Gönderen Konu: Cüneyt Coşkun 5200 Greft  (Okunma sayısı 1321 defa)

oscarshindler

• Yeni üye
  • *
Ynt: Cüneyt Coşkun 5200 Greft
« Yanıtla #15 : 21 Mart 2026, 19:45:01 »
Ekiminiz hayırlı olsun. Bilen arkadasar cevaplarda sevinirim. En son 2020 yılında ilk ekimimi Ankara'da life hair şahin hocaya yaptırmıştım. Sonuctan memnun kaldım. Cüneyt hocayi yeni duydum. Açıkçası fiyatinun daha makul olması sebebiyle tercih edebilirim. Ancak merak ettiğim iki konu var özellikle verteks bölgesine başarılı midir birde güncel ücreti nedir ?

fateeh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 21 Mart 2026, 19:48:50 »
Hocam elbette bende ücret ödeyip aldım hasta ilk süreçlerde uğraşmasın diye artık merkezdede bulunduruyorlar nasıl siz fayda gördünüz mü ben daha 15. güne çok var kullanmadım

Hayırlı olsun, umarım istediğiniz gibi gelişir. Ekiminiz güzel olmuş.

Bende pazartesi ekim için gidiyorum. Umarı sizinki gibi sorunsuz geçer. Merak ettiğim bir kaç konu var, size ekim öncesi kan tahlili vs yapıldı mı? Sedasyonsuz mu gerçekleşti sizin ekim? Operasyon sırasında sedasyonsuz olduysa acı eşiği nasıldı? Keşke sedasyonlu yapsaydım dedirtecek duruma geldiniz mi? Ayrıca aşamaları kısaca yazabilirseniz sevinirim.

enesftelite

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 21 Mart 2026, 19:54:14 »
Hocam herkesin acı eşiği farklı ben sedasyon istemedim bünye olarak çok hassas değilsen 15 20 dk lık bir iğne acısına katlanırsın sonrasında süreç çok basit geçer. benim için ilk 3-4 gün başını öne eğmemek ve yüz üstü yatmamak beni daha çok zorladı ama yani buna zor diyenlere  başka ameliyatlar ile karşılaşırlarsa sabırlar diliyorum bu çok basit bir işlemdi

Severimseni gencüse

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 22 Mart 2026, 02:17:34 »
Hocam ekim sonrası hastanede mi kaldınız?

Redred

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 22 Mart 2026, 04:40:05 »
Bende Cüneyt hocada saç ekimi oldum bana 1 adetini sattılar o fiyata kullanım için, eczane ismi söylemediler bizden alırsınız dediler

enesftelite

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 22 Mart 2026, 05:55:12 »
Hocam ekim sonrası hastanede mi kaldınız?
Hayır hocam kendi aracımla 1 saat dinlendikten sonra ordan ayrıldım ertesi gün yıkamaya geldim

Facebook Twitter Instagram