Gönderen Konu: MEDEKS HAIR CENTER - 5.000 GREFT 18.04.2025  (Okunma sayısı 3750 defa)

Kardelen

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: MEDEKS HAIR CENTER - 5.000 GREFT 18.04.2025
« Yanıtla #30 : 21 Ağustos 2025, 13:32:33 »
bu arkadaşa medeks görevlisi dedim diye yorumum neden siliniyor? forum buna mı evrildi? adamın her postu medekse git medekse git bunu yetkililer görmüyorlar mı? görüp de bir şey yapılmıyorsa komisyonculuk had safhada
konum var istersen bir incele bende bu merkezde yapturip memnun oldugum icin tavsiye ediyorum bizde bu forumu takip ederek karar verdik karar Verme asamasindakilere yardımcı olmak degilmi bu forumun amaci ben merkezin musterisiyim komisyoncu ne demek bu ne terbiyesizlik haddini bil

Kardelen

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 21 Ağustos 2025, 13:34:51 »
Herhalde forum kurallarini forum isleyisini idrak edememissin

Kardelen

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 21 Ağustos 2025, 13:52:12 »
Ekim yaptirdiysan Paylas bizlerde görelim
Her merkezin iyi yada kötü Sonuçalrı illaki vardır bu forumda isek bu forumdaki Sonuçalri goz ardimi edicez oldukça basarili  bir merkez kendimde gittin yaptirdim gozumle  girdugumemi inanayim sanami inanayim bilmedigim yeri tavslye edecek Halim yok herhalde Haliyle memnun Kaldigim yeri tavslye edicem kötü bir durum ile karsilassaydim sikayet ederdim bu durumda anormal olan benim Yorumum mu?

Kardelen

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 21 Ağustos 2025, 13:56:38 »
ben de ekim yaptırdım işleyişten de memnunum ama 10 gönderimden 9unda gidin burada yapın demiyorum. forum işleyişinden de ekim işleyişinden de haberdarım. aynı ekim merkezinde farklı sonuçlar oluşabilir. şikayetvar sitesinde bahsettiğin merkezde saç ektirip kafa derisinin yarısında nekroz oluşan insanlar da var. senin lafınla gidip aynı şey başına gelen kişinin masraflarını sen mi karşılayacaksın? asıl hadsizlik budur. sonuçlarını paylaşırsın insanlar değerlendirir keyfi isterse gider yaptırır. reklamcılık çığırtkanlığının malumu yok. emin ol buradaki insanlar senden daha zekidir.
burda çokbasarili  merkezler var ama sonucu kötü olanlarda var hintell asmedi çok tavsiye ediyor sonucu kötü olursa hintellmi karsilayacak Ekim masraflarini sen neyasiyorsun ben anlamadım

Kardelen

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 21 Ağustos 2025, 13:58:11 »
Biz saç ekimi yaptiranlar deneyimlerimizi bildiklerimizi paylasiririz yaptırmak isteyen arastirir Katarina kendi verir ama senin başka bir Karin agrin var anlasilan bu kadar Sacma span bir cikis yapman pek normal degil

punisher23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 21 Ağustos 2025, 13:59:15 »
Ekim yaptirdiysan Paylas bizlerde görelim
Her merkezin iyi yada kötü Sonuçalrı illaki vardır bu forumda isek bu forumdaki Sonuçalri goz ardimi edicez oldukça basarili  bir merkez kendimde gittin yaptirdim gozumle  girdugumemi inanayim sanami inanayim bilmedigim yeri tavslye edecek Halim yok herhalde Haliyle memnun Kaldigim yeri tavslye edicem kötü bir durum ile karsilassaydim sikayet ederdim bu durumda anormal olan benim Yorumum mu?
Kardeş ilkokul mezunu musun ben ne anlatıyorum sen ne cevap veriyorsun. benim ekim sonucumla veya bahsedilen merkezin başarılı başarısız sonuçlarıyla alakalı konuşmuyorum. İnsanların kendi kararlarını kendi verebilme yetisi var toplanın medekse gidiyoruz diye ortalıkta dolanmanın anlamı yok. Sana böyle bir görev mi verildi neyin peşindesin? bakkaldan domates almaya benzemez bu iş. yönlendirdiğin insanlar problem yaşadığında seni bulabilecekler mi?

HCB

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 21 Ağustos 2025, 22:17:12 »
Arkadaşlar tartışmanızdan bağımsız olarak diğer forum üyelerininde fikir edinmesi açısından 4 aylık tecrübelerimi aktarmak istedim.  Benim Medeksi seçme sebebim geniş alanlarda iyi sonuç alıyor olmasıydı. Tabiki bu bilgilerede forumda daha önce ektirmiş olan arkadaşların sonuçları ve tavsiyesi üzerine ulaştım. Benim fikrimde şu yönde, öncelikle saç ekimi yaptıracak arkadaşların bu operasyon sürecinden ne bekledikleriyle alakalı. Eğer diyorsanız ki ekimde ve sonrasında çok ilgilensinler ekimden sonra arayıp sorsunlar süreci takip etsinler vs ise medeks doğru bir tercih değil. Çünkü ben ilk görüşmek için aradığımda çok kısa bir görüşme yaptık sonrasında ki randevu sürecide gayet kısa sürdü hatta 2-3 gün kendilerine ulaşamadım sonrasında kendileri dönüş yaptı. Eğer saç ekiminden ilgi bekliyorsanız beklemeyin. Saç ektirdikten sonrada hiç aranmadım. 3. gün ilk yıkamam Pazar gününe geliyordu yazdım aradım ulaşamadım kendi başımada iş yapmak istemediğim için pazartesi kliniğe gidip orda yıkattım. Olumlu yönüne gelecek olursakta, adamlar çok net gereksiz vaat satmıyorlar donörde ne varsa maksimum çalışmak üzerine planlama yapıyorlar. Tahmini sonucuda söylüyorlar size. Ben ilk kez ekim günü kliniğe gittim fotoğraf dışında ilk muayene orda oldu. Saçlarımın ince olduğunu kök alımının çok hassas olmasını gerektiğini bu yüzden özellikle Elif hanımı beklememiz gerektiğini söylediler. (Elif hanım o sırada başka kök alımı yapıyordu) Anladığım kadarıyla bi kaç ekip var güçsüz donör ve ince saçlar için özellikle elif hanım ve ekibi giriyor. Aceleye getirip elif hanımı beklemeden işleme almamaları hoşuma gitti. Klinik gayet temiz hijyen açısındanda bi problemim olmadı. Ekim sonrası bi iki kez soru sordum o sorularada cevap alabildim. Daha sürecin 4. Ayındayım şimdilik gayet olumlu ilerliyor. Benim saç ekiminden beklentim sadece saçlarımın çıkması olduğu için ilgi vs gibi bi beklentim yok bu yüzdende Medeksi öneririm. Ki bi kaç arkadaşıma da önerdim ektirende oldu sonrasında. Ama forumda görüyorum bazı arkadaşlar ekim merkezinden ilgi bekliyorlar, arasınlar sorsunlar sürçele ilgili fotoğraf istesinler vs istiyorlar. Umarım bu tartışmayada son vermiş olurum :)

hammut

• Sr. Member
« Yanıtla #37 : 21 Ağustos 2025, 23:02:55 »
Bende görüşmeye gittim birkaç yere gittiğim her merkez sonrasinda sürekli aradi beni nasıl bir planlama yapalim ne zaman ekrlim diye bir tek medeks aramadi:)bunu kendilerinede soyledim sonrainda cevap şu oldu ; Biz kimseyi aramayız hasta bize inanirsa guvenirse gelir oldu ekim sonrasindada  aramadilar:)ama ne zaman arasam soru sorsam cok hizli bir şekilde yanıt aldım önemli olanda bu saçlarımda gizel oldu Allah var işini yapıyor adamlar hayal satmiyorlar

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 21 Ağustos 2025, 23:58:28 »
Ben medekste ektirip grupta memnun olmayana denk gelmedim hatta gelirim diye her medeks ekimini inceliyorum. Adamlar gerçekten güzel iş çıkarıyor. Benim anlamadığım burdaki tartışma durduk yere neden çıkmış. Yani arkadaş medeks iyi dedi diye insanlar medekse gidip mağdur mu olmuş yoksa dua mi etmiş. Ben de ikinci ekim için yine medeks düşünüyorum. Fiyat performans olarak da gayet güzel. Tek sıkıntı evet ekimden sonra arayıp sormazlar ama mesele sadece buysa Serkan aygina ekim yaptiran arkadaşı bayağı arayıp sorular ve sonucu da gayet başarılı idi oraları da deneyebilirler
« Son Düzenleme: 25 Ağustos 2025, 17:30:38 Gönderen: makkim »

kandan

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 25 Ağustos 2025, 13:36:48 »
Herkes her şeyi idrak etmiş gibi görünüyor ama bir şeyi anlamıyorlar: Hiçbir saç ekim merkezi, ekim yaptıktan sonra sen iletişime geçmeden seni arayıp sorununu çözmez. Adamların sabah akşam  saç ekiminde binlerce hastası var, herkesle tek tek ilgilenmeleri mümkün değil. O zaman 3-4 kişi daha işe alsınlar, fiyatı da 200 bine mi çıkarsın?

Sorunun varsa ararsın, hocama sorarsın veya randevu alıp kliniğe gidersin. Dişçi, burun estetiği, her türlü cerrahi işlem aynı şekilde işliyor. Ama insanlar anlamıyor: “Aramadılar, ilgilenmediler” diye yakınmak yerine, sen ulaşmadın ki. Ulaşsaydın zaten ilgilenirlerdi.

Bir de öyle euh hastaları var ki günde 50 kere arayan manyaklar bile vardır vallahi yeri geliyor biz forumda laf anlatamıyoruz ekim merkezlerinede allah sabır versin işini yapıyorsa gerisi boş

Gece gündüz seni arayan klinik senin saçını adam gibi ekmez se ne fayda ?

HCB

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 26 Ağustos 2025, 10:36:35 »
Klinikle ilgili yaptığım yorumu doğru okuduğuna emin misin? Benim ekim sonrası “aramadılar, ilgilenmediler vs” gibi birşeye yakındığım yok. Ekim sonrası sorduğum sorulara cevap aldığımıda söyledim. Saç ekiminden beklentimin ilgi olmadığını ekimin düzgün olmasının yeterli olduğunu belirttim. Kliniği önerdiğimi ve arkadaşlarımıda yönlendirdiğimi hatta ekim için Elif hanımı özellikle beklediklerini takdir ettiğimi söyledim. İlk kez saç ekimi yaptıracak arkadaşların çoğunda böyle bir ilgi talebi olduğunu gördüğüm için objektif olarak fikrimi söyledim. Objektif olmak forumda iyi birşey değil sanırım. Ya kliniği çok övmem yada çok yermem lazım sanırım size göre.

HCB

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 15 Eylül 2025, 10:24:16 »
5. Ay

Yoğun ışık altında ve gün ışığında olmak üzere
« Son Düzenleme: 16 Ekim 2025, 14:10:58 Gönderen: Hintell »

Kardelen

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 15 Eylül 2025, 12:58:14 »
Medeks sen ne yaptın yine hey masallah…
Sonuç odakli merkez eski resimlere baktim tekrar medeks resmen  show yapmis

Conqueror1453

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 15 Eylül 2025, 14:28:38 »
Kardeş bence sen bu saçı eken adama bir 20.000 TL daha ver donor bolgen ve açıklığa bakınca güzel görünüyor ekimin hayırlı olsun. Yanlış anlamayın yalaka yada şakşakcı değilim ekim güzel olmus yorumlara baktigimda bu tip kafalari anlaşılan medeks iyi ekiyor bu disiplini ciddiyeti bozmazlarsa güven verirler.

Bekirrrr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 15 Eylül 2025, 14:41:43 »
Hayırlı olsun çok güzel olmuş ekim ücreti ne kadar acaba ?

Facebook Twitter Instagram