrin var anlasilan bu kadar Sacma span bir cikis yapman pek normal degil
-
Ekim yaptirdiysan Paylas bizlerde görelim
Her merkezin iyi yada kötü Sonuçalrı illaki vardır bu forumda isek bu forumdaki Sonuçalri goz ardimi edicez oldukça basarili bir merkez kendimde gittin yaptirdim gozumle girdugumemi inanayim sanami inanayim bilmedigim yeri tavslye edecek Halim yok herhalde Haliyle memnun Kaldigim yeri tavslye edicem kötü bir durum ile karsilassaydim sikayet ederdim bu durumda anormal olan benim Yorumum mu?
Kardeş ilkokul mezunu musun ben ne anlatıyorum sen ne cevap veriyorsun. benim ekim sonucumla veya bahsedilen merkezin başarılı başarısız sonuçlarıyla alakalı konuşmuyorum. İnsanların kendi kararlarını kendi verebilme yetisi var toplanın medekse gidiyoruz diye ortalıkta dolanmanın anlamı yok. Sana böyle bir görev mi verildi neyin peşindesin? bakkaldan domates almaya benzemez bu iş. yönlendirdiğin insanlar problem yaşadığında seni bulabilecekler mi?
-
Arkadaşlar tartışmanızdan bağımsız olarak diğer forum üyelerininde fikir edinmesi açısından 4 aylık tecrübelerimi aktarmak istedim. Benim Medeksi seçme sebebim geniş alanlarda iyi sonuç alıyor olmasıydı. Tabiki bu bilgilerede forumda daha önce ektirmiş olan arkadaşların sonuçları ve tavsiyesi üzerine ulaştım. Benim fikrimde şu yönde, öncelikle saç ekimi yaptıracak arkadaşların bu operasyon sürecinden ne bekledikleriyle alakalı. Eğer diyorsanız ki ekimde ve sonrasında çok ilgilensinler ekimden sonra arayıp sorsunlar süreci takip etsinler vs ise medeks doğru bir tercih değil. Çünkü ben ilk görüşmek için aradığımda çok kısa bir görüşme yaptık sonrasında ki randevu sürecide gayet kısa sürdü hatta 2-3 gün kendilerine ulaşamadım sonrasında kendileri dönüş yaptı. Eğer saç ekiminden ilgi bekliyorsanız beklemeyin. Saç ektirdikten sonrada hiç aranmadım. 3. gün ilk yıkamam Pazar gününe geliyordu yazdım aradım ulaşamadım kendi başımada iş yapmak istemediğim için pazartesi kliniğe gidip orda yıkattım. Olumlu yönüne gelecek olursakta, adamlar çok net gereksiz vaat satmıyorlar donörde ne varsa maksimum çalışmak üzerine planlama yapıyorlar. Tahmini sonucuda söylüyorlar size. Ben ilk kez ekim günü kliniğe gittim fotoğraf dışında ilk muayene orda oldu. Saçlarımın ince olduğunu kök alımının çok hassas olmasını gerektiğini bu yüzden özellikle Elif hanımı beklememiz gerektiğini söylediler. (Elif hanım o sırada başka kök alımı yapıyordu) Anladığım kadarıyla bi kaç ekip var güçsüz donör ve ince saçlar için özellikle elif hanım ve ekibi giriyor. Aceleye getirip elif hanımı beklemeden işleme almamaları hoşuma gitti. Klinik gayet temiz hijyen açısındanda bi problemim olmadı. Ekim sonrası bi iki kez soru sordum o sorularada cevap alabildim. Daha sürecin 4. Ayındayım şimdilik gayet olumlu ilerliyor. Benim saç ekiminden beklentim sadece saçlarımın çıkması olduğu için ilgi vs gibi bi beklentim yok bu yüzdende Medeksi öneririm. Ki bi kaç arkadaşıma da önerdim ektirende oldu sonrasında. Ama forumda görüyorum bazı arkadaşlar ekim merkezinden ilgi bekliyorlar, arasınlar sorsunlar sürçele ilgili fotoğraf istesinler vs istiyorlar. Umarım bu tartışmayada son vermiş olurum :)
-
Bende görüşmeye gittim birkaç yere gittiğim her merkez sonrasinda sürekli aradi beni nasıl bir planlama yapalim ne zaman ekrlim diye bir tek medeks aramadi:)bunu kendilerinede soyledim sonrainda cevap şu oldu ; Biz kimseyi aramayız hasta bize inanirsa guvenirse gelir oldu ekim sonrasindada aramadilar:)ama ne zaman arasam soru sorsam cok hizli bir şekilde yanıt aldım önemli olanda bu saçlarımda gizel oldu Allah var işini yapıyor adamlar hayal satmiyorlar
-
Ben medekste ektirip grupta memnun olmayana denk gelmedim hatta gelirim diye her medeks ekimini inceliyorum. Adamlar gerçekten güzel iş çıkarıyor. Benim anlamadığım burdaki tartışma durduk yere neden çıkmış. Yani arkadaş medeks iyi dedi diye insanlar medekse gidip mağdur mu olmuş yoksa dua mi etmiş. Ben de ikinci ekim için yine medeks düşünüyorum. Fiyat performans olarak da gayet güzel. Tek sıkıntı evet ekimden sonra arayıp sormazlar ama mesele sadece buysa Serkan aygina ekim yaptiran arkadaşı bayağı arayıp sorular ve sonucu da gayet başarılı idi oraları da deneyebilirler
-
Herkes her şeyi idrak etmiş gibi görünüyor ama bir şeyi anlamıyorlar: Hiçbir saç ekim merkezi, ekim yaptıktan sonra sen iletişime geçmeden seni arayıp sorununu çözmez. Adamların sabah akşam saç ekiminde binlerce hastası var, herkesle tek tek ilgilenmeleri mümkün değil. O zaman 3-4 kişi daha işe alsınlar, fiyatı da 200 bine mi çıkarsın?
Sorunun varsa ararsın, hocama sorarsın veya randevu alıp kliniğe gidersin. Dişçi, burun estetiği, her türlü cerrahi işlem aynı şekilde işliyor. Ama insanlar anlamıyor: “Aramadılar, ilgilenmediler” diye yakınmak yerine, sen ulaşmadın ki. Ulaşsaydın zaten ilgilenirlerdi.
Bir de öyle euh hastaları var ki günde 50 kere arayan manyaklar bile vardır vallahi yeri geliyor biz forumda laf anlatamıyoruz ekim merkezlerinede allah sabır versin işini yapıyorsa gerisi boş
Gece gündüz seni arayan klinik senin saçını adam gibi ekmez se ne fayda ?
-
Klinikle ilgili yaptığım yorumu doğru okuduğuna emin misin? Benim ekim sonrası “aramadılar, ilgilenmediler vs” gibi birşeye yakındığım yok. Ekim sonrası sorduğum sorulara cevap aldığımıda söyledim. Saç ekiminden beklentimin ilgi olmadığını ekimin düzgün olmasının yeterli olduğunu belirttim. Kliniği önerdiğimi ve arkadaşlarımıda yönlendirdiğimi hatta ekim için Elif hanımı özellikle beklediklerini takdir ettiğimi söyledim. İlk kez saç ekimi yaptıracak arkadaşların çoğunda böyle bir ilgi talebi olduğunu gördüğüm için objektif olarak fikrimi söyledim. Objektif olmak forumda iyi birşey değil sanırım. Ya kliniği çok övmem yada çok yermem lazım sanırım size göre.
-
5. Ay
Yoğun ışık altında ve gün ışığında olmak üzere
-
Medeks sen ne yaptın yine hey masallah…
Sonuç odakli merkez eski resimlere baktim tekrar medeks resmen show yapmis
-
Kardeş bence sen bu saçı eken adama bir 20.000 TL daha ver donor bolgen ve açıklığa bakınca güzel görünüyor ekimin hayırlı olsun. Yanlış anlamayın yalaka yada şakşakcı değilim ekim güzel olmus yorumlara baktigimda bu tip kafalari anlaşılan medeks iyi ekiyor bu disiplini ciddiyeti bozmazlarsa güven verirler.
-
Hayırlı olsun çok güzel olmuş ekim ücreti ne kadar acaba ?
-
Kardeş bence sen bu saçı eken adama bir 20.000 TL daha ver donor bolgen ve açıklığa bakınca güzel görünüyor ekimin hayırlı olsun. Yanlış anlamayın yalaka yada şakşakcı değilim ekim güzel olmus yorumlara baktigimda bu tip kafalari anlaşılan medeks iyi ekiyor bu disiplini ciddiyeti bozmazlarsa güven verirler.
Estağfurullah hocam, benim Medeks'i seçmemde ki en büyük etkende açık alanda iyi sonuç almalarıydı şuan için süreçtende gayet memnunum
-
Hayırlı olsun çok güzel olmuş ekim ücreti ne kadar acaba ?
55.000 ekim ücreti 5.000 TL de bakım seti (şampuan, losyon, serum vs.) satın aldım toplam 60.000 TL ödedim. Ama seti tavsiye etmiyorum. Seti zorunluda tutmuyorlar tamamen tercihinize kalmış.
-
Süreç çok iyi, her şey yolunda.
-
Seti neden tavsiye etmiyorsun
-
5. Ay
Yoğun ışık altında ve gün ışığında olmak üzere
Hocam Necati ateşe benzettim sizi 😃
-
selam yüzün görünen son iki fotograf kaldırıldı sürecin de güzelmiş yeniden eklersin
-
150 ve 165. gün
-
180. Gün
6. ayı tamamlamış bulunuyorum, süreç gayet güzel gidiyor. Tepe Bölgesi yavaş ilerliyor onu da ilerleyen zamanlarda paylaşmayı düşünüyorum.
-
Adam evrim geçirmiş hayırlı olsun güzel günlerde tarayin
-
Güzel gidiyor 2 ay sonra daha net bir görüntü elde ederiz.
-
Güzel gidiyor ekiminiz, Üstten ve donör bölgeyi de paylaşır mısınız
-
Hayırlı olsun umarım uzuun süreler kullanabileceğiniz gür saçlarınız olur
-
Medeks bu işi çok iyi yapıyor
-
Son durum nedir