Gönderen Konu: İSTANBUL Fizyoestet Hair Clinic 5000 GREFT EKİM  (Okunma sayısı 222 defa)

MUHAMMED BEY

• Yeni üye
  • *
İSTANBUL Fizyoestet Hair Clinic 5000 GREFT EKİM
« : 09 Eylül 2023, 11:38:19 »
Herkese merhaba
 29.08.2023 tarihinde fizyoestet clinicte 5000 greft ekim yaptırdım. Yaşadığım süreci sizlerle uzun süre paylaşacağım . Ekim merkezini takip ettiğim sevdiğim bir youtuber 'SAİD YALIM' abimizin burada ektirip referans olması üzerine buldum ve işlemin başından sonuna çok ilgili davrandılar . Klinik sahibi Ahmet kardeşime çok teşekkür ederim.

İlk olarak ekimden önceki halini paylaşıyorum sizlerle , ekimden sonraki halini vs zamanla atacağım inşallah. Sizlerin değerli yorumlarını bekliyorum.

MUHAMMED BEY

• Yeni üye
  • *
Ynt: İSTANBUL Fizyoestet Hair Clinic 5000 GREFT EKİM
« Yanıtla #1 : 09 Eylül 2023, 11:40:12 »
Ekim bittikten sonra ilk fotoğraflar

MUHAMMED BEY

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 09 Eylül 2023, 11:45:54 »
4. GÜNDEN FOTOĞRAFLAR . EKİM DHİ TEKNİĞİ İLE YAPILDI BU ARADA

MUHAMMED BEY

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 09 Eylül 2023, 11:52:28 »
EKİMİN 10. GÜNÜ BEYLER . 8. GÜNDE YAVAŞ YAVAŞ KABUKLAR DÖKÜLMEYE BAŞLAMIŞTI . PARMAĞIMIN UCUYLA ZARAR VERMEDEN OVALAYA OVALAYA HEPSİ DÖKÜLDÜ SAYILDIR . KLİNİĞİN VERDİĞİ KÖPÜKLE GÜNDE 1-2 KERE NEMLENDİRİYORUM SAÇI VE KULLANMAM İÇİN SET VERDİLER . İÇİNDE ŞAMPUAN SERUM FISFIS HAP VS ŞEYLER TAM ANLAMADIĞIM ONLARI KULLANACAĞIM UZUN BİR SÜRE

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 09 Eylül 2023, 12:10:01 »
Saç ekilen alan temiz duruyor umarım var olan saçlarına zarar verilmeden kanal açmışlardır
Ön çizgi birsz daha iyi olabilirmiş onun dışında saç ekilen alan sağlıklı duruyor umarım güzel bir saö ekimi sonucu alırsınız
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram