Saç Ekimi Sonuçları
Evet çok ama çok başarısız bir ekim. Kesinlikle savcılığa verip paramı geri isterdim bende. 24 yaşında bir gencin özgüvenini yerle bir etmişler. Madem bilmiyorsunuz bu işi neden yapıyorsunuz. Giden sadece parada değil para ile geri getiremeyeceğin donör alanı malesef. Bu arkadaşın yaşıda daha çok genç. Malesef ilerde perukla gezmek zorunda kalacak.
Hocam foruma konu açmışsın bizlerin yorum yapması için. Üslubumda herhangi bir saygısızlık yok. Neden bu kadar takıldın anlamadım. Polyannacılık oynamamı istersen baştan söyleseydin keşke.
Türkçen çok güzelmiş aslan parçası. Sana bir kahve ısmarlamak isterim hem güzelce doğruyu yanlışı değerlendirmiş oluruz ne dersin ? Ama bence o özgüven sende yoktur yanılıyormuyum