Evet Arkadaşlar Uzunca bir aradan sonra Cümleten Selamün Aleyküm , Herkese Bol Saçlı günler inşaAllah

Ortalama 1 seneyi doldurmuş bulunmaktayım ancak hiçte istediğim gibi bir ekim olmadı desem çokta yanılmış olmam sanırım ( bu belkide benim saç telim ile alakalıda olabilir inanın bilmiyorum ancak elimden geldiği kadar iyi bakmaya çalıştım , denilen her şeyi eksiksiz uyguladım ) , gerçekten çok üzgünüm

en baştan itibaren yaptırdığım işlemler :
-Kök Hücreli 4650 kök ekim
-5 seans prp 1 seans saç lazer , şampuan olarakta akl'nin kendi markası (bmh cosmetics ) şampuanı ve yine akl nin dökülme karşıtı saç spreyi , + olarak biotin takviyesi
, güncel saç durumum fotoğraflarda görülmektedir , şuan ki hâlim göz önüne alındığında fikirlerinize çokk ihtiyacım var arkdaşlar , Akl ile ilk görüştüğümüzde anlaşmamız şu şekildeydi : ilk ekim önden arkaya doğru sık bir ekim 1 sene sonrada tepe bölgeye 2.ci bir ekim olacaktı , ancak geldiğimiz noktada çokta plana uygun hareket edemeyeceğiz

bendeniz Akl 'ye güncel saç durumumu atıp asla memnun kalmadığımı defaatle belirtince merkez bana 2 teklif sunmuş bulunmaktadır .
1- önden arkaya doğru ( yalnızca ilk ekim yapılan alan ,tepe bölgesine asla girilmeyecek ) revize bir ekim ücretsiz
2-tepe bölgesi ne olacak diyince : orasının zaten tutma oranı düşük oraya ekmesekte olur veya beklentiniz yüksek olmasın denildi , birde 2.ci ekimden sonra kulak üstü ve donör seyrek olabilirmiş , bende kulak üstünün zaten Allah'a şükür yeterince seyreltildiğini ve asla oradan alınmamasını istemediğimi söyledim ve donör ve uygun olursa sakaldan alın dedim onlarda sakaldan bi 500-1000 arası alabiliriz dediler , ve nihayetinde önden arkaya doğru dhi tekniği ile traşsız olarak ( sıkı !) bir ekim tepede ki o koskoca hiç ekim yapılmayan alanada 500 kök felan atarız dediler . ancak bunun için tepede dahil olduğu belli bir ücret istediler , istedikleri ücret bana başta fazla gelsede pazarlık ile eehh işte denilecek seviyeye getirdik şükür ,
-Başta Grup Yöneticileri olmak üzre bu konuda bilgili bütün arkadaşların yorumlarını çok önemsiyorum lütfen yorumlarınızı esirgemeyin , düşünmem için verilen sürenin son günleri , siz olsanız hangisini tercih edersiniz ?