Süreç ile alakalıda bilgilendirme yapayım;
Ben elliye yakın saç ekim yeri ile görüştüm istediğim yöntem dhi yöntemiydi yani kesik/kanal açmadan kalemle ekimdi ve maliyet açısından,referans açısından clinic expert daha mantıklı geldi.
Eskişehir'den trenle İstanbul'a gittim beni vip araçla aldılar,kendi merkezleri var önce oraya götürüp sakal ve donör analizi yapılıyor.Sonrasında kendilerine ait hastaneleri var oraya gidip ameliyatın yapılacağı odaya geçtik.Çizim için bir tercihim olup olmadığını sordular bende sık olmasını özellikle çene bölgesinin kapanmasını istediğimi söyledim ve örnek çizim görseli gösterdim.
İncelediler çizdiler,çizim okeydi sonrasında sedasyon ile uyuttular.Ben uyanmaya başladığımda donör alanın çoğunu almışlardı.Sonra tekrar uyutup kalemle ekmeye başladılar.
Operasyonun sonuna doğru uyanmıştım hissetmiyordum ama herşeyi duyuyordum.Saçlarım hem ince telli hemde seyrek olduğu için baya bir alanı kesmişler.9 saat sürmesinin sebebi bu.
Sonrasında beni otele bıraktılar,ertesi gün yıkama yapıldı ve Evime döndüm.Şuan 4.gün hala evde dinleniyorum.Bu süreci de sizlerle paylaşmak istiyorum.
Özellikle sakal ekimi yapılan bölgeye hayri bey sürekli yıkanmalı kuru bırakılmamalı diye yazmış forumda bu kafamı karıştırdı,klinik mevcut losyon ve şampuan harici birşey kullanmayın,kurusun ve kabuklansın diyor.Kafama takılan 1.soru budur.2.soru da yüzümde hala şişlikler var inmedi,çizim ve görünüş olarak sizce nasıl olmuş yorumlarınızı rica ediyorum.
Alttaki resimler ameliyat günü 2.gün

Alttaki resimler 3.gün

Alttaki resimler 4.gün