Gönderen Konu: Serkan Aygın, 4800 Greft, DHI, 18/11/2022, Yaş 36  (Okunma sayısı 4988 defa)

cupofcoffee

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Serkan Aygın, 4800 Greft, DHI, 18/11/2022, Yaş 36
« : 19 Kasım 2022, 08:34:45 »
Arkadaşlar merhaba,

Uzun bi araştırma sonucu nihayet dün saç ekimimi gerçekleştirdim.

Detaylara geçmeden bu platformun oluşmasında emeği geçen herkese çok teşekkür etmek istiyorum. Saç ekim kararı, merkez seçimi ve sürecin nasıl işlemesi gerektiği gibi şeyler ile ilgili endişelerimi gidermeme yardımcı oldunuz.

Yaklaşık 14 saatlik bi uçak yolculuğundan sonra merkezin aracı tarafından 17 ekimde havaalanından alınıp kliniğe bırakıldım.
Bana öncesinde Serkan beyle görüşüceğim söylenmişti ama Emir Ali adında bi doktor gelip çizigiyi çekerek 5 dakika bile durmadan ayrıldı. İstersem Cumartesi’ye kadar bekleyip görüşmeyi Serkan hocayla yapabileceğimi sordular ama maalesef yurtdışından geldiğim için bekleyecek vaktim yoktu.

Ertesi sabah yine otelden alınıp kliniğe  götürüldüm. Burada gerekli hazırlıklar yapıldıktan sonra ekimin yapılacağı odaya gittik. Sonrası malum:)

Operasyon yaklaşık 8 buçuk saat sürdü. 4800 greftin 800’ü sakaldan alındı. 3400 ön bölge, 1200 tepe ve 100 her bir şakağa. Ağrı vardı ama dayanılmaz değildi.

Takviye olarak zaten 3.5 yıldır Minoxidil foam kullanıyorum ve bundan sonra da devam etmeyi düşünüyorum. Belki bi süre biotin alabilirim. Bunların dışında zaten sağlıklı beslenen, düzenli spor, vs. yapan biriyim.

Genel olarak süreçten memnun kaldım. Tüm çalışanlar kendinizi rahat hissetmeniz için ellerinden geleni yapıyorlar. Tek eleştirim ilk iletişime geçtiğim danışmanlar için olabilir. Süreç ile ilgili genel bilgiye sahipler ama spesifik bi soru sorulunca afallamaya başlıyorlar ve merkeze direk ulaşabileceğim bi numaranın olmaması biraz zorlaştırdı işleri diyebilirim. Ayrıca görüşme Serkan hocayla yapılacak şekilde teyit edilmişken başka bi doktorun gelmesi biraz canımı sıktı açıkçası.

cupofcoffee

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Serkan Aygın, 4800 Greft, DHI, 18/11/2022, Yaş 36
« Yanıtla #1 : 19 Kasım 2022, 08:36:56 »
Ekim sonrası
Dr Serkan Aygın saç ekimi sonucu
SAÇ EKİMİ FORUM
saç ekimi sonuçları

cral03

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 19 Kasım 2022, 11:01:55 »
hayırlı olsun güzel tercih

cupofcoffee

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 19 Kasım 2022, 12:56:08 »
Sağolasın
hayırlı olsun güzel tercih
SAÇ EKİMİ FORUM
saç ekimi sonuçları

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 19 Kasım 2022, 13:22:32 »
Hayırlı olsun saç ekimin dostum saç ekimin planlaman temiz ve sık olmuş  ön çizgi hatların kafa yapına uyumlu şekilde planlanmış  saç ekimin güzel ve kaliteli olmuş
Tepe bölgende çok ince saç telin var onları da güçlendirmen iyi olur ve orta alandaki saçları onları güçlendirirsen ekilen saçlar güzelce çıkarsa güzel sonuç alırsın inşallah geçmiş olsun

bu ara da donör alan da ki saç telleriniz kalın ve yoğun çoklu greft olarak saç ortalamanızın iyi olduğunu düşünüyorum
bu da ekilen saçın kapatıcılığı için önemli bir durum

çok rahat terar bu donör ile ikinci bir saç ekimi ya da sıklaştırma sorunsuz olur
« Son Düzenleme: 19 Kasım 2022, 13:34:43 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

fatihulusoy

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 19 Kasım 2022, 13:25:01 »
Güzel ve temiz bir saç ekimi hayırlı olsun ön çizginizde gayet başarılı tasarlanmış umarım güzel sonuç alırsınız

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 19 Kasım 2022, 13:32:57 »
Saç ekiminiz hayırlı olsun çok temiz görünen güzel tasarlanan bir saç ekimi umarım sonucunuz da güzel olur ön çizgisinide serkan hocanın çok beğeniyorum zaten güzel tasarlıyorlar planlamayı.  Bu ara da uzun süre minoxidil form kullandığınınızı belirtmişsiniz saçlarınız için ama hala saçlarınız ince dökülmenizide durdurmamış. Bence başka takviyeler de denemelisiniz tepe bölgesinde ve orta alanda ki saçlarını kalınlaştıtmak için.

cupofcoffee

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 19 Kasım 2022, 14:41:48 »
Sağol Hintell!

Evet baya çoklu greft çıktı. Aşağıdaki sertifikada yazıyor hepsi.

Bu arada alnımın üst tarafından yukarıya doğru şişlik var. Mantara dönücek diye korkuyorum kafam :) Önereceğin herhangi bi trick var mı ödemi kolay atmak için?

Hayırlı olsun saç ekimin dostum saç ekimin planlaman temiz ve sık olmuş  ön çizgi hatların kafa yapına uyumlu şekilde planlanmış  saç ekimin güzel ve kaliteli olmuş
Tepe bölgende çok ince saç telin var onları da güçlendirmen iyi olur ve orta alandaki saçları onları güçlendirirsen ekilen saçlar güzelce çıkarsa güzel sonuç alırsın inşallah geçmiş olsun

bu ara da donör alan da ki saç telleriniz kalın ve yoğun çoklu greft olarak saç ortalamanızın iyi olduğunu düşünüyorum
bu da ekilen saçın kapatıcılığı için önemli bir durum

çok rahat terar bu donör ile ikinci bir saç ekimi ya da sıklaştırma sorunsuz olur
SAÇ EKİMİ FORUM
saç ekimi sonuçları

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 19 Kasım 2022, 14:42:27 »
tahmin ettiğim gibi güzel bir saç ortalaması
Global Moderator

cupofcoffee

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 19 Kasım 2022, 14:42:56 »
Çok sağol, umarım 🙏

Güzel ve temiz bir saç ekimi hayırlı olsun ön çizginizde gayet başarılı tasarlanmış umarım güzel sonuç alırsınız
SAÇ EKİMİ FORUM
saç ekimi sonuçları

cupofcoffee

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 19 Kasım 2022, 14:50:46 »
Çok sağol!

Başka takviyelerden kastınız DHT blockerlar sanırım ama kullanmayı düşünmüyorum.

Minoxidilin saçlarımı daha da kötüleşmesini engellediğini düşünüyorum. Ayrıca bu fotoğrafı bi iki ay önce falan çekmiştim ve o sırada döngüdeydim. Sonra yeni saçlar çıkmaya başlamıştı.

Evet Minoxidil döngüsü gerçek maalesef:)

Saç ekiminiz hayırlı olsun çok temiz görünen güzel tasarlanan bir saç ekimi umarım sonucunuz da güzel olur ön çizgisinide serkan hocanın çok beğeniyorum zaten güzel tasarlıyorlar planlamayı.  Bu ara da uzun süre minoxidil form kullandığınınızı belirtmişsiniz saçlarınız için ama hala saçlarınız ince dökülmenizide durdurmamış. Bence başka takviyeler de denemelisiniz tepe bölgesinde ve orta alanda ki saçlarını kalınlaştıtmak için.
SAÇ EKİMİ FORUM
saç ekimi sonuçları

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 19 Kasım 2022, 14:57:46 »
tabıki gerçek döngü üzerine saç ekimi biraz risk teşkil edebilir umarım kısa zamanda  döngü sorunu yaşamadan toparlanır ama minoxil döngüsü sonrası pek kendi saçlarına fayda sağlayamıyor sonrasında ekilen saçların hızlı gelişmesine fayda sağlar ama bu arada minoxil de sertleşme konusunda yan etki yapabiliyor sorun yaşamadıysanız finasterid de sorun olmaz diye düşünüyorum
Global Moderator

cupofcoffee

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 19 Kasım 2022, 15:36:43 »
Son 3.5 yıldır Minoxidil kullanımında tamamen kaybettiğim saçlar oldu ama genel olarak var olanı korudu diyebilirim.

Hmm, sertleşme yaptığını daha önce duymadım. Ben de sorun yaşamadım.

Finansteridi çok araştırdım. Tartışmasız saç dökülmesinde kullanılan en etkili ilaçlardan biri. Farklı dallardan en az 10  doktorla görüştüm, “iyisiyle kötüsüyle” bir yönlendirmede bulunmadan yapılan araştırmaları ve fikirlerini beyan ettiler. Ben de bunlardan yola çıkarak bulaşmama kararı aldım.

tabıki gerçek döngü üzerine saç ekimi biraz risk teşkil edebilir umarım kısa zamanda  döngü sorunu yaşamadan toparlanır ama minoxil döngüsü sonrası pek kendi saçlarına fayda sağlayamıyor sonrasında ekilen saçların hızlı gelişmesine fayda sağlar ama bu arada minoxil de sertleşme konusunda yan etki yapabiliyor sorun yaşamadıysanız finasterid de sorun olmaz diye düşünüyorum
SAÇ EKİMİ FORUM
saç ekimi sonuçları

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 19 Kasım 2022, 15:42:05 »
anladım hocam kişisel tercih tabıkı hayırlısı olsun inşallah harika sonuç olur takipdeyiz 10 gün dikkatli olun kabuk dökene kadar sonra rahat bir uyku çekersiniz
Global Moderator

cupofcoffee

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 19 Kasım 2022, 16:58:01 »
Eyvallah Hintell, çok sağol!!!

anladım hocam kişisel tercih tabıkı hayırlısı olsun inşallah harika sonuç olur takipdeyiz 10 gün dikkatli olun kabuk dökene kadar sonra rahat bir uyku çekersiniz
SAÇ EKİMİ FORUM
saç ekimi sonuçları

Facebook Twitter Instagram