Herkese Merhaba,bugün itibariyle 2 ayımı doldurdum.Resimleri koydum. Rogaine,finasterid ve biotin kullanmaya devam ediyorum.
Şimdi size danışmam gereken bir konu var. Arkadaşlar bu finasteridi kullanmaya başladığımdan beri ereksiyon sorunu kendini hissettirmeye başladı ve bu durumdan çok tedirginim.Sabah ereksiyonları artık olmuyor.Bu saç ekiminden önce olur olmadık zamanlarda ereksiyon olurdum şimdi sadece işemeden işemeye görüşüyorum
Finasterid kullanmayı bırakmalı mıyım ya da gidip bir üroloğa mı danışayim bilemedim.
Arkadaşların dediğne bakma Avenobiddo. Doğal yollarla, takviyelerle Ppecia'nın yan etkisini durdurman mümkün değil. Yapman gerekenler :
Geniş bir kan paneli testine girip değerlerine baktırmak. İstiyorsan hangi değerlere baktırman gerektiğini mesaj yoluyla yazabilirim.
Vücudunu en iyi tanıyan kişi sensin. Eğer kötü bir şeyler olduğunu hissediyorsan, kötü şeyler çok yüksek ihtimal oluyordur. Placebo olsa bile yakında gerçeğe döner. Sabah ereksiyonlarının kesilmesi genelde Ppecia'nın endorkin sistemini kötü yönde etkilemeye başladığının ilk göstergesidir. Daha sonra psikolojik etkiler
(slurred speech, brain fog) gelir.
Doğal yollarla yan etkilerin engellenebileceğini düşünmek için bu ilacın nasıl işlediğini, mekanizmasını bilmemeniz gerekiyor. Aspirin değil bu, hormonlarınızın vücuttaki işlenişini değiştiren gerçekten güçlü bir ilaç.
Şurada da "acaba Grape Seed Extract ve Balık Yağı alırsam yan etkileri azaltır mıyım?" diyen bir arkadaş var :
https://www.baldtruthtalk.com/threads/13351-Grape-Seed-Extract-Fish-Oil-Zinc-to-Minimize-P ropecia-Sides (boşluğu doldur)
Gelen cevaplara bakarsan dediklerime yakın şeyler söylendiğini göreceksin.
İnternette ppecia'nın yan etkilerini doğal yollarla geçirmeye çalışıp DIM
(Diindolylmethane), D Vitamini, Grape Seed Extract, Ginseng (Kore ya da Amerika fark etmez), Ashwagandha, Maca, Tribulis Terristris, Muara Puima, Bal, Karpuz (afrodizyan etkisi sağlayan tüm besinler), N20 arttıran ekstra doğal takviyeler, CoQ10, Sitrulin, Pyncogenol kullanıp hiçbir fayda görmeyen yığınla insan var.
Özet : Finasteride > Doğal yolla yan etkileri engelleyen tüm ekstra besinler.
Yine de son karar sana ait, ben üzerime düşeni yapmak istedim sadece.