Gönderen Konu: Dr. Özgür Nalbant 19.11.2025 3200 greft  (Okunma sayısı 5079 defa)

Aang

• Hero Member
  • Daha güzel günlere.
Ynt: Dr. Özgür Nalbant 19.11.2025 3200 greft
« Yanıtla #60 : 25 Mart 2026, 09:32:25 »
Dostum merhaba,

Yorum konusunda maalesef her konuya yetişemiyoruz. Kendi işlerimizin yoğunluğu sebebi ile arada denk geldikçe inceliyoruz. Maalesef belli başlı clinicleri ön plana çıkartılma olduğu için konu biraz arkada kalabiliyor.

5 aylık sonuca göre gayet ideal seviyede gidiyorsunuz. Herhangi bir problem görünmüyor. Ön hat çizginiz belli olmaya başlamış. Bundan sonra artık yeni çıkışlar hızlanacaktır. Kapatıcılık sağlama konusunda daha belirgin olmaya başlayacaktır. Bu yüzden biraz daha sabır ediyoruz.

warrior159

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Özgür Nalbant 19.11.2025 3200 greft
« Yanıtla #61 : Bugün, 13:52:45 »
Dostum merhaba,

Yorum konusunda maalesef her konuya yetişemiyoruz. Kendi işlerimizin yoğunluğu sebebi ile arada denk geldikçe inceliyoruz. Maalesef belli başlı clinicleri ön plana çıkartılma olduğu için konu biraz arkada kalabiliyor.

5 aylık sonuca göre gayet ideal seviyede gidiyorsunuz. Herhangi bir problem görünmüyor. Ön hat çizginiz belli olmaya başlamış. Bundan sonra artık yeni çıkışlar hızlanacaktır. Kapatıcılık sağlama konusunda daha belirgin olmaya başlayacaktır. Bu yüzden biraz daha sabır ediyoruz.
Hocam çok teşekkürler yorumunuz için yavaş yavaş çıkışlar ilerliyor bekliyoruz mezoterapi yaptırdım Özgür bey 1 ay sonra prp yapalım dedi Nisan sonunda Prp’ye gideceğim bakalım 4.ay bitti bugün itibariyle 131 gün geçti hocam
  • Ekim Tarihi: 19.11.2025
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Özgür Nalbant
  • Greft Miktarı 3200
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Viyagen Multivitamin,Omega-3, Proscar 1/4

Facebook Twitter Instagram