Gönderen Konu: 29 Kasım Özgür Nalbant 3013 greft ön bölge  (Okunma sayısı 70223 defa)

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 29 Kasım Özgür Nalbant 3013 greft ön bölge
« Yanıtla #75 : 09 Aralık 2017, 10:09:50 »
normal şeyler bunlar sorun yok bu tarz şeyler hep olucak koke benzer şeyler gelicek şu bu kişi endişelenir panikler gitti ekilensaçlar yerinde çıkıo daha şimdidedn der falan 2_6 haftaa arası şok dokulme olur ordada bazı değişiiklikler olur kişi gene panikleer falan kok 2 cm alttta kıl ölü kok canlı 3 gun carpma istesen çıkartamazsın arkadas ekimi beenmedi cımbızla soktu k.çını yırttı koku çıkartamaadı tabi sure tamamlanmıştı 6.aydan bahsediom epilasyomn yaptırdı gene geldi saçlar en son ekicim gunlerrce uğraştı onları az az zor çıkardı yerinde 3 gun carpma bir numara olmaz çıkıştada 3ay kıpıırdanma olur sonra çıkışlar yasvalar iş dususe gecer kişi hemen ee çıkan çıktı herhalde çıkıcak olsa gerisi bunlardan heemn sonra çıkardı der ekimciye sallar çıkmıcam saçım dolandırıdım paronoyasına kapılır şu bu asıl çıkış 130_150 gun aras olur daha seni panikleticek bi suru olay olucak takılma gec sağlam yerde ektirdiysen 3 gun carpmadıysan bişi oplmaz dr özgüründe çıkmadı diyenini gormedim o zaman surec gelene kadar baska şelerle ilgilen saça takılma bedavadan stres yasarsın aslında insanda o stresi yasmayı seviyor bir yandan cektiği çilenin ustune çile koyup doya doya karsılığını almayı zamanı gelince seviyorn insan piskolojisi

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #76 : 09 Aralık 2017, 12:23:35 »
normal şeyler bunlar sorun yok bu tarz şeyler hep olucak koke benzer şeyler gelicek şu bu kişi endişelenir panikler gitti ekilensaçlar yerinde çıkıo daha şimdidedn der falan 2_6 haftaa arası şok dokulme olur ordada bazı değişiiklikler olur kişi gene panikleer falan kok 2 cm alttta kıl ölü kok canlı 3 gun carpma istesen çıkartamazsın arkadas ekimi beenmedi cımbızla soktu k.çını yırttı koku çıkartamaadı tabi sure tamamlanmıştı 6.aydan bahsediom epilasyomn yaptırdı gene geldi saçlar en son ekicim gunlerrce uğraştı onları az az zor çıkardı yerinde 3 gun carpma bir numara olmaz çıkıştada 3ay kıpıırdanma olur sonra çıkışlar yasvalar iş dususe gecer kişi hemen ee çıkan çıktı herhalde çıkıcak olsa gerisi bunlardan heemn sonra çıkardı der ekimciye sallar çıkmıcam saçım dolandırıdım paronoyasına kapılır şu bu asıl çıkış 130_150 gun aras olur daha seni panikleticek bi suru olay olucak takılma gec sağlam yerde ektirdiysen 3 gun carpmadıysan bişi oplmaz dr özgüründe çıkmadı diyenini gormedim o zaman surec gelene kadar baska şelerle ilgilen saça takılma bedavadan stres yasarsın aslında insanda o stresi yasmayı seviyor bir yandan cektiği çilenin ustune çile koyup doya doya karsılığını almayı zamanı gelince seviyorn insan piskolojisi

Abi yanlış anlama lütfen ama yazdıklarını okuyup anlamak gerçekten çok zor. Telefondan yazdığın İçin sanırım göremiyorsunuz yazarken fakat iletiyi göndermeden önce sağ altta bulunan “önizleme” sekmesini kullanarak gönderi öncesi kontrol etmeniz mümkün.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 09 Aralık 2017, 15:29:02 »
bende okuyamıyorum yazarken  telden yazmıom tele internet bile almadım ben evdeki pcde her site normal bu sitede karınca duası gibi çıkıo yazılar
saçları ekmeydi dersin

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 09 Aralık 2017, 15:30:40 »
Abi ctrlye basılı tutup mouse nin topuyla yukarı aşagı oynatın yazı boyutunu büyültürsün öyle.

uuu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 09 Aralık 2017, 16:04:36 »
Belki hocanın dediği gibi iki ekim yapmak daha sağlıklıdır ama insan acele ediyor bir ekim yapayım tek seferde kurtulayım diyor

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 09 Aralık 2017, 17:09:38 »
Dostum dediğin gibi insan psikolojisi.
Değerli tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Sizin gibi tecrübeli arkadaşların yorumlarını hep beklerim

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 13 Aralık 2017, 15:11:07 »
Bugün 14.gün bitti.
Son 3 gündür losyon bittiğinden sadece su tutuyordum.
Kabuk bayağı vardı. Hoca 14.gün foto gönder demişti.
Fotoları gönderim ve ekilen yerin ve dönörün iyi durumda olduğunu ve sorum üzerine (soruda forumda hem kendisinin hem de diğer hocaların hastalarına aynı şekilde kabukla gelen saçların ölü kırılmış saçlar şeklinde cevap verildiğini belirterek) gayet doğal olduğunu ifade etti ve kabukları arkadan öne doğru parmak uçlarımla dökmemi istedi.

Kabuk dökümü öncesi fotolar.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 13 Aralık 2017, 15:32:22 »
senin konundaki bütün fotoları inceledim.yorumunu okudum öncelikle planlama çok iyi çünkü mevcut saçların yılların azizliğine uğrayıp dökülecek buda demek oluyor ki ilerleyen yıllarda  3000 3500 gibi bir ekim daha olacak. bunu hoca yapmış bırakmış rezerv bu benim için ekimde olmazsa olmaz durum sizin gibi dökülmelerde ..
           kabuk dökülmen sonrası ekimin sık duruyor sıkıntı yok ..saçlarındaki greft hesaplamaları da saçlarının yeterli kalitesiz  olmadığını gösteriyor buda iyi .ben sonucunda mutlu olacağını düşünüyorum nalbantla bende söyleşi yapmıştım para değil hasta odaklı bir hekim ve maceracı değil ekebileceği hastanın da mutlu olabileceği tarz ekimleri var risk almayan hastaya bir diğer ekim için şans bırakan bir tarzı var zaten koray hoca muttalip hoca ekmiyorsa  bu benim için en önemli kıstas 2 .3. şansların bırakılması yorum yapmadın dedin yaptım :) hayırlı olsun ben genelde kabuk dökümü sonra yorum yapmayı seviyorum o biraz fragman oluyor..
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2017, 15:36:44 Gönderen: ruhi mücerret »

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 13 Aralık 2017, 15:44:44 »
Sağol hocam değerli yorumların için. Uzman kişilerin yorumu farklı oluyor.
Özgür hoca dediğiniz gibi macera sevmiyor ve ilerideki ekimler için dönörü fazla zorlamıyor.
Bana da vertex ekelim dedi ben üst tarafa ısrar ettim.
2. Ekimi 1 yıl sonra yapalım dedi. Ben eğer 2.Ekim yaptırırsam sakaldan aldıracapım en az yarısını vertekse.
Bunu da Özgür hoca yapmayabilir o yüzden Hakan Doğanay ya da Serdar Gökrem düşünüyorum.
Bi de hocam yaşıt sayılırız 1 yaş var aramızda. Bu saatten sonra çok dökülür mü. Bir yerde okumuştum 40 tan sonra çok çok az dökülüyor diye bizim de 40 a şurada birkaç yıl var.
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2017, 15:46:23 Gönderen: Fenerlim1907 »

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 13 Aralık 2017, 15:53:07 »
belli olmuyor cidden rahmetli tarık akanın 45 den sonra gitti saçları baya kelleşti.. bu iş strese bile bağlı hocam genetik diyor herkes de bulunmadı ki çaresi  tam neden olduğu bilinse ona göre çözüm gelirdi. dht evet çok etken ama farklı nedenleri de var bu işin ..ha şu bir gerçek ne zaman öleceğimiz belli değil saçlı geçirmek gerekli her anımızı yaşımızı ben böyle düşünüyorum..

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 13 Aralık 2017, 16:36:59 »
Kabuk dökümü sonrası
Ruhi hocam tam ortada bir boşluk mu var bana mı öyle geldi.
Ekilen ler mi döküldü

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 13 Aralık 2017, 16:43:17 »
fotoda hiçbir şey yok dökülme vs bana öyle gelmedi bilmiyorum diğer arkadaşlarda yorumlasın ama şuan şok başlaması da normal zaten

İncetelli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 13 Aralık 2017, 17:06:49 »
Homojen bir dağılım var bence de. Ekimin hayırlı olsun, iyi gözüküyor👏

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 13 Aralık 2017, 19:27:27 »